Bildiğim kadarıyla bunu kullanırken ayda bir almanız yetiyor ve kılları seyreklestiriyor diye biliyorum, lazer ise daha uzun sürede daha az çıkartıyor ama o da kesin çözüm değil bir kaç defa yapmak gerekiyor
Evet onlar da da aynı etkiyi sağlıyor diye biliyorum zaten bacaktaki sert kılların olduğu kısım ve genital bölgedeki, koltuk altındaki kılların kalınlığı aynı sayılır, istersen youtube ta Özlem Üçel diye bir kanal var aynı marka ipl cihazının özelliklerini ve kendi deneyimlerini paylaştığını biliyorum, sponsorluk almamasından ve yorumlarinda merak edilenleri ciddiye almasindan dolayı doğru söylediğini düşünüyorum bakabilirsin
bugün bu ikinci IPL sorusu şanslı mi tartışılır neticede para verip alıyorsun shshs devamlı kullanırsan evet ise yarıyor ki koltuk altı en kolay etki eden yer 15 günde bir atış yapıyorsun, uygulamada takvim var zaten oradan oluşturabilirsin.
Bende de var ama lazer ısısı sanayi tipi değil daha narin sanayi tipi yakıyor ama bunlar da acı sızı yok o yüzden daha uzun sürüyor kendin yapmakta zor vakit alıyor 😂
0
5 Yorumla
Soran
10 ay
Olsun ben de denemek isterdim aşırı merak ediyorum