Kalbim çok ağrıyor hangi doktora gideyim acil yardım?

Yahu 6 senedir kalbimden çok pis bir ağrı yayılıyor. 24 saat. Güne 10 üstünde puan vererek başlarım hep acı puanı.

Eğer Ağrı 7-8 ise yerimden hopatır. 3-5 ise idare eder. Kalbimi sanki böyle bıçakla kesiyorlar veya sıkıyorlar. Sol göğüs ve sol sırta vuruyor ağrı.

Ağrı stresli bir zamanda başladı. Ve covid pfizer biontech aşıları ile çok daha fazla arttı ve sürekli hale geldi. Uykulu olunca artar, spor yapınca artar. Hiçbir şey yokken bile ağrıyor ve ne yaparsam yapayım azalmıyor.

10 tane kardiyoloji doktoruna gittim testler temiz çıkıyor. Fizik tedaviye gittim saçma sapan ağrı kesici, kas gevşetici, jel ve egzersiz önerdiler o da işe yaramıyor. Ortopedi zaten yapabilecek bir şeyim yok diyor. Niye kalp doktoruna gitmiyon diyorlar. Yahu 10 tane gittim diyorum.

Çok çaresiz kaldım. Ne yapacağım? Ölmek istemiyorum. İntihar etmek istemiyorum. Kronik ağrılar. Cimere mi yazayım devletten yardım mı istiyeyim ne yapayım? Daha hangi bölümlere gitmek lazım bilmiyorum ama hiçbir doktor sorun bulamıyor.

Kimisi psikolojiktir deyip alay ediyor. Ne kadar antidepresan, alkol veya stres Atıcı şeyler yapsam da fayda etmiyor. Hiçbir türlü ilaç veya ot da kesmedi bu ağrıyı.

Kalbim çok ağrıyor hangi doktora gideyim acil yardım?