Sağlık Hastanede yatarken serum yediniz mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Gece 4 de serum mu olur ya antibiyotik bide 😅 Güncellemeler11 ay Herkes yanlis anlamis hemsureler icinde cok zor ben isin espirisindeydim Hastanede yatarken serum yediniz mi? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
pleiionex Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 101% 11 ay Çok şükür henüz ne yattım ne de serum yedim. Geçmiş olsun. 3 5 Yorumla Soran 11 ay Masallah kiz ne guzel valla Yorumla Soran 11 ay Sanslisin Yorumla pleiionex 11 ay Şimdilik evet ahahha ama belli olmaz böyle şeyler maalesef Yorumla Soran 11 ay Maalesef rabbim hastane koselerinde bekleyenlerede sifa versin Yorumla pleiionex 11 ay Aminnn🤲🤲 Yorumla
bimdekikncikapı Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Geçmiş olsun. Ben iki gün arayla yemiştim. Bozuk tavuk bizide bozdu 1 9 Yorumla Soran 11 ay 3 gunde 9 tane yedim Yorumla bimdekikncikapı 11 ay Afiyet olsun 😂😂o da fazlaymış biraz Yorumla Soran 11 ay Haha uyutuyo sersem yapmasi disinda problem yok Yorumla bimdekikncikapı 11 ay Ohh ne güzel işte uyu gitsin 😂😂😂 Yorumla Soran 11 ay Hastane sariyo 😂 Yorumla Soran 11 ay Hersey hazir ama allah dusurmesin saka bir yana rabbim dusmanima vermesin Yorumla bimdekikncikapı 11 ay Tabi öyle sağlıktan ötesi yok her şey unutuluyor o durumda 😅😅ama iyileşince hastaneden çıkmak istemiyor insan 😂😂 Yorumla Soran 11 ay Bakimlar iyi tabi insan cikmak istemiyo Yorumla bimdekikncikapı 11 ay İlgi hoşuna gidiyor insanın 😂😂 Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 11 ay Sağlık konusunda 997 cevap paylaştı. Tam uykuya dalacakken pat diye içeri giris ve serumunuz vardi :/ 1 12 Yorumla Soran 11 ay Gece 4de uyandirdi zor uyandim takti ama uyuma sakin dedi uyumadim bekledim sonra geldi cikartti Yorumla Drtitslover 11 ay Küçük bir serumdur o zaman Yorumla Soran 11 ay Orta Yorumla Drtitslover 11 ay 250 lik miydi acaba? Bu arada geçmiş olsun Yorumla Soran 11 ay Bilmiyorum ama uzun surdu sanirim Yorumla Drtitslover 11 ay Neden yatıyorsunuz peki Yorumla Soran 11 ay Yattim ciktim veremden Yorumla Drtitslover 11 ay Cok geçmiş olsun ilaç kullanmaya devam ediyor musun peki Yorumla Soran 11 ay Biraktim da veremin biraktigi hasar icin ilac kullaniyorum Yorumla Drtitslover 11 ay 6 ay boyunca ilaç kullanmak gerekiyor Yorumla Soran 11 ay 2 defa 6 ay kullandim yetmedi bir defada 15 aylik agir tedavi aldim sonucunda ise hasar gordum Yorumla Drtitslover 11 ay Cok geçmiş olsun Yorumla
jokeeface Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 100% 11 ay Hayatım boyunca hiç serum yemedim ama gece dört de çift doz iğne olmaya çok gittim geçmiş olsun 1 4 Yorumla Soran 11 ay Gecmis olsun ben cok yattim mecbur olunca da gece takmalari iyi olmadi uyuyoz sonucta 😅 Yorumla jokeeface 11 ay Nen var Yorumla Soran 11 ay Tbc Yorumla jokeeface 11 ay Geçmiş olsun Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 11 ay Sağlık konusunda 631 cevap paylaştı. Enfeksiyon var demek ki vücudunda 1 3 Yorumla Soran 11 ay Oylede gece niye veruliyo ki gunde 3 kezdi Yorumla isimsizjargon 11 ay Öğlene kadar tekrar kan testi yapmaları gerekiyorsa o zamana kadar durumu gözlemlemek istiyorlardır Yorumla Soran 11 ay Olabilir Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay Şikayet mide bulantısı mı senin de? :) 1 9 Yorumla Soran 11 ay Tbc 😂 Yorumla Soran 11 ay Benim midem hep bulaniyo ona bisi yapamam Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ortada bir salgın var diyorlar ama, dikkat etmek lazım yediklerimize içtiklerimize Yorumla Soran 11 ay Verem salgin degil yalniz Yorumla Soran 11 ay Ciddi hastlik Yorumla Cevap sahibi 11 ay Sen de hiç bir yerde bunu belirtmemişsin be yavrum :D Çok geçmiş olsun🌺🙏 Yorumla Soran 11 ay Nerde belirticektik Yorumla Cevap sahibi 11 ay "Açıklama Bölümünde" :) Yorumla Soran 11 ay Nerde yazmiyo Yorumla
sitaa Takip Et Xper 5 Yaş: 27 11 ay Yedik çok çılgınız dimi 3 3 Yorumla Soran 11 ay Hemde cok yedik 3 gunde 9 serum 😅 Yorumla sitaa 11 ay Çok geçmiş olsun Yorumla Soran 11 ay Sagoll Yorumla
Meryem0564 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 11 ay Hastanede başka ne olacaktı kız 3 6 Yorumla Soran 11 ay Gece niye veriliyo Yorumla Meryem0564 11 ay Sabahı mı beklesinlerde millet mi ölsün 🤣 Yorumla Soran 11 ay Gece 4 de ne serumu kiz hadi gun icinde sabh aksam verdilerde 3. kez gece vermesinler uyuyoz 😅😅 Yorumla Meryem0564 11 ay Önemli demek ki kim sürekli kalkıp her odaya gidip serum mu bitti serummu takılacak diye kalkamk ister ki gece Yorumla Soran 11 ay Yook tabiki anlayis gosteriyorum biz isin espirisindeyiz Yorumla Meryem0564 11 ay He anladım Yorumla
turkishrock Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 11 ay Geçmişte evet 1 5 Yorumla Soran 11 ay Gecmis olsun Yorumla turkishrock 11 ay Çok oldu Yorumla turkishrock 11 ay Teşekkürler Yorumla Soran 11 ay Olsun gelmis gecmis olsun Yorumla turkishrock 11 ay Tamam kız Yorumla
dişikartal34 Takip Et Xper 5 Yaş: 18 11 ay Cokkez sayisiz 3 2 Yorumla Soran 11 ay Ayni ya Yorumla dişikartal34 11 ay Geçmiş olsun canim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çok şükür henüz ne yattım ne de serum yedim. Geçmiş olsun.
Masallah kiz ne guzel valla
Sanslisin
Şimdilik evet ahahha ama belli olmaz böyle şeyler maalesef
Maalesef rabbim hastane koselerinde bekleyenlerede sifa versin
Aminnn🤲🤲
Geçmiş olsun. Ben iki gün arayla yemiştim. Bozuk tavuk bizide bozdu
3 gunde 9 tane yedim
Afiyet olsun 😂😂o da fazlaymış biraz
Haha uyutuyo sersem yapmasi disinda problem yok
Ohh ne güzel işte uyu gitsin 😂😂😂
Hastane sariyo 😂
Hersey hazir ama allah dusurmesin saka bir yana rabbim dusmanima vermesin
Tabi öyle sağlıktan ötesi yok her şey unutuluyor o durumda 😅😅ama iyileşince hastaneden çıkmak istemiyor insan 😂😂
Bakimlar iyi tabi insan cikmak istemiyo
İlgi hoşuna gidiyor insanın 😂😂
Tam uykuya dalacakken pat diye içeri giris ve serumunuz vardi :/
Gece 4de uyandirdi zor uyandim takti ama uyuma sakin dedi uyumadim bekledim sonra geldi cikartti
Küçük bir serumdur o zaman
Orta
250 lik miydi acaba? Bu arada geçmiş olsun
Bilmiyorum ama uzun surdu sanirim
Neden yatıyorsunuz peki
Yattim ciktim veremden
Cok geçmiş olsun ilaç kullanmaya devam ediyor musun peki
Biraktim da veremin biraktigi hasar icin ilac kullaniyorum
6 ay boyunca ilaç kullanmak gerekiyor
2 defa 6 ay kullandim yetmedi bir defada 15 aylik agir tedavi aldim sonucunda ise hasar gordum
Cok geçmiş olsun
Hayatım boyunca hiç serum yemedim ama gece dört de çift doz iğne olmaya çok gittim geçmiş olsun
Gecmis olsun ben cok yattim mecbur olunca da gece takmalari iyi olmadi uyuyoz sonucta 😅
Nen var
Tbc
Geçmiş olsun
Enfeksiyon var demek ki vücudunda
Oylede gece niye veruliyo ki gunde 3 kezdi
Öğlene kadar tekrar kan testi yapmaları gerekiyorsa o zamana kadar durumu gözlemlemek istiyorlardır
Olabilir
Şikayet mide bulantısı mı senin de? :)
Tbc 😂
Benim midem hep bulaniyo ona bisi yapamam
Ortada bir salgın var diyorlar ama, dikkat etmek lazım yediklerimize içtiklerimize
Verem salgin degil yalniz
Ciddi hastlik
Sen de hiç bir yerde bunu belirtmemişsin be yavrum :D Çok geçmiş olsun🌺🙏
Nerde belirticektik
"Açıklama Bölümünde" :)
Nerde yazmiyo
Yedik çok çılgınız dimi
Hemde cok yedik 3 gunde 9 serum 😅
Çok geçmiş olsun
Sagoll
Hastanede başka ne olacaktı kız
Gece niye veriliyo
Sabahı mı beklesinlerde millet mi ölsün 🤣
Gece 4 de ne serumu kiz hadi gun icinde sabh aksam verdilerde 3. kez gece vermesinler uyuyoz 😅😅
Önemli demek ki kim sürekli kalkıp her odaya gidip serum mu bitti serummu takılacak diye kalkamk ister ki gece
Yook tabiki anlayis gosteriyorum biz isin espirisindeyiz
He anladım
Geçmişte evet
Gecmis olsun
Çok oldu
Teşekkürler
Olsun gelmis gecmis olsun
Tamam kız
Cokkez sayisiz
Ayni ya
Geçmiş olsun canim
geçmiş olsun