Sağlık Sağlığınıza ne kadar dikkat ediyorsunuz? Miss_Maria Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Spor, uyku düzeni ve beslenmenize ne kadar dikkat ediyorsunuz? Sağlığınıza ne kadar dikkat ediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AhmetMiraç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Elimden geldiğince fazla dikkat etmeye çalışıyorum. Spor yapmıyorum tek yaptığım yürüme. Uykuya çok düşkünüm o açıdan sıkıntım yok. Beslenmeye ise eskiden fazla dikkat etmezdim son 1 yıldır çok dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Çalıştığım iş bende sağlık bırakmadı ki 12 saat yeri geliyor 24 saat uykusuz kalıyorum bu beni yoruyor mecburum ama 0 0 Yorumla
Arslans06 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ramazan yüzünden pek dikkat edemedim ama sporu da bırakmadım 0 0 Yorumla
muratt3723 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Beni bırakmasaydın ediyordum😔 bir söz hakkı bile tanımadın. Senin yüzünden başıma çok kötü şeyler geldi teşekkür ederim 0 1 Yorumla muratt3723 +1 yıl Seni kaybetmek istemiyorum ben😔 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Hepsine ediyorum evet. 0 3 Yorumla Miss_Maria +1 yıl Ne güzel. Yorumla Sciencelover +1 yıl Herkes etmeli. Yorumla Miss_Maria +1 yıl Öyle kesinlikle. Yorumla