Tedavisi nasıldır ve iyileşmesi ne kadar sürüyor? Kulağımın ağrısı boynuma ve enseme vuruyor, üstelik baş ağrısı yapıyor. Ameliyat olmaktan da çok korkuyorum, lütfen bilenler yardımcı olabilir mi?
Güncellemeler
11 ay
Lütfen yardımcı olur musunuz?
Herkese merhaba, süpüratif otitis media hastalığı hakkında bilginiz var mı?
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
11 ay
Orta kulak enfeksiyonu, iltihaplı akıntısı var muhtemelen. Bakteriyel ise antibiyotik tedavisiyle çözülecektir
0
14 Yorumla
Soran
11 ay
Sürekli kullandım , hem damla hem tablet ilaç şeklinde. Fakat doktor ameliyat ile müdahale edilmesi gerektiğini söyledi. Fakat ameliyat hakkında en ufak bir bilgim yok , ne kadar sürer, iyileşmesi ne kadar bilmiyorum ve çok geriliyorum 🥺
Kulak riskli bir bölge, hem işitme organınız hem de kemik yoluyla enfeksiyonun yayılım riski yüksek. Eğer size ameliyat önerildiyse ben değerlendirmenizi tavsiye ederim, enfeksiyonu boşaltıp kulak zarında bir hasar varsa müdahale edecekler sadece.
Kulak zarında bir problem yoktur, orta kulakta iltihap sivilceye , bi kitleye benzer bir parça oluşturmuş. Beynimin arka tarafından içerisine sürekli iltihap doluyormuş, neyseki kulak zarının yanından geçmiyor dedi doktor
İltihabı alacaklar sadece. Sürekli büyüyen bir iltihabınız var bunun diğer kafa içi dokulara yayılma tehlikesini düşünmüyor musunuz? Dişinizde ufacık iltihap olsa hekimler dokunmuyorlar öyle düşünün.
Ben de biraz evhamlıyım o yüzden sizi anlayabiliyorum😂 Ameliyattan korkmak çok normal inanın çok daha basit şeylerden nasıl korkuyoruz😂 Ancak şöyle düşünün sizin bu gireceğiniz ameliyatı zaten sık sık yapıyorlar ve bunlar sorunsuz sonuçlanıyor. Yoksa normal tereddüt etmeniz ama kendi kendine yok olmayacağına göre sizin bir karar vermeniz gerekiyor😊 Çok geçmiş olsun, kolay bir süreç ve şifa diliyorum🦋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Orta kulak enfeksiyonu, iltihaplı akıntısı var muhtemelen. Bakteriyel ise antibiyotik tedavisiyle çözülecektir
Sürekli kullandım , hem damla hem tablet ilaç şeklinde. Fakat doktor ameliyat ile müdahale edilmesi gerektiğini söyledi. Fakat ameliyat hakkında en ufak bir bilgim yok , ne kadar sürer, iyileşmesi ne kadar bilmiyorum ve çok geriliyorum 🥺
Kulak riskli bir bölge, hem işitme organınız hem de kemik yoluyla enfeksiyonun yayılım riski yüksek. Eğer size ameliyat önerildiyse ben değerlendirmenizi tavsiye ederim, enfeksiyonu boşaltıp kulak zarında bir hasar varsa müdahale edecekler sadece.
Kulak zarında bir problem yoktur, orta kulakta iltihap sivilceye , bi kitleye benzer bir parça oluşturmuş. Beynimin arka tarafından içerisine sürekli iltihap doluyormuş, neyseki kulak zarının yanından geçmiyor dedi doktor
Bilmiyorum, randevu bulamıyorum hastane için de 🥺 napacam , nasıl başa çıkacağım hiç bilmiyorum..
İltihabı alacaklar sadece. Sürekli büyüyen bir iltihabınız var bunun diğer kafa içi dokulara yayılma tehlikesini düşünmüyor musunuz? Dişinizde ufacık iltihap olsa hekimler dokunmuyorlar öyle düşünün.
Yayılmasın diye
Ne önerirsiniz?
Mümkün olan en yakın tarihte tekrar doktorunuza danışıp tedavi için bir plan oluşturmanız
Endişenizi anlıyorum ancak bu tip ameliyatlar korktuğunuz kadar ağır olmuyor hasta için.
Haklısınız, ben sağlık ile alakalı her konuda çok evhamlıyım. Gerçekten şimdiden bile çok geriliyorum, korkuyorum. 🥺
Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için 🌷
Ben de biraz evhamlıyım o yüzden sizi anlayabiliyorum😂
Ameliyattan korkmak çok normal inanın çok daha basit şeylerden nasıl korkuyoruz😂
Ancak şöyle düşünün sizin bu gireceğiniz ameliyatı zaten sık sık yapıyorlar ve bunlar sorunsuz sonuçlanıyor. Yoksa normal tereddüt etmeniz ama kendi kendine yok olmayacağına göre sizin bir karar vermeniz gerekiyor😊
Çok geçmiş olsun, kolay bir süreç ve şifa diliyorum🦋
Teşekkür ederim biraz rahatladım😃 Her şey sizin de gönlünüzce olur inşallah ♥️
💕💕 biraz endişenizi alabildiysek ne mutlu
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!