arkadaslarımal dışarı çıkacağım, özel bir gün olacağı için elbise giyceğim.. ailem yobaz olduğu için gizli giyicem.. geri dönüşte arkadaslarım evimin yakınına bırakacaklar.. evimin yakınında sadece hastane var sizce orada değiştirir miyim? girerekn sıkıntı olur mu?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ne yazık ya insna ailesine yobaz diye bilirmi bunkadar mi kotulestiniz siz kimin aielsi bu zamana akadar kendi çocuğu için kötülük istemiş dekki benim içimde çıplaklik var ama benim ailem bunun farkında değil anlayalım yobazlık ne demk ya eğer müslüman san yazık sana cidden yani her ne yapmak istiyor yap yaşa ama ailene hakaret etmemelisin heleki şu dönemde çarşaflı tesettürune riayet etemey calisan hanımlara bu tür kötü itham da bulunurken
öncelikle benim ailem dindar değil, evet kötü bir tabi kulalndım haklısın fakat kendini benim yerime koy.. açık bir bayanım ve antalya sıcağında pamuklu eşofman giyyiroum sırf ailem izin vermiyor diye.. giymek istediğim bir sürü şey var size göre çıplaklık olabilir ama benim için gayet normal
İnsanın Fikri zikridir bu sıcağın altında o kadar tesettür li hanım varki hiçbirimiz keşke şöyle bı şortla da gezsem diyip first kolamiyoruz ailen senin bu şekilde giyinemeni istemiyorsa bir bildiği vardır nasıl bir zihniyete sahop olursalar olsunlar onlar senin ailen inan bana asla değer verilemeyen aslinda onlarca bana değer verdiklerini düşündükleri bir evde büyüdüm iki erkk kardeşim vardı onlara ait bir oda vardı benim bir odayı geç bir dolabım bile yoktu dişimi yaptırmak isterdim olmaz denirdi ehliyet almak isterdim şimdi değil denirdi ve zaman gelip çattı evlenip gittim herşeye rağmen o evi o kadar özlüyorum ki sevgi pitircigi olmadığım evi özlüyorum çünkü onlar benim ailem inan bu hayata tek kıymetli tek gerçek olan şey bu bunu yapmayan çok insan var yapmalısın sırf giyimin yüzünden bu şekilde soyelmemelisn anlıyorum burası herşeyi rahatça konusabilicegin bir platform ama rahatça cvp verilicek bir yer olduğunu da unutma linç yemeye de gaz lanmaya da hazır olmalsiin entelektüel adı altında yaşantılara hay hay demek yerine bir de şu yobaz denilen kesimin hangi ilimlerle hangi fıkıh dersleriyle yetiştiğini açıktan daha temiz ve daha hijyenik olduğunu ogrenmeni ve araştırmanı isterim
sen kabullenmişsin kendini bu şekidle tatmin ediyorsun üzüldüm açıkçası,, tessettürlü hanımefendilerden abhsetmişsin ama o onalrın tercih ettiği ve inandıkalrı dinin onlara farz kıldığı bir şey.. ben bu durumdan rahatsız oluyorum.. ve hoşnut bulmuyorum
giyim tercihim forst atmak değil
Kanulenmismiyim 😊hayır şu an evliyim farklı bir memlteyim aielmi özlüyorum yinede beni gerçekten seviyorlar di kahkahayla toplandigimiz aiel soframı özlüyorum babamın bana çay hazırlaması ni özlüyorum kardeşimin el kol şakalarıni annemin eşarplarmi gizliden gizliye taktiktan sonra yakalandığı o korkmuş hâllerini çok özlüyorum kimbilir bir daha ne zaman bir arya gelicez ve inan İslam dini kadına diğer bütün dinlerden daha çok değer ve daha çok hak tanimsitir arastrima fırsatına sahipsin yeterki öğrenmek iste
yav bunlara kafa yoracağına biraz ailenin yobazlığını nasıl aşarsın ona odaklan
20 yaşındayım.. onalrın kafalarını ansıl değiştirebilirim ki anca kendi hayatımı kurunca değişir bazı şeyler
sen öyle san bu yaşta bir şey yapmazsan affedersin ama ilerde hiç bi bok olmaz emin ol dahad akötü olur bir iki kaçamak vs yaparak kendini tatmin eder onalr gibi yoz yaşamaya devm edersin...
Yok daha neler bence aile dinle uzak dur öyle şeylerden millet günah için yarışıyor resmen
ne alaksı var ne ahlaksızlıklardaha benim kıyafetime gelinceye kadar ki ben acık bir kızım
Ozm aile neden yobaz diyorsun belliki bir şey var ki aile istemiyor yoksa niye hastanede rezil ediyorsun kendini
kimsenin kafa yapısını değiltiremem maalesef
Şimdi ki kızlar hep açık sacik giyinmeyi seviyor kim için erkekler için sorsan ne alaka derler tıpkı erkeklerin spora gidip kendimiz için demesi gibi
Yok sıkıntı olmaz
evimin yakınına bırakacaklar söylemeye utanırım..
ay üsttekine cevap vericektim yanlıs oldu
Önemli değil ama prfilden yazarak kusura bkma diyebilirsn 😀
Kullananilirsin tabi ama çok kirli olur abm ye git
evimin yakınına bırakacaklar söylemeye utanırım..
Feriha misali olabilir tabii:)
Vay arkadaş kim bilir neyse
Evet neden olmasin
Hayir sıkıntı olmaz yapma ama degmez
Evet kullanırsın