Kız arkadaşım ya büyük yalancı ya da adam şizofren gerçekten?

Arkadaşlar kız arkadaşımla öğretmeniz. Yaşlarımız aynı ben 1 evlilik yaptm cocuğum yok kız arkadaşım ise 2 evlilik 1 de nişan yaşamış sizce 2 evlilik 1 nişan normal mi? ailemle tanıştı ailem sevdi ama ne bilim ilk evliliği 4 yıl sürüyor kocası borçlandırıyor sonrasında nişanlanıyor nişanı 2 ay sürüyor nişanlım aileme kfür etti diyor son evliliği ise 4 ay sürüyor eşim şizofrendi şiddet gözteriyordu darp raporum var dedi? Darp raporu var araştırdım şizofren dediği eşini buldum araştırdım adam agresif biri olarak gözüküyor ama yardım sever çevresinde sewilen biri ayrıca darp raporu olduğu halde mahkeme adama berat vermiş berat kararıda darp raporu var ama davalının iyi hali göz önünde bulunulmuş adamın ne sicil kaydı var nede trafik cezası var? işin garip tarafı adam mahkemede kız arkadaşım için 4 ay evli kaldı 4 bilezik kolye vs aldı götürdü ayrica benle evlendiği için 7 sene çalıştığı yerden tazminatını aldı? Enteresan. Ayrıca araştırdım adam ilik nakli olmuş bundan dolayı hastalıklar çok yaşamış psikiyatriye gidiyor teşhis ise depresyon şizofrenlik yok.

Kız arkadaşım ya büyük yalancı ya da adam şizofren gerçekten?