Sporq yazılacağım
Antidepresani bırakmak istiyorum?
Sporq yazılacağım
Seroquel 300 ve Prozac 20 kullanıyorum. Aylardır kendimi normal hissediyorum ve birkaç haftadır bırakmak istiyorum... doktor henüz erken olduğunu söyleyip duruyor bekleyelim diyor yav zaten iki senedir kullanıyorum annemde destek olacağına bırakma sakın diyor sanki akıl hastasiyim gibi davranıyor yapıyor. Kavga etsek ki şu sıralar durgun ortalık... işte ettiğimizde hemen sen ilacını almayı mi unuttun moduna geçiyor çıldırıyorum. Yani ya benim şehir değiştirmem lazım ya da doktor.
Bencede bırakma ben bıraktığım için cezasını 7 ay sonra çektim her gün hastaneye gittim doktor niye bir anda bıraktı dedi😔Doktor kontrolünde bırakmak zorundasın sakın bırakma bu zamana kadar kullandın devam et işte iyi hissetmen bişei değiştirmiyor bıraktığın gibi kötü düşünmeye daha şiddetli hale dönmeye başlar yaşadım çünkü hala yaşıyorum ve tekrar ilaçlara başladım şu an selectra 50 mg kullanıyorum...
Cevap
4Cevap
Doğru söylüyorlar öyle hemen bırakılmaz 2 yıl aldıysan 2-3 yılda bırakma süreci olsun ve kesinlikle doktor tavsiyesi altında yap
Sağlığın daha önemli inan zamanı gelir bırakır unutursun
Ben bunu yenicem demelisin inancım olsun herzaman
Okşuyordum yanlışlıkla altına işedi😂 detaylı yazamadım😅
Yıllardır antidepresan kullanıyorum mahvetti beni
ilaçlar kötü dönemleri geçirmez sadece o kötü dönemin içinde seni tutar ve duygularını yok eder
Dr unu dinle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?