Acil acil acil
(Dalga gecenin Ebesinden anasına babasına baci çocuk demem küfür ederim )
Sacma sapan soruları dikerm
Psiyatri veya psikoloj Dr olan var mı
Acil acil
Acil acil acil
(Dalga gecenin Ebesinden anasına babasına baci çocuk demem küfür ederim )
Sacma sapan soruları dikerm
Psiyatri veya psikoloj Dr olan var mı
Acil acil
Bence alternatif tıpa da bir bak derim. Modern tıpta olmayan bir çok hastalığın tedavisi halen kadim yöntemlerle şifa aranıyor. İyileşem bir çok insan yorumu video izledim çevremden de bir kaç olaya şahit olmuştum.
Ama önce yemek alışkanlığını değişerek sağlıklı beslenmeye çok dikkkat edilmeli. Kimyasallardan mikroplastiklerden ağır metal içeren her gıda vb parfüm kimyasal uzak durmalısın. Kendi sabununu deterjanını kendi doğal yönetenlerle hazırlanmış olanları kullanmalısınız. Bugün hastalıkları bir çoğu vücudumuzda biriken mikro plastikler, ağır metaller cıva kurşun gibi zehirli maddeler
Mikrobiyata öncelik veren beslenme alışlkamlışı farkındalığı oluşturulmalı.
Sadece canlı su tedavisi ile bile birçok insanın hayatı düzene girmiş onlarca hikaye yalanmış şifa bulmuş r çok vaka var
Çok gerginsin az sakin olman lazım.
Okp hastası ve asabiyet insanları nasıl iyileştirme yaparsın daha berbat olmaya gittiler
Nasıl yendin
Anladım
Hayırdır ne oldu?
Kavga gürültü 🤷
Bıktık
Evet peder de
Nasıl yani abi
Aynen öyle abi pederim bunu anlamıyor konuşup kavga ediyor valide streslenip artıyor okp bende ortalıkta kalıp zarar goren
Doğrudur abi ne yapabilirim daha fazla için kavga gürültüsüz bir gunler icin
herkes bunun bir hastalık olduğunu ve kişin buna engel olması zor bir konu olduğunu ancak hasta kişiye de sadece anlaşma yapılarak yani sadece şu kadarını yapmana müsaade edebiliriz denilecek ortak bir karar alınacak herkes de herkese karşı anlayışlı olacak ve biraz uzun sürse de zamanla müsaadeler azaltılarak aza indirgenecek ancak tamamen yok olmaz
Anladim
Bak bu bir hastalık bunu kabul ediniz örneğin bir hastalık sonucu kusan insan gibi engel olmaz gibi ama herkes bu kusmayı OKB gibi değerlendirmez hastalık nihayetinde der bunu da böyle görmeniz ve kabul etmeniz kusan hastaya nasıl kusmasını aza indirgenecek şeyler yapılır ise bu kişiye de aynı yönde muamele edilmelidir
Anlıyorum kendim yapmaya çalışıyorum abi suya sokmamaya çalışıyorum yemek yapma isi de çok kirli bir işi bile yapmaya çalışıyorum ama peder etraf işte anlamıyor
İlaç kullanıminda içmedigin de artma oluyor mu bu hastalikta
Anladım
Teşekkür ederim
Cevap
6Cevap
Telefonla ChatGPT indir dilediğin her şeyi sor en ünlü psikologdan daha yararlı daha doğru cevaplar verecegine emin ol
Haklısın indirdim kullanıyorum da
Hemşire yardımcısı olarak eğitim aldım. Elimden geldigi kadar yardımcı olmak isterim 💐
Okp hastası nasıl artık iyi tedavi ettirebiliriz
İlaç kullanımı bıraktı
Okb hastaları, anksiyete panik atak gibi hastalıklarda antidepresan ya da psikoterapi alabilir. Doktor kontrolünde olmalıdır mutlaka. İlaçları aniden bırakırsa daha kötü olur. İlaçlar, yavaş yavaş kontrollü bırakılmalıdır
Psikoterapi alabilir. Eğer atak geldiyse sakinleştirici yaparlar acile götürün
Anladım..
Başka yöntemler var mı
Kedi gibi evcil hayvan beslemek, anksiyete hastalarını rahatlatabilir. Yürüyüş yaptırın, açık hava doğa, kitap okumak. Ve psikoloj ile görüşmelidir
Anladım şu an oyle şeyler var ama bir yandan sorunlar devam ediyor
Hangi ilaçları kullanıyordu?
Bakayım atacagim
Varsa buyursun. Bende kendi fikrimi belirteyim sorunlar astroloji ile de çözülebilir.
Okp , hastaligi nasıl çözülür
Asabiyet nasıl çözülür
Burçlar kova ve terazi
Fevri ve fikirlerinden döndürülemeyen davranışlar. Kendisine karışılmasını asla sevmeyen insan. Kendi bildiğini okuyan bazen de dik başlı davranışlarıyla aile bireylerinden muhafazakar baskı altında yetiştirilebilen tip olabilen insan. Takıntılılığa neden olan travma veya doğuştan gelen süreçlere göz atmamız gerek. Özellikle hangi konularda okb daha çok baskınlık gösteriyor onu konuşmamız gerekiyor.
Anladım
Sakin ol ben biraz araştıracağım annen için
İlac tedavisi ile hafifler en azindan yasanabilir duzeyde
Vardı birakti
Birakirsa tekrarlar tedavi edilmezse daha ileri boyuta gider bilginiz olsun
Görüyorum
Ilaci neden birakti
Diş tedavisi görüyor antibiyotik kullanıyor diye
Tamam antibiyotikle psikolojik ilac ne alaka
Antidepresan biri biride antibiyotik ikiside ağır ilaç
Ya ne olacak kafanıza göre öyle bırakılmaz alkol kullanıyorsunuz sanki
Neyse sağolun yardımınız için
Antibiyotik ile kullanabilir ölmez merak etmeyin
Doktora gitmek yerine niye burada arıyorsun
Gidildi bir ilerleme yok hatta berbatliga gidiyor
Ben psikolojiyim
Okp hastası ve asabiyet sorunlarını iyileştirme yapılır
Mutlu sonlu masaja götürün
İşe yaramıyor
Of of
Sorunu soyle bari sadece
Okp ve asabiyet kişilerini iyileştirme ne yapabiliriz
Asabiyet derken atarli sinirlimi yani , agresif.
Okb ne uzerine
Temizlik uzeine
Banada lazım
Sorun nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?