Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
11 ay
Sence tek sorun görünmeyen bi şişlik mi? Böyle bi farkındalık eksikliği görmedim ya. Mantar yemiş baş parmağındaki tırnağı nasıl fark etmedin, zorbalara malzeme veriyorsun
0
6 Yorumla
Soran
11 ay
Mantar değil keşke olsa kaç dermatolog gittim ama değil maalesef yaptığım işlerden dolayı bir kere tırnağım düştü ondan beri düzelmedi ne rengi ne şekli kaç kez pedikür gittim sprey ilaçlar kremler ama değil işte mantar tıp uzmanı gibi davranıyorsunuz ama gittiğim doktor bile mantar ilacı yazmadı değil diye
Kız ayağı dediğin 42 numara olmaz ya 36 numara tontiş bir şey olur alır kucağına seversin 😊
0
5 Yorumla
Soran
11 ay
1. 40 2. Olarak sen hangi kıza kucağına alır seversin bilmem 170 enişte göbekli abi eminim öyle saçında kellesmeye başlamış birisindir ayrıca ama 180 boyunda bir kızım ve bir yer biti bu eleştirisi için bu soruyu atmadım teşekkürler cevap verme okey
1. Benim göbeğime laf edene kadar sen Kendi ayağındaki mantarlara bak. 2. Ben kız demedim onuda bir taraflarından uydurma. 3. De bu kadar çirkin ve bakımsız ayağını buraya atacak cesaretin varsa aldığın yorumlarada takılma bence. Ben sana kötü yorum yapmak istemedim sene kaşımdiň. Son olarakta boyum 1.78 saçımda vücudumda gayet yerinde ve fit merak etme
Bilmiyorum bende her gün burada insanlar sapık soruları maruz kalıyorum bu site anonim olarak sadece kızlar için açılmış bir siteydi taa 2017den beri kullanırım ama erkekler girdikten sonra sapıttı bende her hangi sağlık sıkıntım eğitim ve iş hakkında sorularımı anonim olarak sormayı tercih ediyorum bu görüntü seni rahatsız etti ise filtre özellik var sen cinsellik tercih edip orada icraatları gosterebilirsin iyi akşamlar teşekkürler
Bu siteye 2012 den beri giriyorum ayağının hepsini atmak yerine sis bölgesini atabilirsin. Ayrıca önüme gelen ve herhangi bir kategoride yer alan istedigim soruya cevap veririm bunun icin kimseden izin almak zorunda degilim
Faydası olmadımı? Eskiden et sarardık normalde buz rahatlatır ama şişlik inmesine şayet ayakları yukarı kaldırın baş uüstüne gelecek şekilde çok üzerine basmamaya özen gösterin geçmiş olsun
Yo valla kardeş her vakitte abdest alıyorum ayrıca takıntı olduğu için beyaz sabun çocukluktan beri kullanıyorum sana da tavsiye öyle yap kokmaz bir de ter önleyici spreyler iyi ayakkabılar asics under vs giyersen kokmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sence tek sorun görünmeyen bi şişlik mi? Böyle bi farkındalık eksikliği görmedim ya. Mantar yemiş baş parmağındaki tırnağı nasıl fark etmedin, zorbalara malzeme veriyorsun
Mantar değil keşke olsa kaç dermatolog gittim ama değil maalesef yaptığım işlerden dolayı bir kere tırnağım düştü ondan beri düzelmedi ne rengi ne şekli kaç kez pedikür gittim sprey ilaçlar kremler ama değil işte mantar tıp uzmanı gibi davranıyorsunuz ama gittiğim doktor bile mantar ilacı yazmadı değil diye
Başka doktorlara da git bence, ileride sıkıntı çıkarır. Resmen mantar gibi görünüyor, atmasaydın keşke kötü yorum yazmışlar
Peki teşekkürler ama sorum farklı insanlar boş yapıyor konuşmak için konuşuyor kimseyi de ciddiye aldığım söylenemez
Ayak şişliği zor iner bu arada hep yüksekte tutman lazım ve az yürümelisin
Teşekkür ederimm
Ricalar
o nası ayak lan taksi tutsak bi ucunda diğer ucuna 1000 lira yazar
Ahahahaha
Kız ayağı dediğin 42 numara olmaz ya 36 numara tontiş bir şey olur alır kucağına seversin 😊
1. 40 2. Olarak sen hangi kıza kucağına alır seversin bilmem 170 enişte göbekli abi eminim öyle saçında kellesmeye başlamış birisindir ayrıca ama 180 boyunda bir kızım ve bir yer biti bu eleştirisi için bu soruyu atmadım teşekkürler cevap verme okey
1. Benim göbeğime laf edene kadar sen Kendi ayağındaki mantarlara bak.
2. Ben kız demedim onuda bir taraflarından uydurma.
3. De bu kadar çirkin ve bakımsız ayağını buraya atacak cesaretin varsa aldığın yorumlarada takılma bence. Ben sana kötü yorum yapmak istemedim sene kaşımdiň. Son olarakta boyum 1.78 saçımda vücudumda gayet yerinde ve fit merak etme
Napim
Geçmiş olsun şişlikte umarım geçer en kısa Zamanda
Son yazdıklarım için kusura bakmayın. Amacım üzmek değildi. Kirdiysam özür dilerim.
Çekmene gerek yoktu sanki niye ayak görmek zorundayız
Geçmiş olsun da neden buna maruz kaldik
Bilmiyorum bende her gün burada insanlar sapık soruları maruz kalıyorum bu site anonim olarak sadece kızlar için açılmış bir siteydi taa 2017den beri kullanırım ama erkekler girdikten sonra sapıttı bende her hangi sağlık sıkıntım eğitim ve iş hakkında sorularımı anonim olarak sormayı tercih ediyorum bu görüntü seni rahatsız etti ise filtre özellik var sen cinsellik tercih edip orada icraatları gosterebilirsin iyi akşamlar teşekkürler
Bu siteye 2012 den beri giriyorum ayağının hepsini atmak yerine sis bölgesini atabilirsin. Ayrıca önüme gelen ve herhangi bir kategoride yer alan istedigim soruya cevap veririm bunun icin kimseden izin almak zorunda degilim
Rahatsız olan sendin izin veren yoktu sadece bir fikirdi özgürsün özgürüz rahatsız oluyorsan tıklamadan geç dostum sadece fikir
Hayır yorum yapıp öyle geçeceğim ayrıca şişlik icin her zaman karşılaştırmalı atman lazım. Sağ ayak vs sol ayak gibi
Şiş olduğuna emin olduğum için dediğiniz gibi sadece şiş olan bölgeyi attım teşekkürler iyi geceler size
Keloğlandaki uzunun ayakları
Kanka uzunum ya
Belli knk ayaklar fatih sultan mehmet köprüsü gibi
Kanka 40 abartma yarma yani
180 boya ne bekliyordun babaannenin 35 numara topalak ayağını mı
Pek bi şişlik göremedim ama...
Buz koy, kas gevşetici krem vs
Bakımsız ayaklar vevteyze pijaması
Buz koydunuz?
Evet
Faydası olmadımı? Eskiden et sarardık normalde buz rahatlatır ama şişlik inmesine şayet ayakları yukarı kaldırın baş uüstüne gelecek şekilde çok üzerine basmamaya özen gösterin geçmiş olsun
Teşekkür ederimm
Rica ederim yardımcı olamadık gerçi 🤦🏻♂️
Kokusu buraya geldi
Yo valla kardeş her vakitte abdest alıyorum ayrıca takıntı olduğu için beyaz sabun çocukluktan beri kullanıyorum sana da tavsiye öyle yap kokmaz bir de ter önleyici spreyler iyi ayakkabılar asics under vs giyersen kokmaz
cokmu ayaktasın
Evet
ne is yapıyorsun
Paramedik
Kaç kilosun
Şiş falan değil
Ne yazık ki şiş
Neresi
Tarak kısmı
Ora neresi hjgkg
Çıkıntı olan bölge
Sorun yok bence