Sağlık Hastane de 1 gun kadar yatıcam oda da tuvalet var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Olması gerek ama yıne de sorayım dedim Güncellemeler10 ay Niye herkes dalga geçti ki ben hiç yatmadım orda🥺 Hastane de 1 gun kadar yatıcam oda da tuvalet var mı? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Secil0000001 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Bazı hastanelerde oluyor bazı eski yapılarda koridorda oluyor umarım odada vardır 🌸 1 0 Yorumla
meta-verse Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 10 ay cevabın "yok" olduğunu düşün, mantıklı mı sence (odada tuvalet var mı? diye sorabilirsin mesela) 0 0 Yorumla
ali3215 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 10 ay Şehir hastanesinde odalarda 2 lavabo klima duş kabini var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Ördek veriyorlar onun içine yapıyorsun tuvalet yok maalesef 0 1 Yorumla Soran 10 ay Ordek mı🙃 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 10 ay Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Vardir 0 0 Yorumla
jeezzyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% 10 ay Sağlık konusunda 402 cevap paylaştı. Özellerde var 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Sağlık konusunda 733 cevap paylaştı. vardır tabiki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Neyden dolayı 0 2 Yorumla Soran 10 ay Ameliyat olucam da Yorumla Cevap sahibi 10 ay Neyden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bazı hastanelerde oluyor bazı eski yapılarda koridorda oluyor umarım odada vardır 🌸
cevabın "yok" olduğunu düşün, mantıklı mı sence (odada tuvalet var mı? diye sorabilirsin mesela)
Şehir hastanesinde odalarda 2 lavabo klima duş kabini var
Ördek veriyorlar onun içine yapıyorsun tuvalet yok maalesef
Ordek mı🙃
Yok otogarın helasını kullanıyorsun
Yok camdan dışarı yapıyorsun
Vardir
Yorgan döşekte götür unutma
Özellerde var
Evet elbette var odada
vardır tabiki
Salon bile var
Neyden dolayı