Sıcak havalarda zor nefes alıyorum aslında genel olarak nefesim yetmiyor köpek gibi ağzımdan hızlı hızlı nefes alıp veriyorum. Göğüs hastalıklarına gittim nefes testi ve akciğer röntgeni çektiler bişey çıkmadı.
Antidepresanlardan mı kaynaklıdır yoksa başka bişey mi var
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende panikatak sahibiyim özellikle akşama doğru nefes darlığı öküz oturma hissi var takı gece uykuya dalmaya başlayınca bitiyor bu his, muhtemelen sıcaklar çok etkiliyor
Bende bu dediğin şey Ramazan ayında çok oluyordu hatta uykuda flan sürekli karabasan tarzı şeyler oluyordu ama yaz gelince sadeece aşırı nefes sorunu ve aşırı halsizlik var
Soğuk su içerek baskilamayi denedin mi hiç ya da klima önünde durarak bı dene yok olmuyorsa gerçekten bı doktora görün vücut yorgun düşüyor çünkü
Evet çok yorgunum yemin ederim su içmeye mecalim yok. Bana kalsa akşama kadar oturup yatarım
Bu sıcaklarda köyde iş yapmaya çalışıyorm
Allah yardımcın olsun bilirim köy olaylarimi akşam serinligine birakmaya çalış işleri
Eyvallah sağol. Panik atak için ilaç kullanıyor msn
maalesef ben doktora bile gitmedim doktor arkadaşım var ciğerler kapl bakıldı sağlam sonrası panik atak dediler tedavi almadım bu işe devam edebilmek için bunu tedavisiz baskilamayi öğrendim ama bu aralar bende de sorun büyük eninde sonunda götürecek gibi
Ciğerlere nasıl bakıyorlar. Kan testi mi röntgen mi
Rontgenle baktılar bende birde nefes testi
Göğüs hastalıklarına mı gittin
Banada yaptılar çok iyi çıktı nefesim falan
Valla benim arkadaş kardiyalog o gönderdi beni o takip etti çoğunu en son psikolog dedi orada dur dedim durduk
Psikolojik ise İzzet Güllü yü izle ilaç kullanma
Bı bakayım hemen böyle adamlar iyi geliyor bazen dediğin gibi
Kendisi psikolog. YouTube da videoları var çok kişi düzelmiş
Kardiyoloji görsün
Gideceğim en kısa zamanda
Geçmiş olsun
Sağolun
Kardiyolojiye git
Ekg mı çekerler
Onlar bakar ultrasonla da bakıp dinler