Anne erkek çocuk düşkünü baba el iyisi ben ise travmatik bir birey nasıl iyilesicem. Bu videolardaki babalar gibi neden babam yok?

Annem köfte yapardı suyunu kızlara etini oglusuna

Oglusuna en güzel yemekleri verirdi kızlarına oglusunun atıklarını

Baba desen varlık içinde yokluk yaşattı ayyaş arkadaşları ile gezdi dolaştı yedi sıçtı günlerce eve gelmedi eve gelip annemi hamile bırakıp evi otel gibi kullanıp defolup giderdi ayyaş arkadaşlarıyla beraber üni kızlarını kovalardi

Ama yigenlerine babalık ederdi bana kalem bile almazdı

Adamın parası vardı bize sefellik yaşattı sizde şahit olun ahirette davacıyım

Otuz dört yaşında travmalarim gün yüzüne çıkıyor sanırım inanmasam Allah'a çoktan yok ederdim kendimi

Anneme gelecek olursam oğlu ders çalışmıyor diye kocasına duyduğu öfkeyi benden cikartirdi sobanın içinde şişi çıkarır beni durup dururken döverdi

Kim baktı kanser olunca ben baktım vazgeçtim birçok hayalimden yurt dışı firsatinda bir yilim uzadı ağır ağır depresyon ilaçları kullandm iyilesmedim

Sizi rahatsız ettim ama artık dayanamıyorum

Şu an ise bitik bir haldeyim

Instagram da herkes babasıyla iyi ilişkisini paylaşıyor annesiyle keza öyle hepsini kapattım çünkü bunlar beni daha derin depresyina itiyor

Anne erkek çocuk düşkünü baba el iyisi ben ise travmatik bir birey nasıl iyilesicem. Bu videolardaki babalar gibi neden babam yok?