Ya pamuğa rakı damlatıp dişinin üstüne bastır. ya da kolonya pamuğa damlatıp bastır ama kolonya yi nerdeyse hiç önermiyorum metil alkol tehlikeli vücudunda farklı reaksiyonlar gösterebilir.
@berkayaumutol Yavrum bir kere o badiy değil. Önce nasıl yazılyor onu öğren. Cahil olduğun çok belli. O yüzden seninle polemik yapmayacağım. Kıt dağarcığın ile beni yorma canım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Geçmiş olsun bence ağrı kesici iç.. eğer geçmezse de mutlaka doktora git.. bende de vardı ağrı bir zamanlar çok zor oluyor ya.
Ya pamuğa rakı damlatıp dişinin üstüne bastır. ya da kolonya pamuğa damlatıp bastır ama kolonya yi nerdeyse hiç önermiyorum metil alkol tehlikeli vücudunda farklı reaksiyonlar gösterebilir.
Rakı yok evde
Kara sakiz da mı yok. ya da kenger sakızı
Aaaaaaaaaaa 20liklerin mi çıkıyoo 🥹 Benimkilerin çıktığı zamanlar aklıma geldi 🥲 Deli dehşet acısı var 🤧 bi süre canın yanacak 🥲 ama sonrasında geçiyo
Dişim ağrıdığında ekmek çiğneyince ağrısı hafifliyordu.
Tamamen geçsin hafiflemesin
Git çektir o zaman ağlama
Çektiremem yanaklarım içine göçer 😔
Benimde hala 20lik çıkıyor
Yaş 30 yolun yarısı çıkar tabi
Senden genç duruyor ve hissediyorum o nolacak
Ağlayarak günlüğüme yazmaya gidiyorum
Geçmiş olsun.. bizim orada rakı koyarlar dişe. Ama bence arveles gibi bir ağrıkesici alabilirisin..
Oy oy büyüdün de 20'lik dişin mi çıktı çeninnn
ayy gecmis olsun ilk firsatta doktora git cekilebilecek durumdaysa cektir kurtul
Daha yeni ki dün 1 bugün 2:(
Aldirinca gecer
bende de vardi 10gundur yenice agrisi gecti gibi
Ilacla
Rakı
Çektirince
Abla Çok kötüsün
3 senedir badiylen uğraşıyorum
Ama bu kadar iğ rençini görmedim aq
@berkayaumutol Yavrum bir kere o badiy değil. Önce nasıl yazılyor onu öğren. Cahil olduğun çok belli. O yüzden seninle polemik yapmayacağım. Kıt dağarcığın ile beni yorma canım.
Geçmez knk
Benimkile 2 ay boyunca yemek yedirmedi diş eti kanamasıymış falandı filandı adamı canından ediyor
17 yaşımdaydım bide aq sende niye 21 yaşında çıkıyor senin ben testesteronunu *
Yine hafiften yokluyor azmazsa iyi dünkü gibi
Şu yukardaki ablaya söyleyin fitnes senin işin değil genleri kusmuk gibi