Sağlık Bedeninle barışık mısın? Darkkklifeee Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yoksa sürekli kilom fazla burnum büyük diyenlerden misin? Bedeninle barışık mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. değilim ben 1 0 Yorumla
furkandumanofficial Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 102% 10 ay Zaten serbest ağır sıkletteyim 194 boya şu an 129 maça kadar 122 ye düşsem hız içinde yeterli diyorum no problem valla çok rahatım😅 1 1 Yorumla Darkkklifeee 10 ay Hayırlısı Yorumla
tıpçıminyon Takip Et Xper 4 Yaş: 18 , eic 100% 10 ay gün sonuna doğru göbekten sikayet ediyorum ama sabah dümdüz karınla kalkınca sorun istikal etmiyo pek. ay luv ma badi 0 0 Yorumla
Çelebikız Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 10 ay Barışığım. Oram böyle buram böyle diyerek hayat geçmez. 0 0 Yorumla
Jaqu-Oo Takip Et Master Yaş: 29 10 ay Sağlık konusunda 777 cevap paylaştı. Göbek var çok yiyorum. Barışığım. Hepsi benden ötürü ckdlfkdkfkf 0 0 Yorumla
aklımdadelısorular12 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Kendimi sevmem ama şikayette etmem. 2 0 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% 10 ay Sağlık konusunda 444 cevap paylaştı. Kendimle barışığım her anlamda 1 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 10 ay Azcık kilo alaydım iyiydi ama bu halimde güzel 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Barisigim 1 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Sağlık konusunda 536 cevap paylaştı. Evet barışığım 1 0 Yorumla
Sudeqsd Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 101% 10 ay Beğenmem kendimi 1 1 Yorumla Sudeqsd 10 ay Özgüvenim var ama kimsenin dediğini takmam Yorumla
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Sağlık konusunda 522 cevap paylaştı. Evet, seviyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
değilim ben
Zaten serbest ağır sıkletteyim 194 boya şu an 129 maça kadar 122 ye düşsem hız içinde yeterli diyorum no problem valla çok rahatım😅
Hayırlısı
gün sonuna doğru göbekten sikayet ediyorum ama sabah dümdüz karınla kalkınca sorun istikal etmiyo pek. ay luv ma badi
Barışığım. Oram böyle buram böyle diyerek hayat geçmez.
Göbek var çok yiyorum. Barışığım. Hepsi benden ötürü ckdlfkdkfkf
Kendimi sevmem ama şikayette etmem.
Yooo gayet barisigim..
Hayır kendimi seviyorum
Kendimle barışığım her anlamda
Azcık kilo alaydım iyiydi ama bu halimde güzel
Barisigim
Evet barışığım
Beğenmem kendimi
Özgüvenim var ama kimsenin dediğini takmam
barışığım
Barışigim