Asperger sendromu çıktım arkadaşlar?

Ya uzun süredir otistik miyim diye şüpheleniyordum. Atipik otizmden şüpheleniyordum. Çok zeki değilim o yüzden Asperger değilimdir diyordum ama test yaptım asperger diyor. Haha zengin hastalığı diye sevinmeli mi üzülmeli mi? 😄 Üzülmedim ama çok etkilenmemiş gibiyim.. dün neyse bugün de o yani.

Güncellemeler
9 ay
Ama çok olumluya kullanılabilir bence. Mesela her gün salata yemeye başlasam artık o benim rutinim olur. Rutin dışına çıkınca çok üzülmüyorum. Ileri seviye otistik olanlar sinir krizine giriyormuş. Mesela haftada 3 gün spora gidiyorum. Artık öldürsen spora gitmemezlik yapamam. Haa mesela sabah dedim kaslarım ağrıyor bugün gitmesem mi? Gitmemek beni üzecekti. O yüzden gideceğim akşam. Kas ağrılarım azaldı daa hem. Bazen üzülsem de rutini değiştiriyorum. Mesela geçen haftalarda bir gün gidemedim.
Güncellemeler
9 ay
O gün eve gittim direk ama biraz üzüldüm. Normalde sen mesela gitmen gerektiğini bilirsin zorla gidersin, sevmeyerek gidersin. Ben gitmediğimde eve zorla giderim. Yani anlatılmaz yaşanır bir durum. Küçük küçük rutinler bozulamaz. Örneğin elini temizlerken iki pompa sabun almak gibi. O yüzden otizmliler iyi alışkanlıklar kazanmaya çok dikkat etmeli. Örneğin hamburger ye bir kaç gün her gün yersin alışkanlık olur. Kilo alır ve sağlığın bozulur.
Asperger sendromu çıktım arkadaşlar?