9 ayAllah'a inanmıyorsunuz inançsınız hadi tamam da inanan insanlara saygı duymayıp reenkarnasyonu inkar eden şirk koşar bilmem ne diye reenkarnasyon denen Kur'an'da hiçbir yeri olmayan bir şeyi putlaştırmak ve reenkarnasyona tapıyor gibi davranmak nasıl bir cahillik
018 Yorumla- 9 ay
Rearkarnasyonu anlatayım:
Bir tanrı düşün yaratıcı diyelim Allah da diyebilirsin senin inancına kalmış
1- biri kralın çocuğu olarak doğuyor biri Dilencinin çocuğu olarak doğuyor ne yani tanri zulummü yapıyor hayır tabiki, o zengin olarak yaşayan bir sonraki hayatında yoksulluğu tadacak fakir olan ise zenginliği tadacakki adalet sağlansın, o yüzden rearkarnasyonu destekleyen en büyük araç budur
2- mesela Kuran'da biz her insana 150 yıl hayat bictik der bu rearkarnasyonu yani bir sonraki hayatı müjdeler. 1 yaşında ölen çocuk boşuna ölmüyor onun önünde daha uzun yılları var sadece o bedendeki vaadi dolmuş
3- tanrı herkesi kredi vermiştir, bu krediyi insan gibi kullanır cezasını çeker ve gider. Krediyi çiğneyen hakkını vermeyen faturayi ödemek için tekrar dünyaya gelir, peki faturayi nasıl öder, acı çekerek. Yani sanma ki kral ve kraliçe Acı cekmedi onlar bir sonraki hayatında kim bilir neler çekti
4- Kuran zaten açıklıyor siz ölü idiniz, sizi dirilttik, ve yine Öldüreceğiz, ve tekrar dirilteceğiz (Mealen). - 9 ay
Lütfen dininizi öğreninin sonra bana yorum yapın şu an Ebu cehilin dinine mensupsun bana nasıl inançsız dersin
- 9 ay
Yine öldüreceğiz tekrar dirilteceğizdeki meal kıyamet gününü anlatıyor. Kıyamet gününde ölü ruhlar dirilecek bundan bahsediyor. Müslümanım evet Kuran'da bahsedilmeyen hiçbir şeye inanmıyorum bize bir kitap indirilmiş bi'tarafından uydurduğun şeylerle cahil cahil yaşa denilmemiş. Sen yukarıdaki soru paylaşımında sadece dalga geçmişsin Allah'a inanmayabilirsin ama saygısızlık yapmayacaksın
- 9 ay
Mükemmel zekanla sadece beyni küçük insanları inandırırsın tatlım ben seni aşarım
- 9 ay
Kur-an Alemlerin yaratıcısı Allah derken, aslında mesaj verir. Yani alem kelimesinin anlamı başka dünyalari temsil eder. Hocaların bunları söylemek işine gelmez, dini hacı hocalardan dinleyerek ogrendiysen durum çok kötü.
- 9 ay
Benim Allah'ıma da dinime de saygı duyacaksın reenkarnasyona inanmamak şirktir diye totondan atmayacaksın Mehdiyim de de tam olsun
- 9 ay
Madem zekisin bunu biliyormusun? Şirk nedir, şirk Allah'ın yetkilerini ve ayetlerini carptiran ve kullanandir, Allah araciyi yani hocaları yasaklamıştır. Allah biz size şah damarinizdan daha yakınız der, ara yokki aracı olsun. Ebu Cehil ise aracı katmaya çalışır, hocaları Dinlemek şirktir ve affı yoktur. Allah'ın ayetini inkar ederek meydan okumuş oluyorsun, kendini müslüman mı sanıyorsun bre cahil
- 9 ay
Reenkarnasyona inanmamak şirktir derken asıl şirki sen koşuyorsun. Reenkarnasyon tanrı mı ulan inanmamak şirk olsun? Geçtiğin dalgada kendin boğulursun bir gün dikkat et
- 9 ay
Seviyesizliği bırak derdim kavga etmek değil canım. Yıllar önce bir adam vaaz dinlemeye gitmiş hoca ise vaazda Kafiri Gördüğün yerde Boynuna vur diye bir ayet sunmuş. Ve bu adam bı kaç sene sonra allah böyle bir varlık olamaz diyip dinden çıkmış. Konu şu, Hoca yani (şirk aracıları) Ayeti çarptırmış onun doğrusu, (Kafiri Gördüğün yerde dine Davet et) bunu menfaati için carptirmiş. Allah'ın ayetini carptiran bir kâfir hocayı Dinleyen kişi ateist oluyor, diğerleri ise bu hocaya inanıp bilmeden şirk dinine mensup oluyorlar. Sebebi ise Bu ayeti carptiran hoca yüzünden Adam dinden çıkıyor sence bu hocaya inanmak doğru olabilirmi?
- 9 ay
Allah tüm aracıları yani Hacı hoca ve din Görevlilerinini yasaklamıştır. O yüzden Hocalar zaten acıkca Allah'a Meydan okuyup Aracı oluyorlar. Ve insanlarda bunlara inanarak ya ateist oluyorlar ya da Şirk koşup Muhammed'in dininden çıkıp Ebu Cehilin dinine geçiyorlar niye anlamiyosun
- 9 ay
Bık bık edip beynimi yorma benim sadece yukarıda kurduğun cümleyle ilgileniyorum dalga geçmişsin
- 9 ay
Allahsiz ben Hz Muhammedin dinine mensubum. Sonsuza kadar yanacaksın😅 haline bak bilgisiz cahill.
- 9 ay
Kâfir olduğunu bile bilmiyosun
- 9 ay
Abi çok zekisin 😂😂 karşı tarafı suçluymuş gibi gösterip melekleri yanıltmaya çalışıyorsun akıllara zararsın Sence yukarı diktiği iki tane meleği zekası düşük yaratmış olma ihtimali ne Allah'ın 😂 ben söyleyeyim sıfır ihtimal
- 9 ay
Bak o kadar cahilsin ki? Dalga geçtiğimi düşünmüşsün neden rearkarnasyonu reddetmek şirktir dedim? Çünkü Rearkarnasyonu Allah bir çok ayette bildirmiştir. Bunu reddettmek Allah'ın ayetini inkar etmektir. Sen şu an inanmayacak bilinçsizce Allah'ın kelamını yani söylemini Reddettin. Nasıl müslüman oluyorsun sen
- 9 ay
Biz sizi kıyamette ölü de olsanız dirilteceğiz diyor birincisi birinize yaptığımız gibi bunu hepinize yapacağız tekrar tekrar ölüleri dirilteceğiz diyor
İkincisi cehennemdeki azabın dirilip dirilip tekrar tekrar çekileceği de biliniyor. Ayet bu ikisinden bahsediyor kafasına göre saptıran da dalga geçen de sensin. Günah çıkartmak için beni gömmekle uğraşıyorsun şu an ben yemiyorum Allah'ın yiyeceğini de sanmıyorum ama devam et 😂 - 9 ay
Bana yaz sadece anlatıyım. Ben Muhammedin dinine mensupum seninde öyle olmanı isterim
- 9 ay
Noldu korkak, tırstın mı kıyamam😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
9 ayKuranda geçmiyorsa reenkarnasyon şirk demek şirktir
031 Yorumla- 9 ay
Bak sen yakalamişsin:) Kuran'da apaçık olan bir Konuyu İnkar ediyorlar. Ve bu da Allah'ın ayetini inkar etmek demektir. Dolaylı yoldan sirktir
- 9 ay
Nerde geçiyor kuranda? Rableri katında başlarını eğerek Rabbimiz, gördük ve duyduk, artık bizi tekrar dünyaya döndür de iyi işlerde bulunalım, gerçekten de adamakıllı inandık dedikleri zaman bir görsen mücrimleri. Secde 12. Geri dünyaya göndereceğiz demiyor
- 9 ay
Kuran sadece bu cümleden ibaretmi alay mı ediyosun benimle bekle
- 9 ay
1- biri kralın çocuğu olarak doğuyor biri Dilencinin çocuğu olarak doğuyor ne yani tanri zulummü yapıyor hayır tabiki, o zengin olarak yaşayan bir sonraki hayatında yoksulluğu tadacak fakir olan ise zenginliği tadacakki adalet sağlansın, o yüzden rearkarnasyonu destekleyen en büyük araç budur
2- mesela Kuran'da biz her insana 150 yıl hayat bictik der bu rearkarnasyonu yani bir sonraki hayatı müjdeler. 1 yaşında ölen çocuk boşuna ölmüyor onun önünde daha uzun yılları var sadece o bedendeki vaadi dolmuş
3- tanrı herkesi kredi vermiştir, bu krediyi insan gibi kullanır cezasını çeker ve gider. Krediyi çiğneyen hakkını vermeyen faturayi ödemek için tekrar dünyaya gelir, peki faturayi nasıl öder, acı çekerek. Yani sanma ki kral ve kraliçe Acı cekmedi onlar bir sonraki hayatında kim bilir neler çekti
4- Kuran zaten açıklıyor siz ölü idiniz, sizi dirilttik, ve yine Öldüreceğiz, ve tekrar dirilteceğiz (Mealen). - 9 ay
Bir sonraki hayat yok sonsuz cehennem ile cennet var. Tekrar göndeririz demiyor açıkça belirtmiş. Bizi tekrar gönder diyecekler iş işten geçmiş olacak diyor ne saçmalıyorsun sen
- 9 ay
Kuran bir cümleden ibaret değil ama bir cümle yetiyo senin şirkini ortaya çıkarmayı tarafından uydurduğun hint inancının
- 9 ay
Sonsuz cehennem cennet var, Kişi acı faturasını ödemez ve Allah'a borcunu ödemez ise Kiyamete kadar dünyaya gönderilir, "bunu hatırlama imkanını elinden aldik diyor kur-an" ve kıyamet günü geldiğinde Cehennemlik olur, yani rearkarnasyon cennet cehennemi inkar etmez
- 9 ay
İnan bana Ben Hz Muhammedin dinine mensubum. Aracılara inanıp Allah'a meydan okumuyorum
- 9 ay
Kuran bu ayetten ibaret değil demek neyij nesi? Allah bir ayette dediğini öbür ayette yalanlıyor mu? Kıyamete kadar dünyaya gönderirilir ayeti nerde? Ben sana kaynağı söyledim filan sure filan ayet diye
- 9 ay
Kuran siz ölü idiniz sizi dirilttik demiyor sizi yarattık diyor öldüreceğiz öldükten sonra hesap gününde dirilteceğz diyor. Diriltip diriltip dünyaya göndereceğiz ibaresi yok
- 9 ay
Öyle bir ibare yok derken. Allah insan degil aklını kullanıp Anlamani istiyor. Acı çekmesi için 100 yılda bir bedenini değiştiririz diyor sence neyi kastediyor burada arkadasim
- 9 ay
Nerde yazıyor o dediğin acı çekmen için 100 yılda bir bedeni değiştirme ayeti? Allah biz anlayasınız diye açıkça izah ettik diyor sen diyorsun ki Allah anlaman için açıkça yazmadı diyor. Şirkin içindesin bil.
- 9 ay
Beni sinirlendirme. İşine gelmeyince ayeti yalanlıyorsun yok diyorsun dinsiz. Gerçekten Suanki dinin Hz Muhammedin dini oldugunumu dusunuyorsun? Lütfen zorlama Carpilirsin
- 9 ay
Ayetleri reddettip, yalanlamak şirkin Babasıdır zaten. Ne anlatiyosun
- 9 ay
Ayeti söylüyorum ben sana. Filan ayet filan sure diye senden senin dediğine ispat için ayet göster diyorum gösteremiyosun
- 9 ay
Bak şahsi olarak Bu bilgilerin Mealini okudum. Ve hiçbir carptirma yok. Eğer carptirirsam Bu dolayli yoldan sirk olur. Ve bunun affı yoktur
- 9 ay
Kitabından ortasından konuştuğum için Anlamadın haklısın
- 9 ay
Ayet yalanlayan sensin. Sana filan sure filan ayet diyorum sen yok o ayet olmaz ondan ibaret değil diyorsun. Şirkten çık hündu inancı olan reenkarnasyonu inancımız gibi göstermekten vazgeç
- 9 ay
Ortasından orasından burasndan anlamam ayet olarak delilin yoksa şirktir Allaha sığın
- 9 ay
Müslüman sanıyorsun kendini, bu baya komik bak🤣
- 9 ay
Değilim
- 9 ay
En azından senin gibi Müslüman geçinmiyorum. Müslümanım diyip milleti olmayan bir şeye bi tarafımdan uydurduğum şeye buna inanmamak şirktir demiyorum.
- 9 ay
Müslüman olacaksan ayetle olacaksın filanca dedi diye değil. Ayet göster diyorum ayet yok diyorsun e demekki uydurmuşsun
- 9 ay
Ayn uydurdumm😅 dinler misin beni? Adamın biri Zamanında Vaaz dinlemeye gidiyor ve oradaki hoca, Kafiri Gördüğün yerde Boynuna vur diyor, bu yıllar sonra adamın aklına yeniden giriyor ve bir yaratici bu cümleyi kuramaz diyip dinden çıkıyor. O ayetinin doğrusu "kafiri Gördüğün yerde dine Davet ediniz" Şimdi Hocaları dinlemek ve inanmak neden şirktir? Hocalara İnanip kuran okumayan ya Ateist olur Dinden soğur, ya da tıpkı hoca gibi şirk dinine mensup olur
- 9 ay
Ben Firavuna iman edip müslüman olabilir miyim? Hayır tabiki, bu da bunun gibi bişey
- 9 ay
Sen ne anlatıyorsun ne saçmalıyorsun? Ne hikaye anlatıyorsun. Bana hikaye anlatma bana ayet göster yoksa da çok konuşup asabımı bozma
- 9 ay
Ben sana ayetle delil gösteriyorum sen ısrarla o ayet olmaz diyorsun. O ayet benim işime gelmiyor diyorsun bana masal anlatıyorsun hadi işine
- 9 ay
Hikaye anlatmıyorum, adam YouTube de anlatıyor, yillar önce hocanın biri böyle bir yalan ayet söylemis adamda bu nasıl Allah diyerek dinden cikmis. Aracıya inanan sensin. Kâfir
- 9 ay
Hikaye anlatma ayet söyle yoksa da kes sesini
- 9 ay
😅 Her cümlem ayettir benim. Senin Allah'ınim ben tapacaksın bana
- 9 ay
Anlıyorum seni
Nasıl yaa 🤔🤔🤔
Şirk
Reenkarnasyon u inkar etmek
016 Yorumla- 9 ay
Evt iddiali oldu ama bu bir gerçek. Gerçekten Allah'ın böyle bir din bıraktığınımi düşünüyorsun? Bu Muhammed'in dini değil, Muhammedin dininde aracı yani hocalar yok. Bu Ebu Cehilin dinidir ve siz şu an ona inaniyorsunuz
- 9 ay
Sonunda biri anladı, ben bunu en detaylı şekilde biliyorum işte istersen yaz anlatayim
- 9 ay
Hyr mesela Hocalarin hepsi zaten Şirk dinine mensup. Nedeni ise cahiliye döneminde Hz Muhammed bize Allah yeter diyor, ebu Cehil ise Meydan okuyup Araya aracı katıyor Suanki şeyh ve hocalar gibi. Allah bunun üzerine ayet indirip, "Biz size şah damarinizdan daha yakınız diyor" ara yokki aracı olsun. Ebu Cehil dinlemiyor ve dini menfati için Carptiriyor. Yani allah aracıları yasak kılıyor ama Ebu Cehil Dinlemiyor. Bir hurafeye inanmak Allah'ı küçüktür. Bu da dolaylı Yoldan şirktir
- 9 ay
Şirk Allah'ın yetkilerini başkalarına yani, hacı hocalara kullandirandir. Ee sende bu hocaları dinleyip inanırsan dinden çıkar Cehilin dinine mensup olmuş olursun.
- 9 ay
Ben Firavuna inanıp Müslüman kalabilir miyim? Bu da bunun gibi işte hiçbir hocaya guvenilmemeli dini Kurandan bizzat öğrenmek gerekir. Ve bende öyle yaptım pişman değilim
- 9 ay
Onlar Şirk dinine mensup, ve acayip cahiller muhatap bile olunmaz
- 9 ay
teşekkür ederim. Ben rearkarnasyonu doğru şekilde anlatmaya çalışıyorum millet beni ilahsiz ilan etti, bundan kaçış yok Rearkarnasyon adaleti sağlamak için kurulan bir Nimettir. Vücudundumdaki doğustan yara izleri ise önceki hayatı temsil eder. Kuran bunu hatırlama imkanını elinizden aldık der.
- 9 ay
Hayır bir kıza anlattım 32 yaşında Laftan anlamıyor cahil, O kadar yazdım okumamis bile
- Sağlık konusunda 340 cevap paylaştı.
9 ay😄🤣😂😅 neye göre şirk?
05 Yorumla- 9 ay
Dolaylı yoldan Allah'ın ayetlerini carpitmiş oluyor. Allah'ın ayetini carptirmak şirk değilde nedir?
- 9 ay
Tanrının ayetleri mi varmış?
- 9 ay
Seninle Tartışmaya bile girilmez bre cahill
- 9 ay
Sebep? Neden cahil mişim ben? Buyur anlat dinliyorum.
- Sağlık konusunda 573 cevap paylaştı.
9 ayÖyle bişey yok inanan zaten dinden çıkmıştır
017 Yorumla- 9 ay
4- Kuran zaten açıklıyor siz ölü idiniz, sizi dirilttik, ve yine Öldüreceğiz, ve tekrar dirilteceğiz (Mealen). Cahillik yapma be canım - 9 ay
Allah'ın ayetlerini carptiran sensin. Şirk Koşan da sen oluyorsun
- 9 ay
Sen kendini kandır kitabın neresinde yazıyor bu hangi ayet
- 9 ay
Geç bunları
- 9 ay
İsim gücüm yok senimi kandiracam. Nasil bir kafa yapınız var. Rearkarnasyon öcü değil, Allah'ın adaleti sağladı bir mekanizma vücudundaki yara izlerinin anlamı yokmu saniyosun
- 9 ay
Doğru adam beni döverken allah işaret koyuyor
- 9 ay
Ayetleri de saptırmayın
- 9 ay
Ben ne allahı ne kuranı inkar ederim ama yanşış anlamaya sadece gülerim
- 9 ay
Adam tek gusülle 9 tane kadın geziyomuş
- 9 ay
Kim muhammet
- 9 ay
Kim diyor cübbeli
- 9 ay
Ammmmmmmmmmk gavsisinin 65 milyar serveti çıktı geberdi gitti nerde bu para
- 9 ay
Adam seni doverkenmi? Arkadaşım doğuştan gelen yara ve benleri Allah senin o kit aklın anlaman icin bir sonraki Bedenine simgeliyor. Benimde doğuştan belimde ok izi var, bu geçmiş hayati simgeler
- 9 ay
Öbür adam diyor ki bilmem ne süresini okuyun çalışmaya gerek yok
- 9 ay
Eğer kişi Allah'a olan borcunu ödemez Yani acı çekmez ise, kıyamete kadar tekrar dünyaya göndeririz diyor kur-an. Kıyamet günü geldiğinde borcunu ödemez ise cehennemlik olur. Eger odediyse Allah katında hesaba çekilir
- 9 ay
Ha onu diyen hoca şirk dinine mensuptur. İnananlarda sirke ortak olup Allah'ın ayetlerini carpitmiş oluyor. Allah hangi ayette Sure okuyun çalışmanıza gerek yok demiş😂
- 9 ay
Şirk nedir? Allah'ın ayetlerini carptiran ve Yetkilerini kullanan Topluluktur. Tamda hocaları ima ediyor. Biz size şah damarinizdan daha yakıniz diye ayet var, ara yokki aracı olsun. Hocalar aracıdır ve hocalara inanmak Şirktir
9 ayYanlış yazdın sanırım?
011 Yorumla- 9 ay
Son derece gerçek, inanmayanlar Ahlaksız ve şirk dinine mensuptur
- 9 ay
Yazdıklarına gülmekten seni ciddiye alıp da cevap yazamıyorum, kusura bakma
Sadece tek bir sorum var. Bu kafaya erişmek için ne kullanıyorsun söyle de bizde alalım - 9 ay
Cahill😅 Rearkarnasyonu bile bilmiyosun haline bak. Ayetleri reddettip şirk koşuyorsun. Farkında bile değilsin senden komik nasıl olabilirim🤣
- 9 ay
Doğru sen daha şirkin ne olduğunu bile bilmiyosun tüh puaahhhhh😅🤣🤣
- 9 ay
Elçin, cidden bak gülmemek için zor tutuyorum kendimi, yeni bi uyuşturucu türü falan mı bulundu onumu deniyorsun, zira bu kafaya ulaşman normal olmamalı
- 9 ay
İsmin kendini açıklıyor. Kuranı Kerim'i bilmeyip Bilenlerle alay etmek daha komik değil mi?
- 9 ay
Kuranın mealini bı kez okumuslugun var mı cahil😅
- 9 ay
Elçin benden sana tavsiye dalga geçmeye çalıştığın sana komik gelen sırf insanları güldürmek ve etkileşim için yaptığın paylaşımlar gün gelir pamuk tıkandığında hesabı sorulur.
- 9 ay
Ben Hz Muhammedin dinine mensupum çok şükür senide davet ediyorum. Şirk bir dindir Ve sen Ebu Cehilin dinine Mensupsun alay etmiyorum. İşim gücüm yok seninle alaymi edecem 30 yaşında kadınım
- 9 ay
Ve bunları seyimden sallamiyorum. Rearkarnasyonu anlattım diye ilahsiz ilan ettin oysaki rearkarnasyon Kuran'da geçer ve ben uyardım. Allah o kıt aklın anlasın diye, doğdugun an Yara izleri ve ben vermiş. Doğarken neden yara izi ile doğuyoruz açıkla o zaman arkadaşım?
Allah akıl fikir versin ne diyelim
026 Yorumla- 9 ay
Sana vermiş sen kullanamamişsin, ve Baktım da işin zor. Ebu Cehilin dinine Mensup bir kafirsin
- 9 ay
😂😂 ciddiye bile almadan kendini yormadan olayı kapatmış reis
- 9 ay
Kafan almıyorsa bu benim şucum değil. Neden rearkarnasyonu reddetmek şirktir dedim. Şirk nedir? Allah'ın ayetini carptiran ve yetkilerini kulanananmak şirktir. Ve Allah Kuran'da reenkarnasyonu açıkça bildirmiştir bunu redderek Allah'ın Ayetini inkar etmiş oluyorsun.
- 9 ay
@Zeynephocam bir cahil daha gelmiş, daha Allah'ı bilmiyorsun😅
- 9 ay
@QwMariner Rearkarnasyonu anlatayım:
Bana yaz istersen, gerçek bilgilerle yüzleş
- 9 ay
Ben Hz Muhammedin dinine mensupum. Ama sen Ebu Cehilin dinine Mensupsun nedenini söyleyecem yazarsan
- 9 ay
Zavvalli ezik🤣 hocalari dinlediğin an dinden çıkıyorsun. Daha bunu bilmiyosun puaahhhhh
- 9 ay
Yani sen çoktan dinden cikmişsin canım. İşim gücüm yok senin Beyinsiz aklına laf mı anlatiyim
- 9 ay
Bilgin yok diyorum haline acı, Bilmeden şirk dinine mensup oluyorsun Bu cahillik değilde nedir oe
- 9 ay
Sen kimsin ki? Kuran'da olmayan ayetleri biliyorsun. Daha kurani Türkçe okudunmu o belli değil. Kuranı arapca okumakta cahilliktir sözün varsa söyle burdayım
- 9 ay
Çok tirstimm🤣
- 9 ay
Şikayet dilekçemi verdim https://hizliresim.com/4l7wiaq
Nerde kalmıştık devam tartışmaya - 9 ay
Senin gibi bir cahille zamanım niye geçsin, Allah'ın ayetlerini inkar edip Bana cahil dedin😅 Rearkarnasyon hakkında kuran hakkında bilgin 0, ne anlatayım sana arkadaşım
- 9 ay
Ebu Cehili sevmeyip onun dinine Mensup olmak nasıl bir duygu aciklasana?
Geçmisteki hayat demekti değil mi
03 Yorumla- 9 ay
Evt ama aşırı Bilgisizsin istersen net şekilde acikliyim
- 9 ay
1- biri kralın çocuğu olarak doğuyor biri Dilencinin çocuğu olarak doğuyor ne yani tanri zulummü yapıyor hayır tabiki, o zengin olarak yaşayan bir sonraki hayatında yoksulluğu tadacak fakir olan ise zenginliği… [+]
9 ayBilmiyorum anlat öğreneyim
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayÖyle bir şey yok
03 Yorumla- 9 ay
Cahil ve kafirsin,
- 9 ay
Kes ya beyinsiz
- 9 ay
4- Kuran zaten açıklıyor siz ölü idiniz, sizi dirilttik, ve yine Öldüreceğiz, ve tekrar dirilteceğiz (Mealen).
9 ayReenkarnasyon yok
011 Yorumla- 9 ay
İslam inancin var mı?
- 9 ay
Var ama dinde de öyle bir şey yok.
- 9 ay
Kastedilen sonraki hayat ahiret dünya hayatı değil dünyaya bi kere geliyorsun bi daha yok
- 9 ay
Yazdıklarımı okumadın mı? Hepsi kuran kaynaklı bilgiler, Ebu Cehilin dinine Mensupsun sebebi ise Muhammed bize Allah yeter demiştir ama Ebu Cehil araya aracı katmıştir, Kur'an Allah size şah damarinizdan daha yakındır der ara yokki aracı olsun. Ebu Cehil şirk dinine mensuptu Hz Muhammed aracıları yani şu an ki devirdeki hacı hocalari yasaklamıştı eğer hocaları dinliyorsan bile bu Muhammed'in değil Ebu Cehilin şirk dinidir
- 9 ay
Sen bayağı uçmuşsun maalesef
- 9 ay
Dinde boyle bir şey yok diyerek zaten Allah'ı inkar ettin bre cahil. Kendini müslüman mı sanıyorsun
- 9 ay
Allah'ın Var dediği ve Kur'an apaçık bildirdigi bir konuyu nasıl inkar edersin? Bu Şirktir ve affı yok acınacak durumdasin
- 9 ay
Sırf reenkarnasyon yok dedim diye yanacaksam yanayım anasını satiim 😂
- 9 ay
Oe yanacaksın zaten😂🤣 Kuran'ın en büyük takviye edici rearkarnasyondur. Muhammed bize Allah yeter demiş, Ebu cehil ise Meydan okuyup Araya aracı sokmuş. Ve şu an hocalari dinleyen ve hocalara İnanan herkes Ebu Cehilin şirk dinine mensuptur. Şirk nedir? Allah'ın ayetini carptiran ve yetkilerini kulananan Ebu Cehil gibi menfaatcilerin kurduğu bir dindir
- 9 ay
Allah aracıları yani din kurucularini, (Hocaları) Yasaklamıştır. Hoca dinleyen herkes Allah'a meydan okuyup Allah'a yalanlamistir. Allah'ın yasak kıldığı Aracılara inanmak Şirk değilde nedir oe
Gizli Üye(36-45)9 ayBen ediyorum
00 YorumlaYok artik
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler