Lütfen bilgisi olanlar bir cevap verebilir mi? Allah rızası için...
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
D vitamini ve folik asit. Folik asit eksikliği çok fazla unutkanlık yaratıyor
Vallahi billahi bu D Vitaminini ilk senden duymadım benim bu eksikliği acilen yenmem lazım, 3 Tane tablet bitirdim ama yok düzelme uykumda düzensiz bazen bende geç yatıyorum ondanda olabilir...
3 tablet bitirdin ve d vitaminin düzelmedi mi yani?
Evet Haftada 2 Kere hap içiyom
1000 Dozluk mu neyse
Benimki de haftada 2. İsmi D-colofer
Bilmiyorum ben pek bir fayda görmedim. Düzensiz kullandım diye mi niye bilmiyorum.
Hmm yararı oluyor mu?
Sende benimle aynı durumdasın işte bu doktorlar kazıklıyor ya
Bilmiyorum ki. Başka bir doktora git istersen. ya da sağlık ocağına git tekrardan kan testi ver. D vitaminini de söyle. Kullanıyorum yine aynı falan de
Benimki de D-Colofermiş
Aynısı sarı bir hap
İşte yaramadı bişeye bilmiyorum
Evet öyle
Üzerinde 5000 Lu yazıyor ama neden etki etmiyor acaba sanada banada...
Dediler güneş ışığı diye 30 dk spor yaptım bugün güneş altında
En iyi D vitamini Güneş'ten alınıyormuş. Günlük bi 15 20 dk güneşlen. Bide D vitamini için etkili olan yiyecekleri araştır onları ye
Sana bir soru sorcam müsaden olursa önemli senin içinde
Olud
Zihinsel yönden sorunlar yaşıyormusun hiç unutkanlık, öğrenme kabiliyetinde düşüş vs. Dalgınlık vs.
Dalgınlık çok var. Odaklanamıyorum ve unutkanlığım da çok fazla. Bende folik asit eksikliği de var ondan da unutkanlık kaynaklanıyor
Bende de aynısı var namaz falan kılarken seccadeye bakıyorum ama sanki dalgınlık geçince ilk kez görüyormuşum gibi
Bende sürekli bir yerlere dalıp dalıp gidiyorum. Hiçbişey düşünmesem bile
Aynen öyle oluyor valla ne yalan söyleyim
Oyun oynarken bile bir önceki maçta hangi karakterle oynadım onu unutuyorum soracağım soruyu, diyeceğim sözü unutuyorum
Bende de öyle
İnşallah geçer sorunumuz ikimizde düzeliriz instagram isteyecektim sendende şimdi herkes görür burada...
İnstagram kullanmıyorum
Anladım, Çay içerken bir şeyler yiyip içme oda yediğin şeylerin vitaminini götürüyormuş
Nikotin varya çayda ondan
Doğrudur olabilir
Çok illet bir şeyle uğraşıyoruz hafızan isterse tek okuyuşta ezberleyecek düzeyde olsun yinede engel oluyor
maalesef öyle. Dediğim gibi D vitamini yüksek yiyecekleri yemeye başla ve öyle dene. Bakalım işe yarayacak mı
Güneşin altında yarım saat kal 2 günlük D vitamini ihtiyacını karşılıyormuş abinin birisi cevap vermiş Allah razı olsun ondan...
Anladım
İkimizde birbirimizin dediklerine uyalım bakalım düzelecekmiyiz? El ele verirsek başarırız...
İnşallah. Teşekkür ederim 🙏🌹
Bende teşekkür ederim Allah razı olsun❤
B12 bariz bilinen ama diğer b vitamin kompleksleri de önemli
B12, D3, demir, selenyum. eksikligu
D Vitaminim eksik direkt, keşke hızlıca geçse ama geçmiyor işte...
b-12 en çok bunun eksikliği ardından d vitamini
Vallaha bende D Vitamini eksikliği var, Teşekkür ederim. Demek ki yaşadığım sorunlar normalmiş...
d vitamini için takviye almana gerek yok güneşin altında yarım saat kal tabi yüzünü koru 2 günlük d vitamini ihtiyacını karşılar
Abi çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun. Vallaha bana çok yardımcı oldun şaka yapmıyorum bu sorun beni perişan etti 1 senedir
bilirim başımdan geçti
Abi sen çok kral adama benziyon...
Hiç unutkanlık vs. Yaşamışmıydın abi
yaşadım bazen odak sorununda oluyordu yaptığım işe odaklanamıyordum doktora gittim önce 1 vitamin değerlerine bakalım dedi b-12 ve d vitamin değerim düşüktü b-12 için hap verdi d vitamini için de su da eriyen 1 çözelti çünkü kıştaydık güneşten yeterince yararlanamazdım birde çok kırmızı elma yeme o da unutkanlık yapıyormuş günde 1 taneden fazla yeme
Allah razı olsun abi senden, Ne Muradın varsa versin Allah İnşallah çok teşekkür ederim...
ALLAH senden de razı olsun kardeşim tez zamanda sorunun hallolur umarım
Bildiğim B12
Teşekkür ederim😇
Rica ederim