Arkadaşlar az önce acilden geldım nolur bakın size yalvarıyorum bakabilir mısınız yorumuma nolur size yalvarıyorum aranızda doktor?

Arkadaşlar nolur size yalvarıyorum aranızda doktor var mı nolur bakın size yalvarıyorum 🥺😭 az önce acilden eve geldım daha 18 yaşındayım 1 ay önce kalbime iğne batar gibi bir şey batı bı anda oldu hareket edemedim nefes alamadım ve git gide şiddetlendi sol koluma vurdu kolum uyuşmuştu karıncalanıyor buz gibi olmuştu 2 hafta böyle geçirdim bide ben banyodan çıkıp klimanın altında yatıyorum neyse hastaneye gittim kalbime baktılar bir şey çıkmadı ama hastanedeki doktor bana kalıp krizi dedi bazı doktorlar panik atak dedi bazıları piskolojik dedi piskolojımı bozdular bide komik kısmı ne müdahale ettiler nede ilaç yazdılar işkence çektirdiler sonra babamda çalışmaya başladı malım. İzmire afika sıcakları geldı bide yemek yiyemiyorum midem almıyor 50 dereceden sıcağa 17 derecelik doğa gidip oturuyorum soğuktan çıkıyordum 50 derece sıcağa gırıyordum sonra soğuk terlemeye başladım sırtım ağrıdı ve bütün vücudum soğuk terlıyor buz gibi oluyor hala da öyle her yediğim şeyi kusuyorum bide Buda yetmemiş gibi sol kulağım bu 2 haftadır kapanmış bügün kulağım nefesime vurdu gece acile gittim baktılar tahlil falan yaptılar her şey temiz çıktı bana kusmaya karşı serum taktılar ilaç bile vermediler eve geldım yattım 3 saat sonra bide bulandı lavaboya gidip serum kustum o terece elerim karım uyuşmuş yemek hiç yiyemiyorum bi su içebiliyorum arkadaşlar az önce serum kustum bide hala bulanıyor boş bir şey çıkmıyor nolursunux bana söyleyin ne yapmalıyım

Arkadaşlar az önce acilden geldım nolur bakın size yalvarıyorum bakabilir mısınız yorumuma nolur size yalvarıyorum aranızda doktor?