Güncellemeler
10 ay
Dudagindan opmedim yanagindan optum cinsellik katrgorisinide ben secmadim site secti ne yaptiysamda degistirmedi
3 gun once dudagumda ucuk cikti. Dis macunu surdum. Ucugu kuruttum. Bugun unutum 12 yasindaki kizimi dudagindan optum. Simdi odum kopuyo bisey olur mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ya Allah aşkına çocuklarınızı dudaktan öpmek nedir ya ne iğrenç ebeveynlersiniz evlatta olsa öpülmez öpülmemesi lazım annesi babası olunca bu hak size otomotik verilmiyor bir sınırınızı bilin önce
Dudagindan opmedim zaten bende sizle ayni fikirdeyim yanagindan optum
Uçuk gerçekten ciddi bir problem inşaAllah bulaşmaz kuruduğu için
çocukları dudaktan öpmek ne gereksiz bir harekettir ya
Dudaktan opmedim zaten oyle bisey yazmadim nerden cikardiniz
3 gun once dudagumda ucuk cikti. Dis macunu surdum. Ucugu kuruttum. Bugun unutum 12 yasindaki kizimi dudagindan optum. Simdi odum kopuyo bisey olur mu?
sarhoş musun sen acaba?
Ben yazmadim dudagindan diye site yazmis zaten kendi kendine cinsel yasami secti ne yaptiysam konuyu degistiremedim
cinsel kategorisine takılmadım ama bu yazıyı sen yazdın site yazmadı... bu kadar kafan karışıksa başka konular da var demektir
Ben yazmadim site yazdi kafam karisik falan degil tek derdim cocugum 😡😡😡 cinsel kategorisine niye takilmadin boyle bi sorunun bu kategoride ne isi var ordan belli bi sorun oldugu ben niye cocugumla ilgili konuyu cinsellik kategorisine yazayim
site son zamanlarda kendisi atıyor... ve de kategoriye hiç bakmadım bile ve de kendi çocuğunla cinsellik vs de aklıma gelmedi ama senin kafa cidden sağlıklı düşünmüyor ve anlamıyor şu anda... git bir soğuk duş falan al kendine gel
Nasıl yaparsın böyle bir hata
Hic bilmiyorum yaaano kadarda dikkat ederim
Neden böyle yaptın birden unuttun mu
Evet
Kötü olmuş yaaa senin yaş kaç
Ne alaka
Merak ettim
Benim öpüşmüşlüğm var o da bişey mi
Sonuc ne oldu?
Bişey olmadı bulaşmadı bana
Bişey olmaz
Ins ya cok. korkuyorum