Son 2 senedir yaklaşık 20 kg aldım ve bazı nedenlerden dolayi sürekli alıyor ve veremiyorum ameliyat olcam nasıl bir süreç
8 gü
Son 2 senedir yaklaşık 20 kg aldım ve bazı nedenlerden dolayi sürekli alıyor ve veremiyorum ameliyat olcam nasıl bir süreç
Teyzem ve arkadaşımın annesi olmuştu hiç memnun olmadılar. Daha sonradan yine kilo aldılar. Kilo vermeye engel olan bir rahatsızlık varsa bu bazı bitkisel yollarla da tedavi edilebiliyor ama tabii ki her alternatif yol herkese uymaz, araştırmak lazım. Bu ameliyattan sonra iyi sonuç alan hiçbir insanı duymadım. Tabii bu birazcık da belki doktorla alakalıdır ben anlamam bunlardan. Benim de kilo vermeye mani olan bir rahatsızlığım vardı, ilaçlar işe yaramıyordu bitkisel kür yaptım iyileştim. Hiçbir rahatsızlık yoksa spor ve diyetle de kilo verilir. Boğazını tutamazsan ameliyat olduktan sonra yine kilo alırsın.
Cevap
5Cevap
Sakın ameliyat olma uzun vadede çok zararlı kimse bahsetmiyor bundan
ameliyat olmak yerine yemeği azaltmak daha mantıklı
Sorun yemek degil
nedir peki. Mide ameliyatı olsan da yemeği kesmezsen zayıflamak zor
Ameliyattan sonra yiyemiyosn ztn
yemek istiyorsun yiyemiyorsun ama zamanla zorlarsan yersin. Eğer şimdi 10 gün yemeyi iyice azaltırsan ameliyata gerek kalmaz
Tavsiye etmem. Her istediğini yiyemiyorsun ameliyattan sonra diye biliyorum
Yiyosun ama cok az yiyebikiyosn galiba
Bence üzücü
Mecburiyet
Sormasi ayip çok mu goze batiyor kiloya sadece rakamsal yaklasmamak gerek
Batmıyor ama ben rahatsızm
Neden rahatsizsin ki peki
Midemde bir kac yara var ve iltihap yanlis olmazssam sindirim zorlugu yasiyorm
Ben oldumm , ve iyki olmusum diyorum
Yaa zor mu peki
Yoo degil , zaten sana gore bir ameliyat buluyolar.
Peki yemekle hiç mi sıvı tüketmiyorsun
O ilk baslarda hep sivi tuketmiyosun ki , sana anlatiyolar zaten. Ben ilk basta yok olmam yok bu yok su diyodum ama , adam benimlen bir konustu kafama yatti oldum. 20 dakka surdu zaten
Kaçıncı yılındasn peki
Bir sene oldu.. daha yeni. 38 kilo verdim. Cok yavas kilo veriyorum ama bu cok iyi. His hasta gozukmuyorum diyerleri gibi. Ama sadece bir sorun var. Omur boyu vitaminler icmek zorundasin.
Ya benim icin tek sorun şu 1. gazlı icecek icememk 2. yemekle icecek icememek dogru mu bunlar
Gazli icecegi sana bir sene yasakliyolar , ya da 6 ay. Yemekle icecegi yasaklamalarin sebebi zaten hemen doydugun icin. Icecegi yemegin yanina ilk basta yasakliyolar. Ama bir sebe sonra ikisini bir arada yapabilirsin. Mesela ben su an daha fazla yemek yiyebiliyorum ve yanibda birseyde icebiliyolar. Ama gazli icecek degil. O cok az , haftada bir iki kere
Yaa icimi rahatlattn cok teşekkürler
Ricaa ederimm
Tek basina bir mucize degil bunu belirtmek isterim eski yemek aliskanligina geri donmemelisin. Yoksa yine kilo alirsin , chips seker yagli yemeklerden uzak durmalisin ve ayrica spor enazindan yuruyusu hayatinda eksik etme
Tabi ki ❤️
Tanıdığım oldu ama baya pişman
Neden
Neden ameliyat
olma.