Sağlık Neden sürekli yorgunum, halsizim ve uykum var? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Güncellemeler10 ay Doktorun yazdıklarını kullanıyorum ama yükselmiyor acaba başka takviye mi almam lazım Neden sürekli yorgunum, halsizim ve uykum var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% 10 ay Hemen bir sağlık ocağı kan değerlerine bakılsın muhtemelen değerler düşük bir de nasıl bir hayatın var durağan mı bu da bir etken olabilir 1 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% 10 ay Kan değerlerine baktır. Demir ve b12 düşük muhtemelen. 0 1 Yorumla Soran 10 ay Evet düşük Yorumla
kizlarapasifbiri Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 10 ay kan tahlili gerek ya da uyku apnesi var doktora git 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Sağlık konusunda 4,9b cevap paylaştı. Monoton ve stresli hayat. Aşırı şeker tüketimi. Aykü seviyesinde azlık. 0 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Sağlık konusunda 615 cevap paylaştı. belki havadan belki yasadıgın bir şeyde stresten hersey olabiir 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 10 ay Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kendim için bir şeyler yapmalısın magnezyum kullan mesela 0 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 10 ay Ne yukselmiyor? 0 1 Yorumla Soran 10 ay Demir ve D vitamini iki yıldır sürekli kullanıyorum Yorumla
hakan-salihoglu88 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 10 ay magnezyum kullan düzelir 0 4 Yorumla Soran 10 ay Hangisini Yorumla hakan-salihoglu88 10 ay www.tabilac.com/kategori/mineraller/magnimore-plusbundan günde 4 tablet iç zımba gibi olursun Yorumla Soran 10 ay Çok pahalı Yorumla hakan-salihoglu88 10 ay en iyisi pahalıdır Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Sağlık konusunda 730 cevap paylaştı. vitaminleri ne baktır özellikle D vitamini ne 0 2 Yorumla Soran 10 ay D vitaminim var aslında kullanmıyorum bayadır kullanınca da yükselmiyor ki Yorumla Sağlıkcı023 10 ay vücudu halsiz ve yorgın bırakır bence kullan derimm Yorumla
Önerulu1234 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Karaciğer yağlanması olabilir 0 2 Yorumla Soran 10 ay Niye olsun ki Yorumla Önerulu1234 10 ay Bilmiyorum kilo falan var mı göbek falan Yorumla
Kampçı_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Hormonlarına ve kan değerlerine baktır 0 8 Yorumla Soran 10 ay Bakılmıştı yakında Yorumla Kampçı_ 10 ay Eksik gedik yok mu? Yorumla Soran 10 ay Demir B12 Yorumla Kampçı_ 10 ay Tamam onları takviye ettir. Bunları içeren besinlerle beslen. Spor yap düzelir Yorumla Soran 10 ay Spor ne için Yorumla Kampçı_ 10 ay Vücud ve ruh sağlığı için Yorumla Soran 10 ay Doğru tabi Yorumla Kampçı_ 10 ay Bir ay yap ne dediğimi anlarsın Yorumla
Confused_girl Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% 10 ay B 12 falan normal mi? 0 4 Yorumla Soran 10 ay Bilmiyorum Yorumla Confused_girl 10 ay Bence bi baktir kan degerlerine Yorumla Soran 10 ay Bakılmıştı aslında üç kutu demir üç kutu B12 ilacım var ama yutamıyorum Yorumla Confused_girl 10 ay Aferinnnn cnmmm Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Demek ki bı hayalin hedefin yok 0 6 Yorumla Soran 10 ay Bi hayalim hedefim var ama çok çabuk yoruluyorum hiç enerjim yok gece 11de uyuyakalıyorum Yorumla Cevap sahibi 10 ay Yani o zaman sabah erken kalkıyor olmalısın gece 11 de uyuya kalmak bence gayet güzel Yorumla Soran 10 ay Evet erken kalkıyorum Yorumla Cevap sahibi 10 ay Sorun yok sen zaten doğru yoldasın biyolojik saattinde uyuyup uyanıyorsun Yorumla Soran 10 ay Ama çok çabuk yoruluyorum enerjim yok hiç Yorumla Cevap sahibi 10 ay O zaman biraz spor yap sağlıklı beslen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hemen bir sağlık ocağı kan değerlerine bakılsın muhtemelen değerler düşük bir de nasıl bir hayatın var durağan mı bu da bir etken olabilir
Kan değerlerine baktır. Demir ve b12 düşük muhtemelen.
Evet düşük
kan tahlili gerek ya da uyku apnesi var doktora git
Monoton ve stresli hayat. Aşırı şeker tüketimi. Aykü seviyesinde azlık.
belki havadan belki yasadıgın bir şeyde stresten hersey olabiir
Kendim için bir şeyler yapmalısın magnezyum kullan mesela
Ne yukselmiyor?
Demir ve D vitamini iki yıldır sürekli kullanıyorum
magnezyum kullan düzelir
Hangisini
www.tabilac.com/kategori/mineraller/magnimore-plus
bundan günde 4 tablet iç zımba gibi olursun
Çok pahalı
en iyisi pahalıdır
vitaminleri ne baktır özellikle D vitamini ne
D vitaminim var aslında kullanmıyorum bayadır kullanınca da yükselmiyor ki
vücudu halsiz ve yorgın bırakır bence kullan derimm
Karaciğer yağlanması olabilir
Niye olsun ki
Bilmiyorum kilo falan var mı göbek falan
Hormonlarına ve kan değerlerine baktır
Bakılmıştı yakında
Eksik gedik yok mu?
Demir B12
Tamam onları takviye ettir. Bunları içeren besinlerle beslen. Spor yap düzelir
Spor ne için
Vücud ve ruh sağlığı için
Doğru tabi
Bir ay yap ne dediğimi anlarsın
B 12 falan normal mi?
Bilmiyorum
Bence bi baktir kan degerlerine
Bakılmıştı aslında üç kutu demir üç kutu B12 ilacım var ama yutamıyorum
Aferinnnn cnmmm
Vitamin değerlerine baktır
Kortizol yüksek olabilir
demir ve vitaminlerine baktırsana
depresyonda falansındır belki
Demek ki bı hayalin hedefin yok
Bi hayalim hedefim var ama çok çabuk yoruluyorum hiç enerjim yok gece 11de uyuyakalıyorum
Yani o zaman sabah erken kalkıyor olmalısın gece 11 de uyuya kalmak bence gayet güzel
Evet erken kalkıyorum
Sorun yok sen zaten doğru yoldasın biyolojik saattinde uyuyup uyanıyorsun
Ama çok çabuk yoruluyorum enerjim yok hiç
O zaman biraz spor yap sağlıklı beslen
Kanına baktır
mastürbasyon bırak
Belki fazla hareketsizsin
Depresyondan
Çünkü mutsuzsun