arkadaşlar hangi testlere sokuyorlar hangi kan tahlillerini yapıyorlar biliyor musunuz?
Ayrıca bende gizli şeker var askere gider miyim?
arkadaşlar hangi testlere sokuyorlar hangi kan tahlillerini yapıyorlar biliyor musunuz?
Ayrıca bende gizli şeker var askere gider miyim?
Genelde kan tahlili idrar testi göz kulak tansiyon kalp gibi temel kontroller yapılıyor çok detaylı değil ama bi sorun varsa sevk ederler gizli şeker varsa doktor değerlendirir eğer kontrol altındaysa büyük ihtimalle elenmezsin ama ileriyse raporla muaf da olabilirsin neti hastane belirler
knk benim şekerim düşüyor ertelerler mi 2 3 saatte bir yemek yemek zorunda kalıyorum çok uzun süre aç kalamıyorum
Kanka o zaman seni detaylı tetkike yollarlar büyük ihtimalle eğer ciddi hipoglisemi varsa geçici rapor verirler ertelenir yani ama doktor ne derse o sen yine belgeleri hazırla hastanede belli olur işler aç kalma olayını da söylersin zaten dikkate alıyorlar
knk şöyle diyim 2 saatte bir garanti şekerime bakmak zorundayım, uzun süre aç kalamıyorum illa ağzıma bir şeyler atmak zorunda kalıyorum askere gitsem bile yanımda şeker aleti ve bir şeyler taşımak zorunda kalırım
Anladım kanka o zaman bu durum ciddi demek senin askeri ortamda bu düzende kalman zor olur çünkü orada her zaman yemek saati belli senin gibi sürekli takip gerektiren durumlarda doktorlar genelde geçici rapor ya da muafiyet verebiliyor ama bunun için tanı net olacak belgelerin tam olacak muayenede de durumu açık açık anlatman lazım doktor seni değerlendirip en doğru kararı verir zaten
eyw knk
Ne demek sorun olursa sorabilirsin
Valla kardeşim hiçbir teste sokmuyorlar kanda almıyorlar doktor soruyor bir rahatsızlığın var mı diye o kadar şekerden dolayı muaf olmazsın bence çünkü kalp rahatsızlığı olanlar bile vardı bizim yanımızda
Cevap
2Cevap
genellikle bir çok bölümden tek tek testler yapılır.
aga gizli şekerden ne verirler sence?
Boy kilo kaç
1.72, 90
Büyük ihtimalle alırlar en önemlisi boy kilo oranı kronik hastalık varsa alamaz askeriye
kanka bende gizli şeker var 2 3 saatte bir kan şekerime bakmak zorundayım ve bir şeyler yemek zorundayım uzun süre aç kalamıyorum maalesef
Dahiliye muafiyet verir sana büyük ihtimalle
hayırlısı ya
Bana boy kilodan muhaf verdiler şimdi de zayıfladım 😅😅😅
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?