Arkadaşlar merhaba narsist bir sevgilim olmuştu 9.10 ay önce kötü ayrıldık ihanet aldatma çok canımı yaktı bu kadar zaman geçmesine rağmen hala ona bağımlı Kalmışım ve her şeyden kurtulmak istiyorum o kadar istiyorum ki lütfen güzel düşünceler yollar söylemenizi istiyorum desteğinize çok ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim 🌸🙏🏻🤍
Psikolojik bir sorunum var. Bağımlılıktan nasıl kurtulurum?
İnsanın ruhunu çok yoran, güvenini sarsan bir şey ve senin hala etkilerini hissetmen çok normal şunu bilmelisin ki o kişiden ayrılman aslında kendini kurtardığın en büyük adım olmuş. Kendini suçlama hissettiğin her şey geçici iyileşmek bir süreçtir hemen olmaz fakat her geçen gün o kişiden biraz daha uzaklaşıyorsun farkında olmasan bile küçük şeylerde huzur bul gerekirse bir uzmandan destek al ve unutma sen o ilişkiden çıktığın gün zaten çok güçlü olduğunu kanıtladın...
Onunla bağlantılı her şeyi (mesajlar, fotoğraflar, sosyal medya) mümkünse silerek veya engelleyerek mesafe koy. Kendine yeni hedefler belirle; bir hobi, spor ya da arkadaşlarla vakit geçirmek enerjini yeniden toplamanı sağlayabilir. Günlük tutmak ya da duygularını birine anlatmak da yükünü hafifletebilir.
Evet ayrıldıktan beri benimle alakalı şu an hiçbir şey yok ellinde telefon numarası sosyal medya vb her şey o yüzden Arada ailemi rahatsız saçma sapan şeyler yapıyor
Dünyada sadece bir erkek var gibi yaşıyorsunuz ve işte bu sizi mutsuz ediyor, bırak kardeşim senden kıymetlisi yok itin köpeğin hayatınızı mahvetmesine izin vermeyin … bu hayata bir kere geliyorsunuz sakın ıskalamayın
Sıfır iletişim, tek seçeneğin onu ölü saymak ve hayatına hiç yokmuş gibi devam etmek. Bol bol arkadaşlarınla eğlen takıl, hedefler koy gerçekleştir.. ve unutma bunu yaşayan tek kişi değilsin
Ve şu an depresyon dayım duygusal bağ için bir depresyon değil genel olarak uyku düzenim çok bozuk hayattaki bakış açım hep negatif hiç mutlu değilim yemek yemiyorum çalışamıyorum sanki hiç gücüm yokmuş gibi
benim de vardı nasil geçti gram bilmiyorum sadece Zamana birak askim ve ilerde hayatina başka birini al, onu sevmiyorsun sadece bağımlısın ve geri donersen daha kötü olucak bunu kendine hep hatırlat. onla ilgili hep kötü şeyleri hatırla
hayir askere gittigi zaman onu gormeyince baya bi faydasi oldu bana, demekki her şey gormemekte bitiyor ama bunu kendim yapamazdım askere gitmesi cok büyük bi sans oldu benim için
Yani hayatına devam edeceksin düşüp kalkmayı bileceksin olan sana olur ve kimse seni senin kadar düşünmez yürüyüş spor yap dost arkadaşlar ile vakit geçir dağıt kafanı bol dua et
Benim hayatımı mahvetti eski sevgilim ondan nefret ediyorum sadece ona olan bağımlılığı gidermek istiyorum inanın bunun için her şey yaparım o kadar diyim
Kendisi narsist bir insan 10 aydır ilişki bitti hiçbir bırakmadım arkamdan telefon sosyal medya hiçbir yerden ulaşamaz bana çünkü defalarca ihanetler aldatmalar yaşadım ilişki içerisinde işte seviyordum o yüzden işte ayrılık olmasına rağmen aylar geçmiş şimdi de beni rahatsız etmek için ailemle uğraşıyor sırf konuşma benim kulağıma gelsin