Bu olayı yaklaşık 20 yil once yaşadım 🤣 açıkçası hatirlamiyorum pek ama karnimdan iğne yapmışlardı bide ayakkabılarımı cikardiklarini hatirliyorum kesik kesik😃 belki psikolojik olarak bu etkiye sebep veriyo olabilirsin daha oncesinde böyle bi carpinti falan yasiyo muydun
Belki sicaktanda olabilir ama dr yok diyosa tahlil ekg falan yapti ve durum normal diyosa cok takma kafana. yani dusundukce paranoyak olursun sakin kal
Bi gün sonra ölen kediye ölmeden elim değdi. ağzında köpük gördüm yemek verirken. elimi yıladım ama telefonuma ya da gözüme elimi sürdüm mü hatırlamıuorum elime su değmişti
Yaa bende bir haftadır kalp çarpıntısı var. immünoglobulinden 2 gün sonra başladı geçmiyor ekg de de çıkmıyor. kalbim ağrıyor arada yanıyo. sürekli çarpıyo. yarın 3. Doz olucam
Hayır. yeminle ondan sonra oldu. bacağım şişti morardı şişliği inen gün kalp çarpıntısı başladı ekg de de çıkmıyor 5 gündür kötüyüm ishal vardı geçti kalp çarpıntısı kaldı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Küçükken köpek isirmisti olmuştum
İmmunoglobulin oldun mu ben oldum nir haftadır kalbim çarpıyor fenalık geçiriyorum. doktor bişeyin yok diyo çıldırıcam
Bu olayı yaklaşık 20 yil once yaşadım 🤣 açıkçası hatirlamiyorum pek ama karnimdan iğne yapmışlardı bide ayakkabılarımı cikardiklarini hatirliyorum kesik kesik😃 belki psikolojik olarak bu etkiye sebep veriyo olabilirsin daha oncesinde böyle bi carpinti falan yasiyo muydun
Hayır kesinlikle hiç olmadı olmuyordu çarpıntı
Yemek uyku duzenin falan bise degistin mi rutinin dışında
Yemek yiyince kalbim çarpıyo şimfi uyuycam uyuyamıyorum canım canım kabus kalp çarpıntısı var
Belki sicaktanda olabilir ama dr yok diyosa tahlil ekg falan yapti ve durum normal diyosa cok takma kafana. yani dusundukce paranoyak olursun sakin kal
Yavas nefes al bikac dk biraz nabzini düşür
Gözümü kapattım eski sevgilimin karı hali geldi gözümün önüne halüsinasyon hini. beynimi etkiliuor yaa
😃ya gece gece
Yeminle halüsinasyondu boğularak uyandım geçmiyor bu çarpıntı skntı veriyor
Peki baska yerlerde arastirdin mi bu sekil bi yan etki yasayan olmus mu
Hayır ilk buraya sordum canımı sıkıyor deliricem diye korkuyorum
Az once o yuzden sakin kal dedim. dusundukce kendine hastalik ekleyecen 😄
Yoksa kuduz mu oluyorum?
Yok be sanmam. ne olduda aşı oldun bu arada
Bi gün sonra ölen kediye ölmeden elim değdi. ağzında köpük gördüm yemek verirken. elimi yıladım ama telefonuma ya da gözüme elimi sürdüm mü hatırlamıuorum elime su değmişti
En azindan isirilmamissin
Yemek yemiyodu yavru kedi merdivenin altına tünemişti kimseyi görmek istemiyordu ayakta duramıyodu
Can sıkıntısından çok sinirliyim kuduz olurmuyum?
1 hafta oldu kedi öleli
Bide baska dr a gidip orada bi anlat durumu. olay çözülür
6 tane doktor gördü aynı hastanede
Kud7z olacagini sanmam ya
Kanda idrarda ekg de bişey yokmuş
Çarpıntı adına
Kuduz bunlardan anlaşılmaz
O zaman bu olaydan bagimsiz farkli bi durum vardır
Kuduz mu yani
Kuduz testini beyin ya da omurilikten örnek alarak yapıyorlar
Kuduz testiyle alakali pek bise bilmiyom. dedigim sey carpinti durumu icindi
Kuduz olsan bu kadar zamana olurdun herhalde😃
Kuduz çarpıntı yaparmı? Ve görünürde bişey yık ama sanki elim ayağım titriyor gibi geliyo bana. sanki damarları atıyo
Off bıktım yemine diyorum normale dönebilecekmiyim
Normale dönmen icin sakinlesmen lazim
Elimde değil
Buradan bende bise yapamam😄 dizi 8zle oyun falan oyna biseyle mesgul ol odak noktan degissin
İyi misin
Bağışıklık ile alakalı immu..
Bende ig den sonra kslp çarpıntısı başladı geçmiyor 5 gündür. şu an uyuyamıyorum
Ritim kaç suanda
Ben ne bileyim doktor baktı bişey yok dedi
Cihaz yoksa sende sayabilirsin
Ben sayamam
Psikolojik olabilir sendeki
Ben oldum
Kalp çarpıntısı oldu mu hiç
Çok eskiden olmuştum çok emin değilim ama olmadı herhalde olsa hatırlardim
Ok
Ben yaptırmıştım, noldu ki?
Yaa bende bir haftadır kalp çarpıntısı var. immünoglobulinden 2 gün sonra başladı geçmiyor ekg de de çıkmıyor. kalbim ağrıyor arada yanıyo. sürekli çarpıyo. yarın 3. Doz olucam
E ol bişey olmaz, öyle bi yan etkisi yok. Sağlık konusunda takındın var mı?
Hayır. yeminle ondan sonra oldu. bacağım şişti morardı şişliği inen gün kalp çarpıntısı başladı ekg de de çıkmıyor 5 gündür kötüyüm ishal vardı geçti kalp çarpıntısı kaldı
Ölürsün en kötü ya bişey olmaz
Dalak sen öl ge. ber
ne dedim be şimdi ne kızıyon
kuduz oldum, ig aşısı olmadım
Ciddimisin
olum çok ütopik bir şey söylemedim, evet ciddiyim
Ee nasıl kurtuldun kuduzdan
Kuduz öldürür
kuduz olmadım, kuduz riskine karşı aşı oldum
Dalak kuduz oldum yazmışsın
bana dalak demeden önce okuduğunu anlayıp yorumlamayı öğren önce yrram
Küççük yrrk konuşma defol