Güncellemeler
10 ay
Hgb 10
Güncellemeler
10 ay
Tedavıye ragmen hgb 12den 10a sustu ayrı yeten 2 ay oncekı tahlıller ferrıtın 3 , demır 30 d vıt 6 ıdı o zaöan ne belırtı varsaa suandada var sase kullanıyorum
Ne zman ayaga kalksam basım donuyor arada bı goz kararoyo ayakta dengem kayboluyor demir eksıklıgı var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Vertigo Diye Bı Hastalık Var Duydun Mu Doktora Git Bu Böyle Devamlıysa
Vertıgo olsa mıde bulantım olur
Anladım Aman Olmada Vertigo Kötü Bişey
Vertıgo berbat ya
Ben Yaşamadım Çevremde Var Yaşayan Evet Çok Kötü Hemde
Saanada Geçmiş Olsun İhmal Etme Artık Küçük Bı Baş Dönmesi Deyip
Valla sorun ya bas donmesı neyse eylulde derım doktora
Eylüle Daha 1 Ay Var Cekecekmisin O Zamana Kadar
Evet tabıkıde doktor 3 ay dedı sımdı gıdersem bakmaz
Bence Şimdi Git Uygulanan Tedavi İşe Yaramıyor Sonuçta
Mıde sorunu var dıye toz ılac verdı o bıle dokunuyı az fayda edecrgını bılıyorum ama mecburum 3 ay sonra tekrar bakalım dedı damardan verıcek muhtemelen
Miden de mı sıkıntılı
Evet
O Zaman Çok Dikkat Et Kendine Baharat Acı Biber Tarzından Uzak Dur Mutlaka Duruyorsundur da Geçmiş Olsun
30 sey yasak salatalık bıle dusun yanı
Salatalık Banada Çok Dokunuyor Onun İçin Yemiyorum Mesela Ve Çölyak Hastalığı Var Bende Belki Duymusundur Sende de O Tarz Bişey Olabilir Mi Allah Korusun
Zaten 30 Kalem Bişey Yiyoruz Ya her şey Yasak O Zaman Sana
Hersey yasak bana evet colyak daha zor ama ben sımdı corba ıctım sutlu yanı dokunmuyo ama grl gorkı dırekt gerı gelıyo corba cok sısırıyo hazımsızlık yapıyo
Endoskopi Falan Oldun Mu Olmadiysan Olmalisin Bence Miden de ki rahatsızlık için tanıyı koymalilar ona göre tedavi gormelisin
Bıyopsılı endoskopı oldum tanım da koyulduda tedavısı yok kı
Tedavisi yok mu Ömür Boyu Cekeceksin Yani Sen Bunu Peki Tedavisi Olmayan Bu Hastalığın Adı Neymiş
Önemsız ama dıyım reflu ve kronık aktıf gastrıt var kaskad mide varmıs buda su demek normal mıde yatay ve egımşı ıken bendd dik yapıda yeddıklerım veya yer yemez cok hızlı yukarı cıktıgı ıcın gerı gelıyo dik mide olmasaydı eger reflu de olsa bu kadar hızlı gelmeyecek varvasyonun tedavısı yok
Çok Zor Bir Hastalık O Zaman Senin Bu Hastalık Geçmiş Olsun Kilo Düşüklüğü Falan Yapıyordur Demi Ve Dışarıya Çıktığında Doğru Düzgün Bir Şey Yiyemiyorsundur Sen O Zaman Ya
Yıyorumda somradan zor oşuyo dokunuyo ıste zayıflamıyorum sabıt kılo ama ataklarda verdıgımde oluyo
Sıkıntılı Bir Süreç Senin Durum Ya Umarım Hep İyi Olursun Baş Dönmende Daha İyi Olur Umarım En Azından O Konuda Rahat Edersin
Knk deger dusuklugunden tahlil ysptir ama gebe de olabilirsin ayni belirtiler oluyor ikisinde de
Tahlıl yapıldı cıddı dusukluk var ama tedavıye ragmen gecmıyo
Kanka yemek yiyorsun sağlıklı besleniyorsun ev yemeği hazır falan yee düzenli Tahliller için verilen vitaminleri tüketiyorsun ve spor yapıyorsun yani bu de bir saat bir yürüme olabilir 2 saat yüzme olabilir vesaire sana bağlı
Hepsını yapıyom sureklı kontrole gıdıyom eylulde tekrar var ama ısın ıcıne PPI ılacı gırınce ısler degısıyo
Kanka Oha yani ölüyor musun Sabah aç karnına pekmez falan iç
Ölmüyoz halsızlıkten surınuyoz
Cooookkk gecmis olsun askmmm
Bendr vardı kan eksikliğim yüzündendi. Tedaviyle geçti. Geçmiş olsun
2 aydır tevi aloyorum
O zaman başka bi durum bu. Belki başka rahatsızlığın vardır
Yukselmemıs hgb 12den 10 dusmus tedavıyr ragmen
Geçmiş olsun. Umarim iyi olursun en kisa zamanda
doktora git tansiyon da olur tümör de
Gıttım cıddı dusukluk varmıs tahlılde tansıyonda normal hep
geçebilir dönemsel olabilir yürüyüş yap düzene girer
Kansızlığa bağlı olan bir şey bu
Iyıde 2 aydır tedavıdeyım yıne aynı
Biraz daha devam etmesi gerekiyor demek ki
3. ay daha ıcıcem eylulde kontrol ama sanmam yukselmez
Elbet yükselir ya. Ama yüksekmiyorsa başka sebepler aranmalı
Insallah aranır
İnşallah yükselir de gerek kalmaz
Yukselmezzz
Niye yükselmesin iyi düşğn iyi olsun
PPI kullanıyom
Olsun yükselir gene de
Demir eksikliği ve kansızlık
Ama 2 aydır tedabı alıyorım
Bende öyleyim valla
B1 vitamin eksikliği
Varr
Kansızlık var sende.
Evet
Doktora görün
2 aydır tedavıdeyım
4 aya kadar yolu var. Zamanında kullan mutlaka.
Ben 1 yıl da ıctım yıne aynıydı ama yukselırdı ılacı bırakınca yıne aynısı oldu nereye gıttı o vıtamınler cop
Onu doktora sor😃
Sorucaz bakalım olmadı damardan 😅😅
En güzeli