32 yaşında asperger sendromu olabilir mi?

Kendimi bildim bileli kaygılı, içine kapanık, takıntıları olan ve sürekli depresifim. Kendimi diğer insnalardan farklı hissediyorum sosyal anlamda. Ve sosyal olarak zorluk yaşıyorum hep. İnsanları anlamıyorum çoğu kez sanki ortamda değilim duymuyorum onları vs. Onların kolayca yaptığı şeyler bana zor geliyor.

En büyük belirtileri ise 4 5 yaşlarında konuşmuşm ve geç yürümüşüm bu en büyük belirti bence.

Mesela hiç müzik dinlemiyorum ve dinleyerek ezber yapamıyorum illa okumam lazım ezber için.

Bişeyi görerek öğrenmek zor benim için. İlla birisi göstermesi lqızm ve tekrar tekrar göstermesi lazım 4 5 kere göstermesi lqızm hemen öğrenemiyorum. Ve öğretecek kişi kızmaması gerek yanında rahat hissetmem gerek.

Potansiyelimi yansıtamıyorum sürekli depresyon gibi bişey yaşıyorum. 31 yaşındayım hala küserim darılırım olgun değilim mesela. Açık açık konuşmak yerine pasif agresif davranış sergiliyorm mesela. Bi de hiç sevgilim olmadı. Ve sürekli kendimi salllakk mall saf gibi hissediyorum.

Salı günü işe başlıcam dün aradılar ama aşırı heyecan panik sıkıntı yaptım, düşünmekten gece uyuyamadım ve bugün akşama kadar iş mevzusunu düşündüm. Acaba yapabilir miyim, kaynaşabilir miyim, insanlarla konuşurken zorlanır mıyım vs vs çok panik oldum. Gitmek istemiyorum içimde panik oluştu. Aileden ayrılmak hep zor oluyor bana onlara üzülüyorum acıyorum vs. 14 sene yatılı okudum ama her okul açıldığında aileden kopmak istemezdm zorluk yaşardım. Sizce bunların altında asperger sendromu olabilir mi?

Güncellemeler
1 yıl
Fffnttnnt
Güncellemeler
1 yıl
Heyyy
Güncellemeler
1 yıl
Olur mu
Güncellemeler
1 yıl
Ne yapayım
32 yaşında asperger sendromu olabilir mi?