AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Holter sonuçları temiz çıkması iyi ama şikayetlerin devam ediyorsa başka nedenlere bakmak lazım. Mide bulantısı, ateş basması, vücut ağrıları stres, enfeksiyon ya da başka sağlık sorunlarından kaynaklanabilir. Doktorun dediği gibi çok endişelenmemek önemli, ama rahatsızlıkların devam ederse tekrar doktora görünmek en iyisi.
6 aydır var kan tahlildede bişi çıkmadı enfeksiyon bar ama ciddi değil dedi yeni kan verdim tekrar aynısını bu sefer biraz daha iyi ciddi bişiyin yok d vitaminim düşük ama 1 yıl boyu Ca kullanıcam ama çoğu kişide sen hastalık hastası olmussım panikatal başlangıcı olabilir psikiyatriye git diyenler var
6 aydır devam eden şikayetlerin ve tahlillerde ciddi bir şey çıkmaması zor bir durum olabilir. D vitamini düşüklüğü ve panik atak belirtileri benzer fiziksel yakınmalara yol açabilir. Psikiyatriye gitmek, özellikle panik atak ihtimali varsa, iyi bir adım olabilir; çünkü doğru destek ve tedavi rahatlama sağlar. Kendini “hastalık hastası” gibi hissetmen yaygın ama profesyonel yardım almak önemli. Kendine iyi bak, gerekirse bir uzmana danışmaktan çekinme.
Ciddi bişi olsa şüphe la ser vs kanda çıkar mı ben çok korkuyorum karnım ağrıyor mesela aklıma ciddi şeyler geliyor sonra baş dönmesi sıcak basöası yani odaklanamıyorum sabit düşünceyle geçiyor zamanım
Ciddi hastalıklar genelde kan testlerinde, görüntülemelerde veya diğer tetkiklerde ortaya çıkar, bu yüzden bu testlerin temiz çıkması iyi bir işaret. Ancak yaşadığın baş dönmesi, mide bulantısı, sıcak basması gibi şikayetler stres ve panik atak belirtileri olabilir. Bu tür durumlar zihinsel olarak çok yorabilir, düşüncelerin dolaşınca belirtiler daha da artabilir. Kendini rahatlatmaya çalış, mümkünse bir psikiyatri veya psikoloji uzmanına görünmek faydalı olur. Panik atakların tedavisi mümkün ve hayat kaliteni artırır. Endişelerini paylaşmak ve destek almak en iyisi.
Bi arkadaşım onu kendin atamazsın doktora gitmen lazım diyor çoğu insan o tedavilik birşeymiş
Evet, panik atak kendi kendine geçmesi zor ve genellikle profesyonel tedavi gerektiren bir durum. Arkadaşının dediği gibi, bir psikiyatri veya psikoloji uzmanına görünmen çok önemli. Doğru destekle belirtiler kontrol altına alınabilir ve yaşam kaliten artar.
İnşallah ya benim em son 3 gün önceki verdiğim tahlilde sonucu sonuçların gayet iyi dedi ama şu değerler beni korkutuyor referans dışı mesela şunlar sadece LYM referans aralığı 20-40 değer 41.5 PCT NEUT aynı şekil pct düşğk diğeride bi tık düşük ama korkuyorum doktorda birşeyin yok diyor kanser gibi görüyorum kendimi ne hikmetse
Tam sorunlarini yazsana. Ne zaman basladi birde
6 aydır var kan tahlildede bişi çıkmadı enfeksiyon bar ama ciddi değil dedi yeni kan verdim tekrar aynısını bu sefer biraz daha iyi ciddi bişiyin yok d vitaminim düşük ama 1 yıl boyu Ca kullanıcam ama çoğu kişide sen hastalık hastası olmussım panikatal başlangıcı olabilir psikiyatriye git diyenler var
Kalp krizi geciriyorum hissi mi olmaya basladi? Ates derken boyle sicak basmasi gibi mi? Hani insan utanir heyacanlanir ates basar gibi? Ozellikle gogus ve ense kisminda birde yuzde.
Bende benzer sorunlari yasadim. Ama benim mideden basladi.
Olur mu diye nadir aklıma geliyor sonra geçiyor ebet sıcak basması gibi aynen onun gibi ateşim varmış gibi düşün yüzde oluyor bazen vıcudumda ve eskiden psikatrik paxera kullandım neden peki sordunuz bunları
Takip attim. Ayni sorunu bende yasadim. Sorun psikolojik. Yani fiziksel bir sey yok
Yani fiziksel derken fiziksel tepkilerim psikolojik mi ne yapmam lazım bunun için
Kafaya taktigin icin fiziksel olarak vucudun tepki veriyor. Sende bunu kotuye yoruyorsun. Onemli bir hastaligin olsa emin ol belirti verir veya tahlilerde cikar. Oncelikle herhangi bir hastaliginin olmadigini ehvam yaptigini kabul edeceksin. Yani o an o bir sey oluyor bana hissi oldugu an kendine bunun psikolojik oldugunu bir seyin olmadigini dusuneceksin. Tabi bu arada vitamin eksikligi de bunlari tetikleyebilir. D vitamini b12 magnezyum eksikligi gibi. Doktora git bunlari baktir ve ilaclarini al. Birde psikologa git sana bitane antidepresan ilaci versin ama hafif bir sey olsun.
6ay önce verdim nedense WBC NEUT ve LYM bi tık yüksek bu ayda 3 gün önce yaptırdı. Bi kaç ay önceye görece bi tık yüksekLYM v NEUT ve pct dğşğj internetten baktım beyaz kan hücresi kanser lenfoma diyor korktum istemsiz ama doktor bişeyin yok olsa sevkederiz bilmem ne dedi yani bilmiyorum korkuyorum d vitaminim düşük evet 6ay önce yaptırdığım teste çıktı 20-30 arası bende 16 çıkmış hatta bi önceki sana d vitamini yazdıklarım demişti en sonki doktorda en az 1 yıl kullanman lazım dedi başkada bişi görmüyorum dedi ama o diğer değerler canımı sıkıyor
Bir sey olsa doktor girur zaten. Endise etmene gerek yok. D vitaminini kullan. Halsizlik ates basmasi ondan olabilir
Kan tahlilinde benşm PCT aşırı düşğk normalde referans aralığı 108-282 sonuç 29 doktorda değerlin gayet iyi diyo anlamadım ki bende
nette yazilan degerler ile doktorlarin referans aldigi degerler farkli olur. Doktor normal dediyse normaldir. Tekrar diyorum bir sey yok. Sadece psikolojik olarak kafaya takiyorsun. Bende sen gibiydim. En son kardiyolojiye gittim bir seyin yok diyince rahatladim ve kendime geldim.
Ben mesela dedikleri halde sana anlatsam kan değerlerin normal diyorlar bende yüksek çıkan bi tık oda o değerleri şu an bile kada takıyorum 6aydır niyetim ağrıdıkça karnım bile kendimi kanser gibi görüyorum acaba öylemizin belirtisi mi diye tanı koymak değildi öyle düşünüyorum hissediyorum
Ben mesela dedikleri halde sana anlatsam kan değerlerin normal diyorlar bende yüksek çıkan bi tık oda o değerleri şu an bile kada takıyorum 6aydır niyetim ağrıdıkça karnım bile kendimi kanser gibi görüyorum acaba öylemizin belirtisi mi diye tanı koymak değildi öyle düşünüyorum hissediyorum en iyisi psikiyatri başka yolu yok kendimi çok dinliyorum oda ağrılarım oluyor dediğiniz gibi
Sana diyorum ki bir seyin yok emin ollll. Tamamen ehvammm. Yasin genc zaten. Kalp sorunun olmaz. Kanser olsan degerlerinse net belli olur. Tamamen ruhsal sorun yasiyorsun.
Kan değerli walla ben tam kan sayımı yani hemogram kan tahlili için verdim öyledir ozaman kalp te walla aşıların çok etkisi var ama kesin aşılardan mı kanıt yok
Bak ben sirf kafam dagilsin diye buraya girdim. Bir iki sohbt edip kendimi mesgul edeyim diye. Su an gayet uyi.. hicbir sikayetim kalmadi. 1 ay once acile giderdim ye. mek yiyemezdim surekli bende bir sey var , bir sey olacak hissi vs. Suanhicbiri kalmadi
Tesadüf müdür bilmem ama benimde şu an gidesim geldi jsjsjsjs midem karın boşluğum ağrıyor sıcak basıyor iğrenç bi hiç
Bana mesaj at istersen oyle bir anda bana yaz belki kafan dagilir
Aslında bişi sorcam bu yaşadıklarım nazar olabilir mi yani üzerimde nazar olabilir mili çünkü biliyorum yani çevremi iş hayatı vs kendimi çekemeyen eleştiren pis pis bakan insanları tanıyorum
Oladabilir olmayadabilir. Bilemiyorum
En iyisi sizin dediğiniz gibi önce psikiyatri
Ayne oyle. Bir seyin yok. Rahat ol
Panik
Nasıl anladınız yani olabilir mi çünkü 6 aydır var kan tahlildede bişi çıkmadı enfeksiyon bar ama ciddi değil dedi yeni kan verdim tekrar aynısını bu sefer biraz daha iyi ciddi bişiyin yok d vitaminim düşük ama 1 yıl boyu Ca kullanıcam ama çoğu kişide sen hastalık hastası olmussım panikatal başlangıcı olabilir psikiyatriye git diyenler var
Ben yaşadım hap içiyorum
Ne oluyor mesela sizde nasıl tepki veriyor panikatasınız diyosunuz da kendimi hasta gibi ölçek gibi görüyorum bilmiyorum ama kan değerlerim normal diyolar anlamadım karnım bile ağrıyor mide duvarım