ben 19 yasındayım ve kendime zarar veriyorum annem ve babam bana psikolojik baskı uyguluyor. cinsel icerikli hakarrwtler ediyor ve int*har etmem icin baskı uyguluyorlar. psikolog destegi almak istiyorum. ona da karşı çıkıyorlar. sen düzelmezsin delisin diyorlar. bu yüzden bende gizlice gitmek istiyorum psikologa. yardımcı olur musunuz.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Senin bir sorunun yok aslında
Sözlerini dinlersen bir sorun çıkmaz
sözlerini dinlemekle bi alakası yok. senin annem sen uyurken durduk yere gelip sana hakaret edip uyandırsa beddua etse uyumana bile laf etse. durduk yere her gün aralıksız kavga cıkarsa hep mutsuzsa senin de psikolojin bozulur. ki zaten kücüklügümden beri böyleler
Öyle bir şey olamaz
Anne böyle bişey yapmaz yapamaz
Sallama
doktorun sensin sessiz sakin manzarası güzel bir yere git ve tek başına otur tedavi bu
bakırköy ruh ve sinir hastalılaır hastanesi gittim ben ilgliler
ucretsiz mi
erenköyw gitmistim cok eskiden ben ama ucret vermestim sanırım hatırlamıyorum hic ya
randevu alevet
183ü ara
tamam arayacagım tesekkür ederm
bu arada erenköyr gitsem ücretli mi
seni evden alınman lazım
devlet hastanesine git
Gel bakalım biraz bunu görüşelim
153 ü arıyosun destekoluyolar sana
Nasıl yani Annen Baban taciz ediyor seni
öyle de denebilir evet. onlar yüzündrn kendime zarar verdim görmediker. kolumu saklıyordum hep gecen gün actım. boşa saklamışım o kadar süre. görüp böyle dik dik baktılar koluma sormadılar bile ne olfu diye. anladılar kendime zarar verdigimi ama umursamıyorlar
Koluna neler yaptın ki yani sana dokunuyorlar fiziksel taciz şiddet var mı
hayır ben çok üstüme geldikleri zaman kendime zarar veriyorum bi anlık sinirle. elimden bisey gelmiypr cünkü. koluma jiletle kac defa zarar verdim. gecen sene gözaltıma bardakla vurup mosmor etmiştim. onlr bana dokunamaz izin vermem. onlara kalsa yaparlar ama izin vermiyorum ben. şiddet yanlısı ikisi de bay
Tam olarak sorun ne neden karışıyorlar sen hassas olabilir misin kırıgan mısın en söz kırlır mısın yoksa çocukluktan beri böyle yaparlar yoksa
Sana dokunup taciz etmesinler normal değiller gibi kaç oradan sende
sorun aslında kendileri. ikisinin de paikolojisi bozuk ve hicbir zaman destek almadılar. beni hasta ettiler sorunun bende oldugunu düsündüler. ama kendileri yardım alsa Şu an böyle olmazdı. ciddi anlamda yıllardır her gun tek kavgasız günümüz yok. sadece birkac ay once teyzeme gitti annem 5 gün falan kaldı orada. sadece o 5 günüm kavgasız gecti benim daha yok. sabah uyanıyorum bagırıs sesi kavga sesi kücük kardesim var 2 yasında. ona beddua ediyor bagırıyor her sabah. ben onlarla yemek yemiyorum bile izin vermiyorlar bogazıma diziyorlar sürekli hakaret ediyorlar durduk yere. o yüzden günde tek öğün yiyorum o da gece herkes uyuduktan sonra.
Böyle olur mu sen üvey misin bu nasıl ortam kafam durdu ama kardeşin Erkek mi
Sende mi Annenle gittin teyzene
küück kardesim erkek evet. daha bebek sonucta söz diblemesini bekleyemezsin ya. en ufak bi yaramazlık yapsın annem olacak kişi bagırıyor hakaret ediyor kücücük bebege. vuruyor da bazen. keşke olmasaydın falan diyor cocuga
hayır annem nereye gitse beb gitmiyorum onunla aynı ortamda bulunmak istemiyorum cünkü
Sana özel yapmıyor herkese öyle demek ki Annen görücü usulu ile evlendi Babanla hep kavgalı mı
5 gün içinde baban yanında kaldın
hayır babam da teyzem de kaldı şükür. ona da katlanamıyorum. istemeden evlenmişer szaten birbirleyle. annem kücüklügümden beri bana psikolojik şiddet uyguluyor babam da aynı. mesela kücükken okuldan biri bana sataşsa anneme söyledigim zaman okula gelir karşı tarafa beni küçük düşürür eziklerdi. hep başka çocukları savunurdu bana karşı. babam da kuzenlerimle oyun oynadıgım zaman diyordu sen büyüksün ne işin var onlarla. kuzenlerim de benle aynı yasta sayılırdı. 2 yas kücüktü benden. babamla dışarı cıkmam ben mesela. bi ara alışverişe gitmistik. ayakkabı alıcaktık. babam bi ayakkabı begendi ben dedim bunu begenmedim digeri daha güzel. sonra bana herkesin icinde bagırıp hakaret edip vurmaya kalktı. benim istedigim daha guzel ben ne istiyosam o olucak falan diyordu
Sanırım katlanma evliliği acısını sizden çıkartıyolar zoraki evlilik tam olarak kaç kardeşin var
Hasta senin ailen oradan kurtul yoksa her şey görürsün ama Annen yabancı çocuklara karşı nasıl sinirli mi yoksa size öyle
hayır her cocuga karsı cok iyi. hatta kuzenlerim arkadaslarım falan annemin gercek yüzünü bilmiyor tabi. diyorlar cok iyi bi annen var çok şanslısın. ama asla öyle biri degil. kendilerini dışarı iyi gösterip duruyorşar. ben 6-7 ay önce babamın telefonunu karıştırdım gece. biz yazın memleketteyken o da İstanbul'a gelmişti iş için. meğer biz orada onu beklerken annemi aldatıyormuş. eskortla pis pis mesajlarını gördüm kadın konum atmıştı ona. zaten daha önce defalarca kez aldattı. bi kadınla yatakta fotoğrafını görmüştüm 12 yasında falandım. neyse işte o günden sonra babamla aylarca konusmadım hep tersledim ve şu an o kadar soğudum ki ondan babam hicbir zaman olmamış gibi hissediyorym. iğreniyprum yaklaşamıyorum ona
Bak sen Annen bebeklere çocuklara çok iyi davranıyor seviyor sizi tersiyor bağırıyor çağırıyor bilerek yapıyor ya da üveysiniz Annen yaşı kaç
o yaşta nasıl gördün öyle çıplak foto çekmişti
annem 40 yasında babam da 44
küçükken babamın telefonunun şifresini biliyordum annem zorla açtırdı bana bakıcam diye. galeriye girdi daha 6. sınıf veya 7. sınıftım. galeride bi kadınla üstü cıplak yatakta fotografını gördü. bizim bi evimiz daha vardı o zaman babam kiraya falan veriyordu. kadınla orada yatıp kalkıyormus. sonra dedi arkadaşım montaj yaptı. Şu an bile aynısını diyor annem hep eski konuları açıp duruyor.
Anladım sorun belli Baban aldatıyor Annen de onun hıncısını sizden çıkartıyor onun çocukları olduğunuz için Annen boşlukta bir şey edemeyince size saldırıyor oradan kaçman lazım ama yoksa çok çekersin Annen Baban dokunmuyor taciz etmiyordur umarım böyle döverken cinsel saldırı yoktur
hayır hakaret olarak cinsel icerikli pis şeyler söylüyorlar. bi baba kızına orspu der mi veya bi anne.
Kabaca çok Baba eksikliği yaşıyorsun canım ya da Anne
Teyzen de mi kabasaba
hayır teyzelerim dayılarım halalarım hepsi cok kibar. özellikle dayılarım ve teyzelerim cocuklaeına karsı o kadar iyi ve anlayışlı ki. dayımın kızları okuyup cok iyi yerlere geldiler. dayım hep destek verdi onlara. arkalarında durdu. onlara karışmadı giyimine laf etmedi. o*spu damgası vurmadı. yengemle dayım kızlarının sevgililerini bile biliyordu herseyinş anlatırdu onlara kuzenlerim. annem beni bi de dayımın kızlarıyla kıyaslıyor. dedim dayımla yengem sizin gibi mi. ben annemle babama hicbir seyimi anlatamam
O halde sen yanlış ailede doğmuşsun senin şansızlığın adına üzüldüm farklı ailede doğabilirdin sen tesettürlü müsün
yok acıgım ben
Ne güzel size halan teyzen dayın hepsi iyi geliyor mu ailen dışında
Saçların uzun mu bu arada
annemle babam halalarımla aralarını tek tek bozdu. bizim de görüsmemize laf ediyor annem o yuzden konusmuyoruz. cok az görüsüyoruz teyzelerimle dayılarımla falan faklı sehirdeyiz zaten.
saclarım orta ya uzundu kestim
Halanın kocası aran nasıl peki
Neden ki
kötü hissettigimde cok saclarımla ugraısyorum kesiyorym boyuyorum
Yapma gerek yok saçlarınla uğraşma bir daha geri gelmezler ama sana güven veren biri olsa kaçar mıydın o evden
yoo canım degilim ne demeye calıstıgını da anladım sg
Anlamadım ne dedim ben
istersen yardımcı olabilirim sana
psikoloğu boş ver evi terk et
nereye gidecem ki üniversiteyi kazanamadım diye 2 gündür bana demedikleri kalmadı sürekli laf sokuyorlar rbi işe yaramıyorsun. bi digerlerine bak bi kendine bak diyorlar. keske olmasaydın falan dediler. onlar yüzünden calısamadım tüm sene her dakika bagırıp cagırdılar
bir süreliğine arkadaşında felan kalamazmısın işe girip kendi hayatını kursan veya bir arkadaşınla ev tutsan aynı şeyleri ben de yaşadım inan bana seni çok iyi anlıyorum bu dönemde en önemli şey kendini kaybetmemen ve pişman olacağın bir şey yapmaman
işe almıyorlar bi türlü bulamıyorum ki. şu zamana kadar hep para isterdim babamdan. herkes gibi devamlı baba parası yiyordum. ama bu sene bisey oldu bunlara. arkadaslarım babasının parasını yerken. annem diyor bi daha babandan tek kuruş isteme. babamdan bisey istesem git çalış kendi paranla al diyor. iyice yük gibi hissettiriyorler
İstanbul'da yaşıyorsan iş bulman daha avantajlı olabilir ben o sırada İstanbul'da değildim ve çok zordu bulmak tüm ilçeyi yürüyerek iş aramıştım umarım sende bulabilirsin..
Yardımcı olayım sana istersen
nasıl
Önce sıkıntılar dan başlayalım... canını sıkan etkenler neler son zamanlarda seni yıpratan ne varsa ona göre çözüm bulalım
Psikiyatriye git
nerede gidebilirim ki ucretsiz. eskiden 6-7 sene boyunca özele gittim hep bilmiyorum o yuzden
Devlette gitsene
Shm lerde