Acaba tehlike arz ediyor mu?

selam kızlar sevgilimin benden once bi flörtü vardi (kiz icin baya ugrssmis kiz bunu takmamis sevgilimde ugrasmayi birakmis sonra benimle tanisti kiz bu seferde ayirmaya calisti) 2 sene onceden falan bahsediyorum bu kiz bizi ayirmak icin kendi adini bile cikaracak kadar çirkinleşen bi kiz neyse sevgilimle sürekli gittigimiz bi mekan var neredeyse her gun oradayız sevgilimin erkek arkadaşları da hep burada oluyor bu kiz en son 3 4 ay once bu mekana geliyordu sonra bir daha görmedim bugun sevgilim beni eve biraktiktan sonra arkadaslariyla bulasacagini soyledi ayni yerde bende birden gittim baktim 10 erkek falan oturuyorlar sevgilimle kapinin onune ciktik bi baktim kiz da o mekanda arkadaşıyla beraber beni gorunce alay eder gibi güldü zamaninda o kadar olay yasadigimiz insani orada gordugum zaman dogal olarak sinirlendim erkek arkadasim da onu yeni fark ettigini hic görmediğini söyledi diyeceğim o ki kizlar sizce kendi kendimi huzursuz etmeme gerek var mı kizi gordukten sonra o mekana sevgilimi tek gonderesim gelmedi sizce ne yapmaliyim normal bi durum mu yoksa kiz tehlike mi arz ediyor?
Acaba tehlike arz ediyor mu?