İlk 4 günümde -5 kilo gördüm 👀 tavuk suyumu içerek takılıyorum evde
ameliyat olan var mı süreciniz nasıl geçti bir de ameliyatı nerde oldunuz?
İlk 4 günümde -5 kilo gördüm 👀 tavuk suyumu içerek takılıyorum evde
ameliyat olan var mı süreciniz nasıl geçti bir de ameliyatı nerde oldunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne kdr kilolu olursam olayım bu mide ameliyatını olmam.
Keyfin bilir
Boyun 1.77 miş ama çok kilo da verme yani safinaz gibi olma emin ol oda güzel durmuyo. Balık etli olmak her zaman en güzeli yani bacaklar falan kalın olacak kadın da çünkü ozaman giydiği kot pantolon bile güzel duruyo
Sana fikrini sordum mu nasıl olmam gerektiği konusunda?
Oldum ama kat ve kat geri aldım hepsini iradem yok maalesef
Askimmm :( üzüldüm
Nerde olmuştun?
Ankara , teşekkürler tatlım bu halimi de seviyorum olmadı kilo veremedim ama olsun
Ben elazığda oldum bu işin piri orada diyorlardı istanbuldan elazığa gittim ve içim o kadar rahat ki doktorum aşırı ilgiliydi. Tekrar denemek istersen cüneyt hocayla görüş derim
Teşekkürler aşkımmm düşünürsem o doktoru araştırırım
🌸
Ben de olmayı düşünüyorum yaklaşık bir 50 kilo vermem lazım ama sarkma yaşanır mı ondan korkuyorum doktorun bu konu hakkında bir şey dedi mi sana bir de ameliyat sürecin nasıl geçti anlatabilir misin :)
Ben daha geçen pzartesi ameliyat oldum ama doktorumdan aldığım bilgileri seve seve paylaşabilirim :)
Hayır Olmadım Tabikide
Neden “tabiiki de”
@abisinin_cadısıı yani eğer aşırı kilonuz yoksa ve ya kendiniz kilo verebiliyorsanız gerek yok ne de olsa ameliyat bu. Riskli de.
@Deniz_uysal_67 seninle daha önce bu konu hakkında konuşmuştuk 😃 benim kilom aşırıydı ve diyet denemelerim başarısızdı. Ameliyatı oldum gitti. Rahatım şimdi 🤭
Vallaha hiç hatırlayamadım şimdi nedense normalde hafızam kuvvetlidir :D. Kaç kilo verebildiniz peki? Zayıflamak iyi geldi mi :)
@Deniz_uysal_67 ameliyatı pazartesi günü oldum. İlk dört günde 5 kilo verdim gayet mutluyum 😃 devamı da gelecek 🌺
İnşallah gelir :). Hedefiniz kaç kilo peki? Ve eğer rahatsız olmazsanız şu an ki kilonuz?
@Deniz_uysal_67 149dan 144e düştüm 🌸 boyum 1.77 olduğu için hedefim 65-67 civarı olmak. Önünde uzun bir süreç var yavaş yavaş yaklaşcağım.
Güzeel umarım biran önce ulaşırsınız hedefinize. Pes etmek yok, tam gaz devam😊👍🏻
neden bu nick
Seneler önce abim yaşında birine aşıktım, o da beni cadı diye severdi. Abisinin cadısı yaptım ben de ☺️
Enteresan