Sağlık Bedeninizle barışık mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Kilonuzdan memnun musunuz? Güncellemeler+1 yıl o gun gorus yapanlar Şu an hala sıtedelermı:D Bedeninizle barışık mısınız? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. Evet kendimi seviyorum 0 0 Yorumla
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl Herşeyimle seviyorum kendimi. Memnunum kendimden :A Taş gibi çocugum ahshs 0 0 Yorumla
Haydarrr1903 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Barışığım ama azıcık bi kilo almam lazım şöyle 3-4 kilo kadarcık 0 0 Yorumla
Elimkolumbagli Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl değilim istemiyorum hele bu kişiliğimi hiç istemiyorum 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Kilomdan memnun değilim ama kendimle barışığım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl neden bu memnunıyetsızlık Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır. Her gün yemek yiyorum 146 kiloyum boyum 1.75 babam beni dövüyor sevgilim 2 yıl önce terk etti düsündümde ben niye yaşıyorum lan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Memnunum da biraz kilo alsam fena olmazdı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl kılo yakısan bısı bence Yorumla
biryıkıkinsan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çok memnunum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl hemde cok dedı Yorumla
anonim22268 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Hayir 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ama neden Yorumla anonim22268 +1 yıl Mükemmeliyetçi bir insanım o yüzden sanırım Yorumla Soran +1 yıl Ama kimse mukemmel değildir Yorumla anonim22268 +1 yıl Doğru ama olabilecek en iyi şekilde olmak istiyorum bunun için çabalıyorum da eminim bir gün kendimi sevebileceğim. Sağ olun🙏 Yorumla Soran +1 yıl hayır neyını begenmıyorsun anlamadım Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Değilim olmamda. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hem değilim hemde olmam diyor sanki dunyanın en kotu vücutlu kızı🙄 Yorumla porifldekibendeğilim +1 yıl Öyleyim😒 Yorumla Soran +1 yıl Boyle dıyen kızların vucudu kotu olmuyor kotu olan tek sey düşüncelerinde kendilerini kötü görmeleri Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Evet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl o zaman zayıfsın hep zayıflar memnun Yorumla
eksikdopamin Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Fazlasıyla. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl iyi bari Yorumla
Britneycomesback Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Degilim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl acaba nıye Yorumla Britneycomesback +1 yıl 98... Yorumla Soran +1 yıl ne oluyormus 98 olunca Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla
arzu111qq Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Evetttt 0 3 Yorumla Soran +1 yıl sen kılomu verdın Yorumla arzu111qq +1 yıl Evet biraz Yorumla Soran +1 yıl belli oluyor Yorumla
AyşenurrAy Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yaniii 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yanımı senden beklemedıgm cvp Yorumla
ćalvinkle1n Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır 0 5 Yorumla Soran +1 yıl neden oyle dedın Yorumla ćalvinkle1n +1 yıl Biraz kilo aldım Yorumla Soran +1 yıl bide biraz ıcın mı hayır dedın Yorumla ćalvinkle1n +1 yıl Sevmiyorum öyle Yorumla Soran +1 yıl neyın varmıs boyle dıyormussun anlamadım Yorumla
birdbox27 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Kendimle barışığım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl ılk defa boyle dıyen bırı:D Yorumla
zemgigizem Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl evet 0 3 Yorumla Soran +1 yıl kesın zayıf bırı olarak soyluyosundur Yorumla zemgigizem +1 yıl evet Yorumla Soran +1 yıl memnunsan ıyı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet kendimi seviyorum
Herşeyimle seviyorum kendimi. Memnunum kendimden :A
Taş gibi çocugum ahshs
Barışığım ama azıcık bi kilo almam lazım şöyle 3-4 kilo kadarcık
değilim istemiyorum hele bu kişiliğimi hiç istemiyorum
Kilomdan memnun değilim ama kendimle barışığım
neden bu memnunıyetsızlık
Hayır. Her gün yemek yiyorum 146 kiloyum boyum 1.75 babam beni dövüyor sevgilim 2 yıl önce terk etti düsündümde ben niye yaşıyorum lan
Zayıfım kilo lazım
Biraz daha uzun olabilirdim
Memnunum da biraz kilo alsam fena olmazdı
kılo yakısan bısı bence
Çok memnunum
hemde cok dedı
Hayir
Ama neden
Mükemmeliyetçi bir insanım o yüzden sanırım
Ama kimse mukemmel değildir
Doğru ama olabilecek en iyi şekilde olmak istiyorum bunun için çabalıyorum da eminim bir gün kendimi sevebileceğim. Sağ olun🙏
hayır neyını begenmıyorsun anlamadım
Değilim olmamda.
Hem değilim hemde olmam diyor sanki dunyanın en kotu vücutlu kızı🙄
Öyleyim😒
Boyle dıyen kızların vucudu kotu olmuyor kotu olan tek sey düşüncelerinde kendilerini kötü görmeleri
Evet
o zaman zayıfsın hep zayıflar memnun
Fazlasıyla.
iyi bari
Degilim
acaba nıye
98...
ne oluyormus 98 olunca
?
Evetttt
sen kılomu verdın
Evet biraz