Sağlık Uzun süre anal fissür makat çatlağı yaşayıp iyileşen oldumu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 ameliyatsız Güncellemeler11 ay kabızlıktan oldu Uzun süre anal fissür makat çatlağı yaşayıp iyileşen oldumu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 11 ay Merhaba, evet iyileşenler oluyor, benim tedavim de devam ediyor 0 0 Yorumla
Efe3527 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Ana ilişkiye ara ver, bir süre sıvı beslenmeye çalış ve o bölgeyi sürekli yumuşak tut 0 0 Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 11 ay Sağlık konusunda 599 cevap paylaştı. 10 yıl kadar çektim. Botox tedavi gördüm. Simdi% 80 iyiyim 0 17 Yorumla Soran 11 ay Bende o tedaviyi gördüm ama 38. gün ve bi etkisi yok Yorumla Soran 11 ay Siz hemen etki gördünüz mü acaba? Yorumla Mirtaza67 11 ay Benimde biray falan sonra gördüm. Yorumla Mirtaza67 11 ay Sıcak suya oturun ve kabız olmamaya dikkat edin Yorumla Soran 11 ay 1 aydan sonrw mı etkisni gördünüz Yorumla Soran 11 ay Sıcak suya her gün oturuyor muydunuz? Yorumla Mirtaza67 11 ay Evet hergün oturmaya çalışıyordum dayanabildiğim kadar sıcak suyla Yorumla Soran 11 ay 1 kere mi günde Yorumla Soran 11 ay sizinde geç etki etti dimi ya işe yaramadı diye çok korkuyorum 38 gün oldu çünkü doktor 20. günde etki gösterir dedi ama tık yok Yorumla Mirtaza67 11 ay Bu uzun süreç 6 ay botoksun etkisi eğer etkisi olmaz ise birdaha yaptırırsın. Kabizlik sorununu çöz ve sıcak suyu ihmal etme Yorumla Soran 11 ay 6 ay mı sürüyor doktor 3 ay dedi bana Yorumla Mirtaza67 11 ay Ben 6 ay olarak biliyorum Yorumla Mirtaza67 11 ay Ben olalı iki yılı geçti şimdi rahatım eskiye nazaran Yorumla Soran 11 ay tamam teşekkür ederim şu an nasıl acı var mı Yorumla Mirtaza67 11 ay Kabızlık olmazsa rahatim Yorumla Soran 11 ay basur falan sorununuz oldu mu hiç Yorumla Mirtaza67 11 ay burada soru hakkın doldu Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Asko yine o aynı kisimisin acaba sjdhsj oysan iyileşemedin mi bir türlü yaa🥹 0 0 Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. İyileşir tabi doktora git 0 4 Yorumla Soran 11 ay oldu mu size Yorumla Sansliseleven 11 ay Saglikciyim Yorumla Soran 11 ay doktora gittim zaten Yorumla Sansliseleven 11 ay Ne dedi Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay Hayat kaliteni etkiliyor mu 0 4 Yorumla Soran 11 ay mahvediyo lldürüyo Yorumla Cevap sahibi 11 ay Psikiyatriye git demiştim gittin mi Yorumla Soran 11 ay kimdiniz Yorumla Cevap sahibi 11 ay Çok konuştuk seninle Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 584 cevap paylaştı. Vermeyin arkadan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay Evet 0 8 Yorumla Soran 11 ay geçti mi Cevap sahibi 11 ay Evet Soran 11 ay nasıl Cevap sahibi 11 ay Tedavi ile Soran 11 ay ne kadar sürede geçti Cevap sahibi 11 ay 3 ay Soran 11 ay basue var mıudı Cevap sahibi 11 ay Yoktu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Merhaba, evet iyileşenler oluyor, benim tedavim de devam ediyor
Ana ilişkiye ara ver, bir süre sıvı beslenmeye çalış ve o bölgeyi sürekli yumuşak tut
10 yıl kadar çektim. Botox tedavi gördüm. Simdi% 80 iyiyim
Bende o tedaviyi gördüm ama 38. gün ve bi etkisi yok
Siz hemen etki gördünüz mü acaba?
Benimde biray falan sonra gördüm.
Sıcak suya oturun ve kabız olmamaya dikkat edin
1 aydan sonrw mı etkisni gördünüz
Sıcak suya her gün oturuyor muydunuz?
Evet hergün oturmaya çalışıyordum dayanabildiğim kadar sıcak suyla
1 kere mi günde
sizinde geç etki etti dimi ya işe yaramadı diye çok korkuyorum 38 gün oldu çünkü doktor 20. günde etki gösterir dedi ama tık yok
Bu uzun süreç 6 ay botoksun etkisi eğer etkisi olmaz ise birdaha yaptırırsın. Kabizlik sorununu çöz ve sıcak suyu ihmal etme
6 ay mı sürüyor doktor 3 ay dedi bana
Ben 6 ay olarak biliyorum
Ben olalı iki yılı geçti şimdi rahatım eskiye nazaran
tamam teşekkür ederim şu an nasıl acı var mı
Kabızlık olmazsa rahatim
basur falan sorununuz oldu mu hiç
burada soru hakkın doldu
Asko yine o aynı kisimisin acaba sjdhsj oysan iyileşemedin mi bir türlü yaa🥹
İyileşir tabi doktora git
oldu mu size
Saglikciyim
doktora gittim zaten