Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar kullanlar yardımcı olursa sevinirim hastaneye gitmedim gidemedim bu yöntemç kullanan bir ben olamam yani umuyorum ki hangi yağı almam lazim o önemli
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar benim yüzümde sonradan et beni gibi bir şey çıktı önceden koparmıştım geri çıktı ama çok rahatsız ediyordu beni bende internette falan görüyordum limon tuzu ile üstüne bastım falan etrafınada değdirmişim etrafı yanık izi gibi kabuk oldu Bepanthol Krem falan sürdüm intihap seyleri (beyaz tabaka) yara izi gidince skar izi gibi nasıl desem boşluklu iz kalıyor gibi bir şey olmuş şimdi et beni kabul tuttu ki büyük ihtimalle de düşecek siz yaptınız mı düştükten sonra geri çıktı mı veya iz kaldı mı? Bide bu iz kalmasın diye sarı kantaron yağı mı kırmızı kantaron yağı mı almalıyım lütfen yardımcı olun🙏🏼🙏🏼
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Cilde direkt asidik şeyler uygulama, hastanelerde alıyorlar zaten. Doktorlar boşa mı var o zaman her sorunu olan öyle şeyler yapsın
Hem ayrıca benler tehlikeli bir şey cilt kanseri olursun kendin bir şey yapma
Umarım kansere falan çevirmez boku yerim bu yaşımda 😔
İnşallah, randevu al muayene ol bi doktor ne diyecek alınabilirse aldirirsin
Et benleri zaten iz kalmaz büyük ölçüde istiyorsan özel de de aldırabilirsin lazerle 2 buçuk 3 bin tl anca tutar pahali gelirse yardımcı olurlar. ya da devlet de aldırabilirsin et beni fazla iz birakmaz yüzeysel çünkü kökten değil. Kalirsa bilede makyajla kapatirsin. Ama sanmıyorum kalacağını
Umarım ya zaten büyük değil orta
Kalmaz ya sanmıyorum devlette aldirirsan çok az belli belirsiz ufak bir leke olabilir onu makyajla kapatirsin özelde lazerle aldirirsan neredeyse olmaz iz
doktora gitsen benim de var en dogrusu doktor ve tahlil
Gidemedim işte 🫡
ben eczneye sordum qc yapiyiruz ama doktor once iyi mi kotu huylumu belirlemesi gerekiyor dedi
Giderim o zaman ua
doktora git eczane zatennilac veriykr
Düştü mü öyle yapınca
Düşücek gibi duruyor kabuk bagladı
Kanser olacaksın
Tövbe estağfurullah agzini hayra ac
Dr alsın ne risk alıyor sun
Ailem izin vermedi akrabalarında aldıranlarınki genel olarak kansere çevirmiş bende istiyordum normalde cildiye de aldırmayı ama malum aile kafası değişmiyor
Kendin alırsan sorun yaşarsın lazer rahat alınıyor muhtemelen doğudasın o duşunce orada yaygın
Aynen bunla düşerse ugrasamam da geri çıkarsa lazer mecbur
Kendin almaya çalışma sıkıntı olur hangi şehirdesin
Mardin
Mardin'de iyi hastaneler var rahat alırsın uğraşma kendin
yine çıkar
Umarım çıkmaz
Düşmez bence
Yapanların çoğununki düşmüş büyük ihtimalle düşecek eee
Geçiyor mu ki
Bence evet bunu yapan çoğu kişinin ki geçmiş çünkü
Takip edermisin bi resim atıcam bunda işe yararmı