15 gün önce kız arkadaşımda kaldım sonrasında uyuz oldum benden de anneme geçti. Doktor anti skab losyon ve zıver tablet yazdı. Zıverin 1. Dozunu kullandık anneminki baya azaldı ama benim kaşıntım devam ediyor kızarık sivilceler de geçemdedi. 2. Dozdan sonra tamamen geçer mi bilgisi olan var mı?
Güncellemeler
9 ay
Acil yaa
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kullanmadım hiç
Öncelikle geçmiş olsun ben kullandım şükür atlattım
Nasıl atlattın biraz anlatır mısın. Psikolojim bitti çünkü artık.
Her yerine sür eğer 2 doz tam sürersen geçiyor eksik biryer kalmamalı çamaşırları da gergin değiştir yattığın ve giydiğin dahil
Ziver mi kullandın losyon mu
Kimseyle temas etmedim ben o süreçte her yeri dezenfekte ettik
İkisini beraber kullandım ben
Sigorta ödemedi parayla aldım kwellada diye bişeyle beraber sürdün
2. Dozdan sonra mı tamamen bitti
Evet 2. Dozdan sonra ailecek kurtulduk
Ben ayrıca kükürtlü sabun aldım aktardan
Vücudumda siyah noktalar çıktı benim Ziver içince sonradan geçti
Hergün çamaşır 60 derecede yıkadık bir gitiğimizi bidaha giymedik yattığımız çarşaf bir yattıysam bidaha yatmadık, herkes yatağını ayırdı ayrı odalarda durduk çok zor bi hastalık atlatamazsan kafayı yersin
Bu benim 3. Oluşum ilki çok uzun sürdü aylarca uğraştım 2. De ziver tablet kükürtlü karışım bitkisel yağlar ne varsa kullandım 2 ayda geçt. Şimdi de inşallah hızlı atlatırım
bu aralar çok yaygınlaşmış yine ben heryere çarşaf yastık götürür oldum artık arabamda 1 takım taşıyorum. Ama yinede geçebiliyor, inşallah hemen atlatırsınız sürdükten sonra 12 saat üzerimde kalıyordu losyon sonra duş
Diğer zamanlar okaliptüs sürdüm, normal zamanlarda da kükürtlü sabunla duş aldım 15 günde atlattım inş sizinde hemen geçer
Hoca bize dedi ailecek kullanacaksınız yoksa birbirinize tekrar bulaştırırsınız dedi
Keseyi sabunlayıp üstüne toz kükürt döküp onunla yıkanıyorum losyonu da doktor haftada bir dedi ama ben her duştan sonra sürdüm hala geçmedi kaşıntı
Senin losyon farklı mı acaba bizimse haftada bir sür dedi 12 saat kalacak üzerinde dedi sonra duş dedi kwellada yeşil kutuda
Direk kükürtlü sabun bulsaydın 😊 biraz kötü kokuyo ama
Sanırım uyuz böceği de ondan kaçıyor zaten
Daha etkili olur belki diye ahgdjsjs
İnsana herşeyi yaptırır 😅
Valla delircek gibiyim vücudumda yürüdüklerini hissediyorum. Losyonu ilk kullandığımda nerdeyse kesmişti kaşıntımı şimdi tekrar artmaya başladı anlamadım.
Hijyene de çok dikkat ettik dediğin gibi bir giydiğimi vir daha giymedim nevresimlerimi her duş sonrası değiştirdim ama yok geçmiyor
Kaşıntı devam edebilir demişti hoca geçsede, duş sonrası daha çok kaşınıyor zaten
Sen dediğim losyonj da al bence kwellada
Sırtına da biri sürsün eldivenle her yere sür zaten bir kutunun yarısını tek seferde sürüyorsun
Sırtında felan kalıyorsa ordan yayılır en sevdiği yerler koltuk altı özel bölge felan
Kol içleri boyun
Anti skab isimli bir losyon verdi kwellada losyondan daha etkiliymiş 2 gün vücudunda kalsın sonra duş al dedi öyle yaptım. Bugün de kwalledanın şampuanını aldım onu da kullandım bakalım ne olucak. Bu uyuz yüzünden cilt hastalığına yakalanıcam diye korkuyorum. O kadar şey sürdüm ki cildime.
Bende siyah nokta çıktığında o kadar korkmuştum ki
Senin losyon farklı ondan dolayı demekki
Mesaj attım
Hayır kullanmadım