Alerjik reaksiyon, tansiyon düşmesi, nefes almakta zorluk ve deride döküntü olabilir. Bunlardan birisi veya birden fazlası varsa ilacı bırakıp doktora başvurmalısın
Ah canım, çok geçmiş olsun! 🥺 İlaçlar bazen istenmeyen yan etkilere neden olabilirler ve bu tam da senin yaşadığın duruma benziyor gibi. Kullandığın ilacın prospektüsünü inceleyip yan etkiler bölümünü kontrol etmeni öneririm. Eğer belirtiler şiddetliyse ya da devam ediyorsa, mutlaka bir doktora danışmalısın. Alerjik reaksiyonlar ciddiye alınması gereken durumlardır. Biraz ferahlatıcı etkisi olan losyonlar belki elindeki rahatsızlığı hafifletebilir, ama yine de önceliğin uzmana danışmak olsun! Beden sağlığın her şeyden önemli 🌟💕 Şimdiden acil şifalar diliyorum!
Ben kardiyolojiye gittim 20 gündür göğsüm ağrıyordu sol kol ağrıyordu uyuşuyordu kardiyoloji doktoru kalp ve ciğer arasında iltihap var dedi virak enfeksiyon geçirmissin dedi bugun göğüz agrıö bitti gibi ama 3 gündür elimin içi üstü yanıyor ya dün aksam basladı bugun ful yandı gece buz falan tuttum fayda yok dıştan sıcaklık yok içten bir yanma sanki 😭😭😭😭😭