Evet hemen uykuya dalıyorum o kafamda sürekli konuşan kişi de gitti saçma sapan şeyler de düşünmüyorum bu çok güzel ama deli gibi iştahımı açtı ben zaten zayıflamaya çalışıyordum kendimi durduramiyorum öyle iştah açıyor birde vücudum uyuşuk gibi hiç gücüm kuvvetim yok napicam bilmiyorum ağlıyorum şu an ilacı bırakırsam gene uyuyamicam ve sürekli bişeyler düşüncem birakmazswm da iyice kilo alicam enerjim olmucak 😭😭
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendi kendine birakamazsin. doktorunla görüş azaltarak biraktirir. birde uzun süre kullandiysan eğer. kardesim kafasına göre bıraktı çok kötü duruma geldi. tekrar başladı mecbur kaldı doğrusu. bu haplarij uyku yaptigini söyle ve çok iştahını açtığını şöyle belki degistirir
Ben daha iki gündür kullanıyorum alişmadan birakayim diyorum zaten uyku uyuyamadığımı söyledim ve bunu verdi ama diğer şeylerde sürekli stres kıskançlık kafada kurma ya da sürekli düşünüyorum bi bakmissin yıllar önceki şeyleri düşünürken buluyorum kendimi vs vs
İsmi ne ilacin
Zestat 30
Hmm. Bende bitane basladim 3 gun oldu. Bagimli olmak ya da sorununu kendi basina cozmek arasinda karar vermelisin gibi. Ben 1 2 hafta kullanip birakmayi dusunuyorum. Sirf acaba sorunum psikolojik mi diye.
Bende iki gün oldu iki tane içtim ama gündüz berbat geçiyor sürekli sersem uykulu enerji yok ve deli gibi yemek yiyorum
Doktor bana da gunduz uyku yapabilir aksam uyumaya yakin ic dedi ana ben sabah icmeye basladim pek uyku yapmadi. Hatta iyi geldi gibi ama bakalim daha yeni basladim. Birde ben yarim basladim bir hafta sonra tama cikacagim.
Bu arada yas kac ki boyle bir sorunun var
Seninkinin adı ne bide ne dedinde verdi dr
Yaşım 21
Citoles. Bende mideyle baslayan sikintilar oldu. Sinir ve stresten kaynakli. Bazen kotu oluyordum ve kalp krz geciriyorum saniyordum ya da kotu bir hastaligim var diye kafaya takmaya basladim. Surekli kotu dusunceler vs. Panik atak vs gibi. Gerci sonra detayli bakildim bise cikmayinca rahatladim. İlkin verdigi ilaci kullanmak istemedim ama sonra bi deneyeyim dedim. İste 3. Gunum daha.
Daha cok gencsin. Ne oldu da bu kadar sikinti yasiyorsun.
Şimdi gene ağlıyorum benimde mide sorunlarım var bu arada
Aglayacak ne var ki? Mide de ne gibi sorunlarin var
Endoskopi yaptilar reflü ve gastrit var
O herkeste var. peki aglamana neden olan sey nedir? Yani bir sikintin mi var yoksa sinirsel bir sorun mu
Var tabi olmaz mi
Rahatlayacagini dusunuyorsan dinleyebilirim. Ama umarim ask mesk isleri degildir. Cunku kendine yazik etmis olursun.
Konuşalım mı belki biraz içim rahatlar
Olur. Bende zaten kac gundur o niyetle bursayim kafa dagitmak icin
Tanam
Tm. Mesaj atabilirsin.