Dün öğlende kullandım akşama halsizleştim midem bulanıyor gece 3 saat rshatsız oldum göğsüm ağrıdı iğne batması gibi sabah kalktım halsizim hiç halim yok karnım gurul gurul midemde bozuldu sanırım iştahım kapandı halim yok
ağrı kesici bu diş için genelde kullanılır ama yasaklı artık sağlık ocağı vermiyor ama eczaneler satıyor ben başım ağrıdığında bundan içiyorum hep tabi çoğunluk bu hapı uygun görmüyor sakıncalıymış
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
10 ay
kullanmayın bu ilacı ya ben az daha mide kanamwsı geçiriyodum, mide koruyucu almadan içmeyin bunu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Apranax güçlü bir ağrı kesici sende biraz yan etki yapmış ben diş ağrısı ve yüksek baş ağrısında kullanıyorum bende bile mide bulantısı yapio bazen
Evet benimde hem basim hem disim agriyordu dun disimin agrisi durdu ama basimin agrisi duruyor 10 gundur basim agriyor bugun cok halsizim
10gundur ağrıyan baş bence bı doktora git görün
Migrenn sinizut kaynakli
İsmin de fort olan ilaçlar ağır olup olumsuz durumlar oluşturabilir. O yüzden daha önce içmediğin ilaçları içerken dikkat etmen de fayda var
Bu ağrı kesici ama dediğin semptomları iyileştirmez sen enterit olmuş olabilirsin onun için de flagyl kullanabilirsin ama doktor tavsiyesi şart
kas ve eklem hastalıklarında etkili. bu dikkat et kullanırken
reçete de yazalım mı her ilacın yan etkisi vardır olmayan yok
Midene dokunmuştur apranax bazılarına ağrı için verilsede midene dokunur
Ama birde bu düz olanı apranax plus var onun içinde kodein var o dahada ağır
Diş ağrısı için iyidir şiddetli diş ağrısında apranax plus daha etkilidir mideye dokunabilir
ağrı kesici bu diş için genelde kullanılır ama yasaklı artık sağlık ocağı vermiyor ama eczaneler satıyor ben başım ağrıdığında bundan içiyorum hep tabi çoğunluk bu hapı uygun görmüyor sakıncalıymış
kullanmayın bu ilacı ya ben az daha mide kanamwsı geçiriyodum, mide koruyucu almadan içmeyin bunu
Ya korkuyirum midem bulaniyor
Hastanneye mi gitsen
bence bi git
İstihfar ettim şimdi midemde ağrı yok tuvaletim bozuldu halsizim sizin midenizde mi ağrı vardi sizi yoruyorum ama rica etsem anlatir misinuz
?
benim midem ağrıyodu sancıdan bayılacaktım eğer kusmanın rengi kanlı değilse sıkıntı yoktur
Yok normal bir renkti
Ağrımda yok midemde falan tesekkur ederim size
o zaman sorun olduğunu sanmıyorum ama kusma durmazsa yine de acile gidin, rica ederim
Ağrı kesici bu midene etki etmez
Ağrı kesici yan etki yapmıştır sende
Ağrı kesici bu
Basur olmuşsun
Ağrı kesici
bilerek kullan