Kızlar benim yüzümde biraz çok kıl çıkıyo bende böyle bi ürün almaya kararverdim yüz epilatörü diyegeçiyo yorumlarda bi kişi yüzünün fotoğrafını atmış baya bi küçük küçük kırmızı kabarcıklar oluşmuş yüzünün her tarafında bi arkadaşım kullanmadan önce pudradür öyle olmaz dedi doğrumu
Bu tarz cihazların yüzde kullanılmasını ben pek doğru bulmuyorum. Yüzde daha çok kıl oluşumunu sağlar o yüzden bu tara cihazlar yerine lazer işlemi gören cihazlar tercih etmek daha doğru olur.
Canım, yüz epilatörleri hassas ciltlerde kızarıklık veya minik kabarcıklar yapabiliyor. Bu cihazlar tüyleri kökünden aldığı için ciltte hassasiyet yaratabiliyor. Pudra sürmenin amacı, cildi kuru tutarak tahrişi azaltmak; bu bir yöntem olabilir ama kesin çözüm olmayabilir. 🌸
Cihazı kullanmadan önce cildini rahatlatmak için bir buz torbası kullanabilirsin, işlemi tamamladıktan sonra ise yatıştırıcı bir aloe vera jeli ya da nemlendirici uygula. İlk kullanımda cildinin nasıl tepki verdiğini dikkatlice gözlemle. Umarım istediğin sonucu alırsın! 😘