2 tane yirmilik dişim çekilmesi şart daha randevu var çıldırıyorum uyuyamıyorum

2 tane yirmilik dişim çekilmesi şart daha randevu var çıldırıyorum uyuyamıyorum

Merhaba
Diş ağrısını hafifletmek için mefenamik asit tablet kullanabilirsin mefenamik asit sadece diş ağrısında değil baş ağrısı kas ve eklem ağrıları gibi farklı ağrı türlerinde de etkili bir ilaçtır en önemli özelliği ağrıyı kesmesinin yanında iltihabı da azaltmasıdır bu sayede özellikle iltihap kaynaklı diş ağrılarında hızlı ve güçlü bir rahatlama sağlar aynı zamanda adet sancılarını hafifletmede de sıkça tercih edilir kısa süreli kullanım için uygundur fakat uzun süreli ve kontrolsüz kullanımı mide rahatsızlıklarına ülser ve sindirim sistemi sorunlarına yol açabilir bu nedenle mutlaka doktor tavsiyesiyle ve belirtilen dozlarda alınmalıdır güçlü antiinflamatuar ve analjezik etkisi sayesinde ağrıyı azaltır şişliği indirir ve kızarıklığı hafifletir kişinin günlük yaşam kalitesini artırır ve ağrı yüzünden oluşan rahatsızlıkların önüne geçer fakat her ilaçta olduğu gibi bilinçli ve dikkatli bir şekilde kullanılması çok önemlidir
Cevap
9Cevap
Arveles kullan
Geçmiş olsun. Vemcaine kısa süreli işe yarar. Alveres daha iyi işe yarar.
AÇ KARNINA arvales birebir
Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun şimdi size vakit geçirticek meşgaleler lazım yoksa perişan eder o ağrı
Geçmiş olsun Sevda hanım
Çok geçmiş olsun Sevda hanım zordur
gargara ya da ağrı kesici
Bana rakı iyi geliyordu
Arveles
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?