KIZ ARKADAŞIM AYRILDI, BORDERLINE?

İki aydır sevgili olduğum bir kız var. Duygu ve düşünceleri çok tutarsız. Hassas ve çevrenin söylediklerinden çok etkilenen biri. Ani duygu iniş çıkışları var. İlgi manyağı. Aileden travmaları var, geçmiş ilişkileri problemli. Psikolojik tedavi görmüş yakın zamanda, Takıntı ( OKB), Kaygı Bozukluğu ( Anksiyete), Panik Atak tedavileri görmüş. En basitinden örnek vereyim; Geçtiğimiz Cuma akşamı çok güzel geçmişti, aşığım seviyorum bla. bla. Sabahına ayrılık mesajı attı bana, Yolun açık olsun yazdım. Bir saat sonra arayıp hiçbir şey olmamış gibi davrandı. Akşamına gene trip atıp küstü. Gönlünü aldım zor da olsa, dün harika bir gün geçirdik, akşam her şey muazzamdı. Öpüşüp ayrıldık evlerimize gittik. Yarım saat geçmeden mesaj attı. Ayrılırken ben seni yanağından iki kere öptüm sen beni bir kere öptün, sen insan değilsin, defol git, bir daha karşıma çıkma dedi. Beni engelledi. KİŞİLİĞİ İYİ, KENDİSİ İYİ AMA KAFA ARIZALI. Arkadaşlar benzer durumları yaşayanlar varsa bir de uzman olan arkadaşlar varsa lütfen yorum yapıp bana bir yol gösterir misiniz, Kız da Borderlıne kişilik bozukluğu olabilir mi, nasıl bir yol izlemeliyim?

NOT: Uzman bir arkadaşa anlattım. Kızın davranış, söylem ve eylemleri Borderlıne kişilik bozukluğu ile uyumlu dedi. Maalesef.

KIZ ARKADAŞIM AYRILDI, BORDERLINE?