Halam annemin kanser haplarını bırak demiş. Halamı cok severim ama aşırı kalbimi kırdı bu olay?

Annem yaklaşık 2 sene önce kanser olduğunu öğrendik. 2 ameliyat, kemo, ışın... hepsinin tedavisini gördü ve gerçekten çok zor zamanlar atlattık. Sağolsun yanımızda oldu halam ve anneme çorba veya canı bir şey çektiğinde yardım ediyordu zor bir şey olduğunda. Annem Şu an haplara başladı. Kemo etkileri var o hapta ve annem hem kemodan hem o haplardan baya kilo aldı kortizon falan var icinde. Annemin kemodan ayaklarında falan his yok hemen uyuşuyor ve şişiyor. Eğilemiyor, yerlerde oturamıyor ve ayaklarında sürekli sorunlar çekiyor. Halam dün ben yokkene anneme kullanma o hapları herkese yük oluyorsun çok ta kilo almışsın bırak demiş. Annemin o hapları 2 bin euro reçetesiz almaya kalkarsa. Annem bugün bana sordu ben çok mu kilo aldım halan böyle dedi hepinize yük oluyorum... annemin arkadaşı geçen sene aynı kanserden vefat etti. Daha yeni yeni psikolojisini topladı. Daha geçrn hafta başka bi tanıdık ölmüş o kanserden ve şimdi halamın dediği de annemin psikolojisini yine bozdu. Anneme kızdım sakın ama sakın doktor demeden bırakmayacaksın bu hapları verdilerse bi sebebi var dedim ve gittim gizlice babama söyledim halam böyle böyle demiş anneme dikkat et diye. Halama sen niye böyle dedin desem annemin söyledigini bilecek ve art niyetli yaptığını düsünecek ama kalbim çok kırıldı. Aklıma geldikce ağlayasım geliyor. Çocukluğum halamlarda geçti. Annem çalıştığı için halam büyüttü sayılır

Halam annemin kanser haplarını bırak demiş. Halamı cok severim ama aşırı kalbimi kırdı bu olay?