Sağlığınıza ne kadar dikkat ediyorsunuz?

Birçok insanda gerçekten bu soruyu görüyorum bununla karşılaşıyorum bilgi vermek amaçlı kendi düşüncemi sizinle paylaşmak istiyorum. Bakın arkadaşlar özel sağlık sigortası bütün özel hastanelerde geçerlidir Yani bütün özel dediğim anlaşmalı olduğu özel hastanelerde ve bunlar çok büyük hastanelerdir genelde hemen hemen sözleşmesinin olmadığı bir hastanede yoktur bir rahatsız olduğumuzda sigortadan sıra almanız randevu almanız oraya gidip beklemeniz ve tedavi olma süreciniz uzar gider Bazen bu kalıcı rahatsızlıklara bile sebep olur Sebebi de gerçekten arkadaşlar zamanında yapılmayan tedavilerden kaynaklanır şöyle düşünün SSK'ya gidemeyecek kadar çok acilsiniz özel bir hastaneye gittiğiniz zaman en kötü 20-25 bin lira para ödersiniz özel sağlık sigortası aylık 1500 liraya bile denk gelmiyor senede bir seferde komple check-up yapma şansımız var Her sağlıklı bireyin özel sağlık sigortası yapması gerektiğini düşünüyorum bunun birçok avantajını yaptırınız daha ilk yıl içinde fark edip anlayacaksınız İki kahve içersiniz yanına bir tatlı zaten 1500 lira verirsiniz bir aylık 1500 liradan sağlık sigortası yaptırmak çok mantıklı arkadaşlar en azından Sosyal Sigortalar Kurumu hastaneleri gibi ilgisiz alakasız Doktorlar yok Her muayeneye bir kuruş bile ödemiyorsunuz bunu tahlillerde dahil röntgenler filmler dahil Lütfen bunu düşünün kendi sağlığınız için çok önemli