Asperger sendromu?

Asperger sendromlu olduğunu düşündüğümüz bir sevgilim vardı.. Yalnız bu tanıyı ayrıldıktan sonra koyduk. Hakaret olsun diye değil. Tanıştığımızda konuşmak sevgili olmak için elnden geleni yaptı. Sonra başlaynca öğrendmki daha önce hç sevgilisi olmamış. Cesaretsizmiş. Sonra bir iki yerde konuşurken espri olsun ye gerizekalı dememe kızdı. Okadar da hassastı. Sonra bigün biz çok güzel konuşurken mesajlaşırken ayrılıkla ilgili şaka yaptı. Şakaya karşılık istiyosan sen bilirsin dedim. Ama tamamen şakasına. Evet istiyorum dedi. Sen ciddimisin diyince evet dedi. Niyesini sordum. Bayaadır aklımdaydı dedi. Peki konu açılmasa söylryecekmiydin dedim. Söylemrzdim belki de dedi. Ne istediğini bilen olgun biri değilmiş geç anladm ama böyle en olmadık yerde de ayrılmayı beklemiyordum açıkcası. Siyasi ayrım da vardı aramzda. Ayrılalım dedi ve ayrıldı. Aylar geçti aramadı da hiç. Takıntılı tavırları falan düşünğnce asperger aklımıza geldi. Ki kendisi de söylemişti bende asperger olabilir diye. Ama anlamadm niye böyle yaptığını. Hala da anlayabilmiş değilim. İçime oturdu açıkcası. Bitmrmişlik duygusu brni rahatsız ediyor hala.
Asperger sendromu?