Doğrusu bu , bu arada
Antidepresan kullanmaya başladım kalbim sıkışıyor bundan kaynaklı olabilir mi DFGSJSJSH
Evet birkaç gündür kullanıyorum kalbim sıkışıyor zarali olabilir mi? Biraksammiki

ben citoles kullanıyorum. memnunum. ama etkisini hemen göstermedi. bi 4 ay falan beklemiştim sanırım. yani zaten doktor sana bunu verirken duruma göre gel yine görüşelim demiştir. git sor bakalım ne diyecek. belki muadilini verir ya da dozunu düşürür git bi söyle bakalım geçmiş olsun.
Cevap
16Cevap
Ben 2 yıl kullandım ama işe yaramadı sadece yan etkileri oldu aşırı uyku ve iştah artışı gibi.
Hangi ilaç adını yazar mısın?
Prozac, lustral
Doktor önerisi ile kullan kendi kafana kullanma kullanmaya başlayıp bir anda bıraktığında eskisinden çok daha kötü oluyorsun bence hiç bulaşma
Güzel kardeşim zaten bunlar reçetesiz satılmıyor doktora gidiyorsun o yazıyor Kendi kafana göre alamazsın
Yok evde nasıl bulacağım antidepresan bu adı üstünde ağrı kesici değil
Ben neredeyse 2 yıl boyunca kullandım. Bana ciddi anlamda çok kilo aldırmıştı, ama hepsini verdim şükür. İlk başlarda daha kötü yaptı ama, sürecin sonunda tamamen iyileştim. Doktorunun tavsiyesinin dışına çıkma hiçbir şekilde. Umarım iyi olursun. 🫶🏻
Bunu doktorunla konuşman gerekir. Ciddi bir konu.
Doktoruma ulaşamıyorum ki 2 hafta olmuştur belki de randevu alamıyorum
Başka doktora git
Her ilacın elbet bir yan etkisi vardır. Reçetesini okumanızı öneririm. Ve bu durumu doktorunuza danışın. Tavsiyem budur.
Yan etkileri vs hangi durumlarda kullanılmaz kısmını okusana belki bir hastalığını tetikliyordur bilmiyorum
Psikolojiktir sana yan etkisi olan bir şeyi yazmaz doktor
Yan etkisini bilmediğim bir hastalığım var belki
Psikolojiktir.
Ama yine de bunu yazan doktora bir durumu anlat.
Ben geçen yıl yaz çok kötüydüm ruh hali açısından bir ara bıraktım sonra tekrar buna başladım geçen yıl yazılan bir ilac
Antidepresanların zararlı olduğunu profesörler bile söylüyor, içmemelisin zararı fazla
Antidepresanlar cok tehlikeli cik ihtiyacin yoksa birak derim
Neyin var kullanıyorsun kalp sorunu düşüncede yapar
Ben antidepresan dahil antipsikotik ve tüm nöroleptikleri kullandım ve hala kullanıyorum bazılarını.
Antidepresanların özelliği ilaç ilk hafta insanı daha kötü hissettirip 2ci hafta yavaş yavaş toparlamaya başlattırıyor
Ben kullandim bıraktım lanet ettim neyse ki bida aynı hatayi yapmam
Desyrel fonksera kullanıyorum
Uyku hali ve iştah açıcı bir yan etkisi var mı bunu ne için verdi size
Evet var. Depresyondaydım.
Geçmiş olsun Çok acil şifa diliyorum eğer evdeysen meditasyon yapıp bilgi çayları içebilirsin faydası oluyor
Teşekkür ediyorum, spor yapmaya çalışıyorum iyi geliyor.
Bu tur ilaçlardan bence uzak dur
Hayır hiç kullanmadım
bi ara kullandımm
Kullandım bana iyi gelmişti
dr vermediyse ölürsün bile mk
Doktor vermesi alamazdım öyle değil mi reçeteyle satılan bir ilaç bu
alınır alınır.. da... neyse, dr verdiyse dr a danış şikayetini ozaman..
Doktorla görüşemiyorum ki erkenden çıkıyor devlet hastanesi randevu alınmıyor zaten Ne yapsam bilemedim en iyisi kullanmamak
mesai saati içinde git kapısına sekretere söyle.10 saniyesini sana ayırsın.. ya da 10 mg yi 2 ye böl iç 5 mg.
Çok uzun zaman kullandım
Bundan mi faydası oldumu
Başka markalar faydası olur
Yazsana o zaman
ulaş özelden
Zararlı birak
Sadce bu mu zararlı yoksa hepsi mi
Her ilacın yan etkisi vardır icindeki kagidi cikar yan etkilerini oku daha icmezsin
siz ağrı kesici falan kullanmıyor musunuz?
Kullanmıyorum
bende kullaniyorum
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?