Sağlık Bir ilaç olsaydınız hangisi olurdunuz? u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 84 Her derde deva 😂😂Bit ilaç olsaydınız, hangisi olurdunuz? Ağrı kesici, kas gevşetici, antidepresan... Bir ilaç olsaydınız hangisi olurdunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 9 ay Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı. Dolorex.Neyse gırgıra kaçmayalım.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Benden anca bu ilaç olurdu 😂 1 2 Yorumla u Dark_Scourge 9 ay Tövbest Barış 😂 u Barış_LonelyForever 9 ay 😂😂
Gizli Üye (25-29) 9 ay Kimine sinir krizi sebebiyim, kimine antidepresan etkisi.. 😂😂 1 7 Yorumla u Dark_Scourge 9 ay Sinir krizi sebebi bir ilaç olamayacağına göre antidepresanı aldık kabul ettik 😂 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Kime antidepresan olduğum da önemli 😂😂 Yorumla u Dark_Scourge 9 ay Benden başkasına bir şey olamayacağın kesin. Yorumla Cevap sahibi 9 ay Hemen bir geril hemennn asjsj Yorumla u Dark_Scourge 9 ay Ver bakayım bir antidepresan 😂 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Şeker kutusu mu bu öyle kafana esince alıyorsun istiyorsun 😂😂 Yorumla u Dark_Scourge 9 ay Şeker kutusu tabi 🍯 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 439 cevap paylaştı. şu an ağrı kesiciye ihtiyacım var, yat-uyu ilacı olurdum. 1 0 Yorumla
dssdad Takip Et Xper 3 Yaş: 26 9 ay bu tabikide 1 2 Yorumla u Dark_Scourge 9 ay Ne işe yarıyor bu Yorumla dssdad 9 ay kas kütlesini gücü arttırıyo yağ yakımını hızlandırıyo sporcular kullanıyo ama zararlı Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 352 cevap paylaştı. Ertesi gün hapı olurdum xjjfjdjs 1 4 Yorumla u Dark_Scourge 9 ay Töbest ya o niye 😂 Yorumla Günesinkadini 9 ay Herkes ihtiyaç duyuyor 😅 Yorumla u Dark_Scourge 9 ay Herkes kavramı tartışılır :D Yorumla Günesinkadini 9 ay Ben kullanmadım tabi bilmemem fnfjdjs Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 490 cevap paylaştı. Ağrı kesici kas gevşetici efol fort 1 4 Yorumla u Dark_Scourge 9 ay Etol forttur o. Efol olsa duramazdın 😂 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 9 ay Çok almıyorum alışmıyım diye bir harf için bizi mi kırcaan Yorumla u Dark_Scourge 9 ay Tamam efol olsun 😀 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 9 ay Tamam daha uyumlu hdjfk Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Baş ağrısı kesici. 1 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 9 ay Sağlık konusunda 674 cevap paylaştı. Vıagra olurdum ben oh yes kamon şet... 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 9 ay Sağlık konusunda 476 cevap paylaştı. Arveles olurdum sanırım 🙄 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 857 cevap paylaştı. Öksürük şurubu olurdum 😄 1 0 Yorumla
Portakallıjölee Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Sanırım içinde serotonin olan bi ilaç olurdu 🙂 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 9 ay Sağlık konusunda 471 cevap paylaştı. Kas gevşetici olurdum 😄 1 0 Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 724 cevap paylaştı. Lustral 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 379 cevap paylaştı. Majezik olurdum😀 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Dolorex.
Neyse gırgıra kaçmayalım..
Benden anca bu ilaç olurdu 😂
Tövbest Barış 😂
😂😂
Kimine sinir krizi sebebiyim, kimine antidepresan etkisi.. 😂😂
Sinir krizi sebebi bir ilaç olamayacağına göre antidepresanı aldık kabul ettik 😂
Kime antidepresan olduğum da önemli 😂😂
Benden başkasına bir şey olamayacağın kesin.
Hemen bir geril hemennn asjsj
Ver bakayım bir antidepresan 😂
Şeker kutusu mu bu öyle kafana esince alıyorsun istiyorsun 😂😂
Şeker kutusu tabi 🍯
şu an ağrı kesiciye ihtiyacım var, yat-uyu ilacı olurdum.
bu tabikide
Ne işe yarıyor bu
kas kütlesini gücü arttırıyo yağ yakımını hızlandırıyo sporcular kullanıyo ama zararlı
Ertesi gün hapı olurdum xjjfjdjs
Töbest ya o niye 😂
Herkes ihtiyaç duyuyor 😅
Herkes kavramı tartışılır :D
Ben kullanmadım tabi bilmemem fnfjdjs
Ağrı kesici kas gevşetici efol fort
Etol forttur o. Efol olsa duramazdın 😂
Çok almıyorum alışmıyım diye bir harf için bizi mi kırcaan
Tamam efol olsun 😀
Tamam daha uyumlu hdjfk
Antibiyotik 😬
Majezik benim bebeğim..