Akciğer röntgeni çektirdim. 1 aydır geçmeyen öksürüğüm var. Burada gözüken bir şey var mı? Saçma sapan yazacak olanlar yazmasın, sapikliga ya da kırıcılığa luzüm yok.

Akciğer röntgeni çektirdim. 1 aydır geçmeyen öksürüğüm var. Burada gözüken bir şey var mı? Saçma sapan yazacak olanlar yazmasın, sapikliga ya da kırıcılığa luzüm yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bol su iç, bende 3 haftada anca düzelebildim, kaç defa acile gittim geçmiyordu yani. İyi misin şu an
Geçmiyor geçmiyor vallahi. Hele de geceleri çok zorlaniyorum oksurmekten uyuyamiyorum. İlaç içmiş miydin sen yoksa kendiliginden mi geçti
Bende zor kurtuldum çok şükür. Bir sürü ilaç kullandım ya, her gidince farklı ilaç bile yazıyorlardı. Kötü olursan yine doktora git ihmal etme. Antibiyotikte kullandım geniz akıntısı vsde başladı bir ara sonra iyileştim yavaş yavaş
Bişey gorunmuyo muhtemelen doktor uygun ilacı yazamadi git dgistirsin
Astım, sigara var mı?
Hayır astımda sigara da yok
Öksürük her gün mü? Akşamları mı artıyor tüm gün mü? Kruru mu balgamlı mı?
Her gün sabah akşam. Ama akşamları yatarken ya da dısaridayken, yürürken iyice coşuyor
Tam balgamlı denemez ama kuru da değil. Hafif balgam var
Bronşit gibi göźüküyor ilaç verildi mi?
Antibiyotik verdi birde c vitamini verdi doktor. Fakat hiçbir aciklama ya da yorum yapmadi röntgen hakkında
Antibiyotik ne verdi macrol mü
Klamer
O da olumlu
Gerekli tedavi verilmiş basit bronşit muhtemelen geçmezse tekrar doktora gidersin ama az az öksürük devam edebilir sorun değil.
Peki röntgende ciddi bir şey var mı yoksa üşütme falan gibi gelip geçer bir şey mi? Aşagiya biri yazmış kist mist, inanmasamda korkuttu
İşte gün geçtikce öksürük daha da artıyor o biraz korkuttu. Normalde azalmasi gerekmez miydi
Antibiyotiğini kullan korkulacak bir şey yok kist de yok o kardeşimiz biraz iq eksikliği yaşıyor sağda solda görüyorum.
Röntgende dallanma var biraz enfeksiyona bağlı basit bir şey
Tamamdır nasıl içimi rahatlattığını anlatamam çok teşekkür ederim..
Ne demek geçmiş olsun
Akciğer kanseri 4. Evre
Abart
Ciğerke kist vat kist !!!
İnsanları panikletmekten keyif alıyorsun herhalde? Kisti nerden görüyorsun
Hayır ben serseri ye benziyorum ordan bakınca doktor bisey söylemez sana öl diye ama ben söylerim herşeyi
Aynen bu dünyaya kurtarıcı olarak doktor değil sen indirilmişsin
Onlar ilac sirketlerine calisir duygusuz katillerdir hepsi
Ter temiz
Şükür
👍👍