Kiz Arkadasim Surekli Yalan Soyluyor?

Kiz arkadasim surekli bana yalan soyluyor 2 yildir beraberiz cok ayrildik kavga ettik ya ben gittim ya o geldi her ihtiyaci oldugunda koatum her gel dediginde gittim herseyine yardimci oldum ama surekli bana yalan soyledi ve her soyledigi yalani yakaladim kac kere eski sevgilileriyle bulustu hepsinide ortaya cikardim neden yaptin diye sordugum zamanda bilmiyorum diyor beni yalan soylemeye sen ittin diyor her ayrildigimizda boslugunda birilerine sarilmaya calisiyor annesi babasi ayri kendisi yasiyor psikolojimi cok bozdu yaptigim hatalarin farkindayim diyor ama kendimi alikoyamiyorum diyor. uzulmeni ve kizmani istemedigim icin surekli yalana basvuruyorum diyor.. Şu an sadece normal arkadasiz ayni yerde calistigimiz icin mecburen konusmak zorundayim Şu an bir sevgilisi var ama elini bile tutmadigini soyluyor ne kadar dogru bilmiyorum gene yalan attigini dusunuyorum onu seviyorum deger veriyorum uzulsun istemiyorum ama onunlada yapamiyorum yalan soylemekten hic vazgecmiyor ne yapicagimi bilmiyorum. hayatima birilerini almayi denedim ama yapamadim hic aldatmadim kiyamadim. kac kere birdaha yuzunu bile bakmicam diye yeminler ettim ama yapamadim bir kere guldugu zaman sanki dunya tersine donuyor aklimdaki hersey bianda siliniyor butun sinirimi unutuyorum... guluyorum ama mutlu degilim kimseyle konusmak istemiyorum sadece onunla konusunca rahatliyorum ama bana surekli yalan soyluyor ve bir sonumuzda yok bu kadar sey yaptiktan sonra onunla bir sona gidebilecegimizi dusunmuyorum ama ondanda vazgecemiyorum ne yapmam lazim ben artik herseyden vazgectim hicbirseyi umursamamaya calisiyorum ama sadece yalani biraksin istiyorum en azindan baskasiyla yalansiz mutlu olsun ne yapmam gerektigini hic bilmiyorum
Kiz Arkadasim Surekli Yalan Soyluyor?