Muayenesi nasıl yapılır, nereye bakıyorlar?
Kız mı erkek mi bakıyor?
Doktor secebiliyor musun?
Kız mı erkek mi bakıyor?
Doktor secebiliyor musun?
Kızlara bayan, erkeklere bay doktor bakıyor. Kimi yere göre değiştiği söyleniyor fakat iç çamaşıra kadar soyulduğu ve/veya tamamen çıplak soyulduğu biliniyor. Bazen erkeklere de bayan doktor gelebilmekte imiş. Muhtemel olarak erkeğin iradesi de ölçülmekte olabilir. Özellikle erkeklerde olup erkek/kız anüse baktıklarını, cinsel birleşme yaşayıp yaşamadıklarını değerlendiriyorlar.
İyi forumlar. Swh :-)
yok kizim don mon indirme muhabbeti yok :D boxerla kaliyosun yara bere tatto var mi diye bakiyolar hepsi bu
Hm boxer ile duruyorsun yani. Peki onu indirme ya da o sekil durmamak için ne yapması gerekiyor.
Bir de muaniye sevdiğim çocukla gitmenin sakıncası var mı tek göndermek istemiyorum da.
ske ske donla duracak karsilarinda :) ama donu indirme gibi bir muhabbet yok
giris kapisina kadar beraber gidersin ama sonrasinda tek birakcaksin mecbur
Hm muaniye odasına giremem yani. Ama kapısında bekleye bilirim. Ya mecbur mu baxerle kalmasi:'(
askerlikmuayenesi. tumblr. com adresinde fotoğraflar var
Cevap
8Cevap
Kıskançlıktan çığır açıp askeriyeye gitmek mi? Yuh artık
Ne oldu ki?
ankarada secme hakkin yok daha gecen ay muane oldum ben komple soyuyolar diyenler sacmaliyorlar hast. var mı amaliyat gecirdin mi kilo boy faca kesik izi var mı diye soruyorlar sende cevapliyorsun sonra zarfi verip yolluyolar
Hm anladım, ben kıskanıyorum da bilmem erkeğin orasına bakıyorlarmış. kıskandım biraz. Ve Faça var, sigara sönüğu var bunlar olunca ne oluyor
Evet bayan baksın istemiyorum. Of dokunmazlar deme , ellemiyorlar deme vücudu.
simdi soyle bir bakarlar saglam delikanli bir cocuk zaten onlar alismislar neyin ne oldugunu bilirler dogruyuda soylersen direk 2 3 soru sorup yolluyolar yani merak etmene gerek yok senin o dedigin benim bildigim uzman astsubay da filan yapiolar askeri okullara alimda yapiolar rahat olabilirsin yani
Dokunma olmaz deme.
İyi bunu sevdim peki genelde doktor erkek mi oluyor?
Hm askeriye de mi yapılıyor peki?
Askeriye hastanesi ne mi gidiliyor
Ben kapalı biriyim beni alırlar mı ki içeriye?
Askeriye alır mı içeriye?
askeriyede doktor seçemezsin :D çünkü askerlerimize yapılan muameleyi görsen insan gibi görmüyorlar.
anal yollara kadar kontrol ediliyor bit var mı diye
erkekler bakıyor
Boxer la kaliyosun doktor secemiyosun keske secilse ama neyse askere gidiyosun teslim oluyosun koyun gibi suruye katiliyosun coban ner derse onu yapiyosun genel olarak ilk zamanlarda herkez mal gibi etrafa bakar
Boxerle neden kalınıyor. Ne yapıyorlar. Nasıl muaniye ediliyor.
doktor seçebiliyor musun :D :D :D :D :D olmaz mı hepsi sıraya dizilmiş beni seç diye :D :D
doktor secemezsin boy kilo ölçerler bayanda olabiliyor içlerinde sadece boxerle kaldıgında oluyor bazı yerlerde başlar yukarı donlar asagı yapıyorlar :D
Peki neden boxerle kaldığın da oluyor.
doktor şeçemssın ne cıkarsa sansna ama çırılcıplak kalmıyor merak etme
Peki onunla muaniye gidebilir miyim. Nasıl yapılıyor ne yapıyorlar
Anladım
artık bir muayene yapılmıyo
Yapılıyormuş. Kardeşimin kocası askere gidecek muaniye istediler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar