Güncellemeler
11 ay
Bulusmayacagim adam sanrilar görüyor ve bunlara inanıyor farkında değil
efexor xr zestat kullandığını öğrendim ve soğudum korktum açıkçası biraz konuşması garipti zaten saf gibiydi fb olarak buluşacaktık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
“Kötü bi' şey olacakEli kulağındaUmutsuzluk her yanımdaBastım kanıma Xanax, Prozac, Zyprexa”Teoman’ın Nevrozumun Zindanı adlı şarkısından küçük bir alıntı.
Bu fb olmanıza engel değil ki. Ayrıca bu ilacın etkisindeyken onla baş etmek daha koaly 10 yaşındaki çocuk bile döver...
bilmiyorum ki ilacını hiç ben böyle şeyler kullanmadım
Bunla insanı sakinleştirir biraz mal gibi olur bunların etkisindeyken ama böyle sarhoş gibi düşünme. Halsiz ve sakin olur. Küfür etsen aynen haklısın der o şekil.
anladım teşekkür ederim
aynen haklısın deme sebepleri bıkkınlık mı
Halsizlik diyebilirim :) Bu ilaçlar yasal uyusturucudur. Siniri çeker alır içinden. Kötü ve olumsuz düşünceleri alır senden. Genelde major depresiflik hallerinde kullanılan bir ilaç. Kendisi depresyonda. Kişisine göre dğeişir kimisi hayatı boş bulur kimisi kız arakdaşından ayrılır kimisi neden fakirim der herkesin çeşitli sebepleri olur ve depresyona girebilir. Bu ilacı alınca aklında ki düşüncelerden arınıyorsun. Örneğin ; ''ulan aslı beni nasıl aldattı?'' dersin. ilaç almadığında ağlar sızlar sinirlerinsin. Bu ilacı aldığında ''amaaaaan goyayım aslıya'' dersin :D Biraz argo oldu ama kusura bakma...
anladım ya şimdi çok teşekkür ederim buluşcam o zmn
Yaaani bir şey kaybetmezsin en fazla o hallerini beğenmezsen bu herkes için geçerli bir şey. Ama kendisi depresyonda ve bu hallerini onu mutlu ederse şen şakrakk olduğu için ve onu mutlu ettiğin için sana değer de gösterebilir. Bu sağlıklı biri içinde boledir sağlıksız biri içinde. Dolayısıyla ekstradan bir zararı olmaz merak etme. Hoşlaştıysan gonlunce tkaıl ne diyim. Fb işleri bana ters olsa da :D
12 yaş var aramızda Ciddi dusunemem ama çok tatlı hassas biridir
Ne alaka sen hiç ilaç kullanmıyorsun herhalde
evet
Saçma bir sebep ilaç kullanması bir şeye engel değil
ya zarar vereck biriyse akıl sğlığı sonuçta
Akıl sağlığı iyi olmayan biri varsa sensin o
baska bi fb bulamadın mı kendine sacma sapan insanlar
Sağlıklı dipdiri 25 yaşında genç biri varken ilaç kullanan biriyle fb olmayacaksın herhalde? Yorumuma cevap ver konuşalım...
Fb olaraksa kesin bukusma zaten